már ne haragudj, de mi köze van a keresztény vallásnak az európai dolgokhoz? gondolom azt te is tudod a keresztény emberek több mint 50%-a latin amerikában él.StickyFingaz írta:Amúgy nekem nem igazán tetszik ez az argentínai pápa.Én úgy vagyok vele hogy ha pápa akkor az legyen európai.Mit tudhat egy "idegen" az európai dolgok működéséről?
Offtopic
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
[/quote]Amúgy volt egy jóslata az öregnek, miszerint Benedek után egy Péter nevű pápa jön a sorban, és ő lesz az utolsó. Téves volt a prófécia...[/quote]
Lehet hogy Ferenc után megint Benedek lesz,és utána jön Erdő Péter aki megtartja a nevét és magyar lesz az uccsó pápa.
Amúgy nekem nem igazán tetszik ez az argentínai pápa.Én úgy vagyok vele hogy ha pápa akkor az legyen európai.Mit tudhat egy "idegen" az európai dolgok működéséről?
Lehet hogy Ferenc után megint Benedek lesz,és utána jön Erdő Péter aki megtartja a nevét és magyar lesz az uccsó pápa.

Amúgy nekem nem igazán tetszik ez az argentínai pápa.Én úgy vagyok vele hogy ha pápa akkor az legyen európai.Mit tudhat egy "idegen" az európai dolgok működéséről?
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én csak I. Super Marionak hívom majd.messideco írta:Jorge Mario Bergolio - I Ferenc pápa
Egész érdekes döntés, de mindenképp jó szerintem
Sok sikert neki!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Jorge Mario Bergolio - I Ferenc pápa
Sok sikert neki!
Amúgy volt egy jóslata az öregnek, miszerint Benedek után egy Péter nevű pápa jön a sorban, és ő lesz az utolsó. Téves volt a prófécia...

Sok sikert neki!
Nostradamus visszatért?Boixos írta:francesco totti.
Amúgy volt egy jóslata az öregnek, miszerint Benedek után egy Péter nevű pápa jön a sorban, és ő lesz az utolsó. Téves volt a prófécia...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2013.03.13. 20:50:44-kor.
- Deus
- Boixos Nois
visca el barca írta:epic fail. ember nem gondolta volnaimpossibru

Nem számítottam, h ő lesz o.O Én a milánóira tippeltem, vagy a ghánaira.
Legalább, megvan az indok, hogy miért Argentína fogja megnyerni a VB -t.

Kész. Meghaltam.Game90 írta:Amúgy a Mennyországban biztos van wi-fi.

Mintha Vatikán foci vb-t nyert volna, olyan benyomásom van...
Amúgy én a Tesót akartam a trónra, ez így nem igazság.

Football, bloody hell. /SAF/
-
- aka Game90
Csalódtam, nem Tibi atya lett az új pápa
Amúgy a Mennyországban biztos van wi-fi.

Akor lyo sokk dolgód lessz.sjd írta: Vagy csak kineveznénk egy Eurobarca Grammarnazit (vállalom), akinek feladata és kötelessége kijavítani mindenkit
Engem egyáltalán nem.messideco írta:Titeket kissé nem nyomaszt/sokkol/megdöbbent, hogy már elhunyt emberek posztjait olvassátok a facebookon? Konkrétan Bob Marley tesz ki egy-egy bejegyzést, értem én, hogy marketinges/pr-os intézi ezeket, de ne a már nem élő hírességek nevét használják pl...
Amúgy a Mennyországban biztos van wi-fi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
epic fail. ember nem gondolta volna
impossibru

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Még szerencse, hogy itt van nekünk a jó öreg "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)"Charlie írta:Muszáj "ly"-vel meg örök kedvenc.
Amúgy még egy pár ilyet lehetne csinálni, nem tudom Enrique mennyire alkotóképes még. Pl. lehetne egy "egyenlőre a sorozatgyilkos darabol, a szó amit kerestél: egyelőre"
Vagy csak kineveznénk egy Eurobarca Grammarnazit (vállalom

- visca el barca
- Presidente del Barça
és rögtön meg is szervezi első filmjét, a mészárszék a vatikánban-tsoadroli írta:Hát akkor bejelentem hivatalosan is: a pápa Soadroli lett, csak a fizetésével akadt némi gubanc, de minden megoldódott.visca el barca írta:99% h milano érseke, angelo scola lett a befutó. tul gyorsan véget ért az egész.

Hát akkor bejelentem hivatalosan is: a pápa Soadroli lett, csak a fizetésével akadt némi gubanc, de minden megoldódott.visca el barca írta:99% h milano érseke, angelo scola lett a befutó. tul gyorsan véget ért az egész.

- visca el barca
- Presidente del Barça
99% h milano érseke, angelo scola lett a befutó. tul gyorsan véget ért az egész.

- BritishKnight
- Capitá del Barça
Breaking!
Felszállt a fehér füst, megvan az új pápa.
Lehet követni az eseményeket:
http://wtvr.com/2013/03/12/watch-live-v ... smoke-cam/
Felszállt a fehér füst, megvan az új pápa.
Lehet követni az eseményeket:
http://wtvr.com/2013/03/12/watch-live-v ... smoke-cam/
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- Charlie
- Öreg Harcos
Idetartozik még az egyelőre és egyenlőre szavak kavarása. Muszáj "ly"-vel meg örök kedvenc.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Tivornya
- Capitá del Barça
HADJUK ---> ilyen magyar szó nem létezik!!!
HAGYJUK ---> a magyar helyesírás szabályai szerint létező szó!!!
legyetek oly kedvesek és ezt "odaát" is osszátok meg...
tele a tököm a sok tudatlan megmondóember szövegének az olvasásával...
HAGYJUK ---> a magyar helyesírás szabályai szerint létező szó!!!
legyetek oly kedvesek és ezt "odaát" is osszátok meg...

tele a tököm a sok tudatlan megmondóember szövegének az olvasásával...

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Természetesen nem mindegy. Például a konzervatív vonalat követi,vagy hajlandó esetleg óvatos reformokkal kísérletezni pld. fogamzásgátlás,papi nőtlenség stb..Abban viszont biztos vagyok hogy sosem lesz színesbőrű pápa,sőt az is meglepetés lenne ha nem európait választanának.ozsimiki írta:
Pápa kérdésben tenném fel a kérdésem, most őszintén, NEM TELJESEN mind1,h ki lesz az új pápa? Mégis milyen változtatások lennének ha nem ez,vagy az lenne? Nem azt írom,h csak egy báb,de hogy senkit semmiben nem befolyásolna az,h honnan származik az biztos. Minket átlagembereket meg végképp nem befolyásolna. Esetleg itt is,némi érdekeltségek érdeke,vagy nem érdeke,h x, vagy y legyen most a Pápa.
Kicsit túlzónak érzem az egész szituációt is,úgy alapból.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó hát félidőnként 2 ment besjd írta:Arra, amikor többször is leírtad, h mindkét félidőben rúgni kell szépen egy gólt, nem szabad nekik menni, szóval h ilyen meccstervre van szükség.Bob_Marley írta:Itt mire gondoltál, mert a nagy eufóriában, már arra sem emlékszem fiú vagyok-é vagy lyeány.

Én soha nem vagyok híve a nagy kapkodásnak, s bőven meg is lehetett volna égni ha Niang berakja.De ez így mint az eredmény is mutatja jó volt, hogy az elejéket jobban megtoltuk a félidőknek, aztán okosan készültünk a következő 10-15 perces nyomásra.

Arra, amikor többször is leírtad, h mindkét félidőben rúgni kell szépen egy gólt, nem szabad nekik menni, szóval h ilyen meccstervre van szükség.Bob_Marley írta:Itt mire gondoltál, mert a nagy eufóriában, már arra sem emlékszem fiú vagyok-é vagy lyeány.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Van az majdnem 8ezer is de ki számoljasjd írta: Arról ne is beszéljünk, hogy ráadásul még a fórumra is írt valami gyökér 7000 hsz-t a nevében![]()

(majd valamin összekapunk és meglesz a 8ezer

Mondjuk én ugye twittert használok, s nincsenek ilyen emberek akiket követnék, s már nem élnek, bár ott csak híreket olvasok.
Itt írom, mert most minek növeljek hsz-tsjd írta:
szerk.: Bob azért eszembe jutottál párszor a meccsterveddel, amikor megrúgta Villa a 3.-at mondtam is, h ez nagyon korai lesz

Itt mire gondoltál, mert a nagy eufóriában, már arra sem emlékszem fiú vagyok-é vagy lyeány.

egy olyan vallás vezetőjéről beszélünk, aminek körülbelül 1 milliárd híve van.ozsimiki írta:
Pápa kérdésben tenném fel a kérdésem, most őszintén, NEM TELJESEN mind1,h ki lesz az új pápa? Mégis milyen változtatások lennének ha nem ez,vagy az lenne? Nem azt írom,h csak egy báb,de hogy senkit semmiben nem befolyásolna az,h honnan származik az biztos. Minket átlagembereket meg végképp nem befolyásolna. Esetleg itt is,némi érdekeltségek érdeke,vagy nem érdeke,h x, vagy y legyen most a Pápa.
Szerintem azért sem mindegy, hogy most milyen típusú vezető lesz, mert hatalmas változások kellenek a katolikus egyháznál, mert különben 1-2 emberöltőn belül, nem hogy a világ de még Európában sem lesz számottevő pozíciójuk
Nyilván a kenyér nem lesz olcsóbb akárki is lesz a pápa vagy épp az amerikai elnök, attól függetlenül a közembereknek is van véleménye, hogy számukra kinek az elvei szimpatikusabbak.

- visca el barca
- Presidente del Barça
ozsi,ozsimiki írta:NEM SZERETNÉK elmenni nagyon ebben a témában,hátha nem férne el a fórumon, viszont érdekelne olyan emberek véleménye,akik a vallás témában jobban benne vannak. Jó magam is vallásos ember vagyok, nálam kimerül annyiban,h hiszek Istenben, és Isten félő ember vagyok. Viszont nem járok templomba,ellentmondásosnak érzem,hogy ott kelljen "megbeszélni" bármit is vele. Hiszen mindenről tud,és lát. Nah mind1,nem is ez a lényeg.visca el barca írta:ma megkezdődőtt a bíborosi derbi is, kiváncsi vagyok mikorra lesz meg az uj pápa. szten mivel nincs abszolut esélyes, nagyon el fog huzodni a dolog. ha viszont már ma dűlőre jutnak, 1000%-ig biztos vagyok benne h scola-t fogjak megszavazni.
a környezetem tele van vallásosnál vallásosabb emberrel és érdekes módon egyik sem akarja erdő pétert. azt mondják egy "flancos", beképzelt alak
én itt soha nem kapcsolodom be a nagyobb beszélgetésekbe (vallás, suli, politika) aminek meg van a maga oka. most sem akarok belefolyni tulzottan.
az hogy túlzónak érzed, szíved joga. azoknak akiknek viszont a VALLÁS az életük hidd el nagyon sokat jelent.
természetesen nem a te hszed éreztem annak! semmi bajom azokkal,akik jobban beleélik magukat,és fontosabb nekik ez az egész. tényleg csak a saját nézőpontomat írtam le. Ozsi

Ma lett egy új kabalám:D
Még 99-ben, 6 évesen kaptam életem első mezét, 9-es Kluivert, aztán amikor kinőttem tovább adtam tesóimnak, és most hétvégén jutott eszembe, hogy nekem van ilyenem is és visszakértem a legkisebbtől, mert már ő is kinőtte. Most egész meccsen ezt szorongattam, hát azt hiszem nem nézek több Barca meccset nélküle
Még 99-ben, 6 évesen kaptam életem első mezét, 9-es Kluivert, aztán amikor kinőttem tovább adtam tesóimnak, és most hétvégén jutott eszembe, hogy nekem van ilyenem is és visszakértem a legkisebbtől, mert már ő is kinőtte. Most egész meccsen ezt szorongattam, hát azt hiszem nem nézek több Barca meccset nélküle

Igazából én is így vagyok ezzel (bár én inkább protestáns környezetben élek), de erre csak annyit tudok mondani, hogy pont annyira érdektelen, mint hogy kihez vágnak hozzá évente egy aranybogyót, v h most Ben Afflecké lesz-e a legjobb film az Oscar-zsűri szerint. Alapvetően nem oszt, nem szoroz (főleg a mi életünk szempontjából), de rohadt jó beszédtémaozsimiki írta: Pápa kérdésben tenném fel a kérdésem, most őszintén, NEM TELJESEN mind1,h ki lesz az új pápa? Mégis milyen változtatások lennének ha nem ez,vagy az lenne? Nem azt írom,h csak egy báb,de hogy senkit semmiben nem befolyásolna az,h honnan származik az biztos. Minket átlagembereket meg végképp nem befolyásolna. Esetleg itt is,némi érdekeltségek érdeke,vagy nem érdeke,h x, vagy y legyen most a Pápa.