Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ő mondjuk a 37-eshez hasonló kocsikat szokott rajzolgatni, de asszem a Lamborghiniket is kedveli. Igazából az Audikra sem azt mondta, h rondák, hanem inkább h fantáziátlanok. (Ami valamennyire igaz is, de én sokkal inkább szeretem az ilyen letisztult formavilágot)Gareth Tello írta: Formatervező ismerős szerint mi a szép?De komolyan, kíváncsi vagyok a véleményére.
14. helyezett Ford még nagy kedvenc, illetve a 100. Veyron, imádom.sjd írta:jaj, egy ilyen sorozatba betenni bármilyen Mazda sportkocsit, vagy a BMW Z-sorozatból valamit...![]()
![]()
Ami mondjuk innen a legjobban bejön, a 13. helyezett R8, az Audinak a mostani formavilága nagyon tetszik (bár formatervező ismerős szerint rondák)
jaj, egy ilyen sorozatba betenni bármilyen Mazda sportkocsit, vagy a BMW Z-sorozatból valamit...Gareth Tello írta:Ha már téma van:
100 Most Beautiful Cars of All Time
http://www.edmunds.com/car-reviews/feat ... -made.html
És még ebben sem, ugyanis az én álomautóm a Ford MustangBob_Marley írta: (s 1 dolog amiben miihiivel megegyezünk)
Nekem sincs bajom a Golffal, de jobban örültem volna, ha a Volvo V40 lesz a befutó (igaz, elfogultságom a svéd autók iránt köztudottsjd írta:Cikkhez: nekem ez az új Golf nagyon bejön, külsőre és alapvetően jellegében is, szerintem jó választás. Ezt a Toyota GT86-ot viszont nagyon nem értem, akármennyire is próbálkozik a szerző, inkább csak azt tudja összeszedni, h mire nem jó a kocsi, mert akármennyire is alkalmas sok minden dologra, semmilyen szempontból nem kielégítő.
Ahogy én néztem, csak együttesben lehet.csababarca írta:http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... 27-02-2013
Ilyen melegítő alsót,amiben edzenek a srácok,magában nem lehet venni,csak együttesben?
Nem kell ahhoz éjszaka fent maradni, a hoki mindig kéznél van, nemde?visca el barca írta:ne félj, fennmaradsz két éjszaka...messideco írta:A mai naptól hivatalosan is a jégkorong lett a kedvenc sportágam...
Ezt már a múltkor is meg akartam kérdezni, de a kiemelt részt honnan veszed?Mihu írta:Nyugi már...nem lesz semmi. Egyébként az északiakat a ruszkik is támogatják. És ez elég garancia arra, hogy ne legyen semmi. Ezt múltkor már kibeszéltük. Mindenki kellően fél a másiktól, és senkinek sincs érdekében egy háború kirobbantása.Deus írta:...
ne félj, fennmaradsz két éjszaka, megnézel egy-két detroit meccset, attól is elmegy majd gyorsan a kedvedmessideco írta:A mai naptól hivatalosan is a jégkorong lett a kedvenc sportágam...
Amúgy ha már így ki lettek ide teregetve a dolgok, ennek az egésznek mi a sztorija? (Annyira gyakran nem nézegetem a csoportot)shutterisland írta:nem értem, miért dobott ki, de legalább megszabadulsz martinecztől.lluisllach89 írta:Kedves Péter, korábban illúvatar, később pénzért Dejusz!
Bár régóta nem írtam eb-re, sajnos erős jobb kezed által - mely a jégbe vájt lékből kiemelt tükörpontyot is fejbekólintja egy szellős hajnalon - kikerültem a durciból, instant mód létrehozott, büszke, FCB HUNGARIA csoportodból.
Mivel admin vagy, igazad van, és nekem marad ez a fórum, hogy mindenkit figyelmeztessek, erős vagy s mellé bölcsesség és hatalom is párosul!
További sok sikert az életben.
Ui.: Megyek védett madarakat lőni.
Forgasd a tőrt a szívembenshutterisland írta:nem értem, miért dobott ki, de legalább megszabadulsz martinecztől.lluisllach89 írta:Kedves Péter, korábban illúvatar, később pénzért Dejusz!
Bár régóta nem írtam eb-re, sajnos erős jobb kezed által - mely a jégbe vájt lékből kiemelt tükörpontyot is fejbekólintja egy szellős hajnalon - kikerültem a durciból, instant mód létrehozott, büszke, FCB HUNGARIA csoportodból.
Mivel admin vagy, igazad van, és nekem marad ez a fórum, hogy mindenkit figyelmeztessek, erős vagy s mellé bölcsesség és hatalom is párosul!
nem értem, miért dobott ki, de legalább megszabadulsz martinecztől.lluisllach89 írta:Kedves Péter, korábban illúvatar, később pénzért Dejusz!
Csak ne ott hokizz ahol Dejusz süllőzik!messideco írta:A mai naptól hivatalosan is a jégkorong lett a kedvenc sportágam...