Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Stranger things!S.Agüero írta:Srácok, segítségre lenne szükségem. Nyáron tervben van ledarálni pár sorozatot. Na, a kérdés az, hogy miket daráljak le.Eddig nem néztem még csak sitcomokat, HIMYM, TBBT, Dokik, Family Guy, stb...
Most viszont belekezdenék pár komolyabb hangvételű sorozatba. Ötletem nincs, bár nézegettem már imdb-n a legjobbra értékelt sorozatok között. Leginkább az ilyen misztikus-thriller, pszichothriller vonalat kedvelem, tudnátok ajánlani?
Leftovers, Lost, American Gods, Preacher, Game of Thrones (ha esetleg nem néznédS.Agüero írta: Most viszont belekezdenék pár komolyabb hangvételű sorozatba.Leginkább az ilyen misztikus-thriller, pszichothriller vonalat kedvelem, tudnátok ajánlani?
Bár nem szigorúan ez az irányvonal, de szerintem a Preacher tetszene. Az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb, sorozata. Nemsokára indul a második évada, az első szezon csak 10 részes szóval nagyjából le lehet szűrni a tanulságokat.S.Agüero írta:Srácok, segítségre lenne szükségem. Nyáron tervben van ledarálni pár sorozatot. Na, a kérdés az, hogy miket daráljak le.Eddig nem néztem még csak sitcomokat, HIMYM, TBBT, Dokik, Family Guy, stb...
Most viszont belekezdenék pár komolyabb hangvételű sorozatba. Ötletem nincs, bár nézegettem már imdb-n a legjobbra értékelt sorozatok között. Leginkább az ilyen misztikus-thriller, pszichothriller vonalat kedvelem, tudnátok ajánlani?
A Tabu szerintem tetszene a leírásod alapjánS.Agüero írta:Srácok, segítségre lenne szükségem. Nyáron tervben van ledarálni pár sorozatot. Na, a kérdés az, hogy miket daráljak le.Eddig nem néztem még csak sitcomokat, HIMYM, TBBT, Dokik, Family Guy, stb...
huh, kösz, h biztattál a folytatásra. a 2. évadot most fejeztem be és ennek a vége azért már ütött rendesen, még ha tele is volt egy csomó logikai bukfenccel. furcsa, a sorozatokra általában az a jellemző h erősen kezd, aztán egyre gagyibb lesz, de itt mintha pont fordítva lenneFecooo írta:ne becsüld alá...visca el barca írta: fringe-t nézte valaki? pár rész alapján egy ilyen ultragagyi X-atkák+CSI kombónak tűnik. ez végig ilyen?
lesz itt minden, mint a búcsúban
Szerintem ha valaki kicsit bizonytalan a Twin Peaks-el kapcsolatban nézze meg a Wayward Pines első évadát. Egyrészt baromi ütős, másrészt kísértetiesen hasonló a stílusa. (legalábbis szerintem)Tim írta:Mindenképpen érdemes megnézni, két okból is: egyrészt mert egy nagyon jó sorozatról van szó, nyugodtan mondhatjuk rá hogy kultikus. Másrészt ha kihagyod, az újból nem fogsz érteni semmit.geridoss írta: A Twin Peaks-ről van szó, ha nem csal a google.
Láttam, van egy 90'-es sorozat, és most egy 17-es. Megéri megnézni a régebbit? Összefügg a kettő?
Emlékszem annak idején amikor először adták a tv-ben, az emberek meg voltak győződve hogy nem vették meg az összes részt.
Nem kell olyan sokat visszamenni, én még emlékszem a betárcsázós internetünkre (92-es vagyok), amikor nem lehetett telefonálni, ha ment a net. "MENT"Tim írta:
Viszont most hogy leírtam, belegondoltam kb 1990-ben internet, e-mail, nem igen volt itthon
Szóval amikor vége lett a sorozatnak-ahogy vége lett, a népek nem értették hogy ki a gyilkos,visca el barca írta:Tim írta:Emlékszem annak idején amikor először adták a tv-ben, az emberek meg voltak győződve hogy nem vették meg az összes részt.
állítólag akkor sem érted ha a régi láttadTim írta:Másrészt ha kihagyod, az újból nem fogsz érteni semmit.
Tim írta:Emlékszem annak idején amikor először adták a tv-ben, az emberek meg voltak győződve hogy nem vették meg az összes részt.
Mindenképpen érdemes megnézni, két okból is: egyrészt mert egy nagyon jó sorozatról van szó, nyugodtan mondhatjuk rá hogy kultikus. Másrészt ha kihagyod, az újból nem fogsz érteni semmit.geridoss írta: A Twin Peaks-ről van szó, ha nem csal a google.
Láttam, van egy 90'-es sorozat, és most egy 17-es. Megéri megnézni a régebbit? Összefügg a kettő?
visca el barca írta:hát az új laura palmert nézte-e valaki?állítólag nagyon lynches lett a folytatás, sokan azt sem értik merre hány óra, vagy mi volt ez az új rész