2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát, akkor tölts le más torrentklienst, pl.: Bitlord...Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segítségetekre lenne szükségem. Tegnap regisztráltam egy oldalra, ahol mindenféle torrenteket lehet leszedni. Abszolút nem értek az ilyen dolgokhoz, de sok jó film, meg stb. fenn van az oldalon, úgyhogy gondoltam itt az ideje megtanulni. Az oldal ingyenes, és rajta van a FIFA 09 (is) magyarul. Letöltöttem a torrent fájlt, de amikor elkezdeném a "műveletet", kiírja, hogy sajnálom, de kliensed bannolva lett az oldalról...
ez most az én hibám, vagy vétlen vagyok??
Valami tanácsszerűséget adjatok. Előre is kösz!
Hálókábellal összedugod őket, aztán hálózati kapcsolatokba lépsz, majd Otthoni... hálózat beállítása, és kész. (értem ezt XP alatt, ha a laptopon Vista van, nem tudom hogy müxik, én 100%-ban ellene vagyok)Rajmó írta:Sziasztok!
Tudnátok nekem egy picit segíteni? Az a helyzet h van két gépem (egy laptop és egy sima asztali pc), és meg tudnátok mondani h laptopról hogy tudnék a pc-re fájlokat átküldeni? Ha jól tudom kell hozzá az utp kábel, azzal lehet őket "összekötni". De tovább nemigazán tudom mit kell csinálni. Ha tudtok lécci segítsetek, előre is köszi
nkm is T-online!! ez durva!lionelmessi19 írta:Én megtaláltam a problémát asszem. Kb percenként 2-3 mp-re elmegy a net. Folyamatosan.
T-online (8 mbit)
nektek szolgáltató ?
nálam se működiklionelmessi19 írta:Srácok!
Van egy kis gond az msnemmel...
nem működik.![]()
szóval, elv. minden rendbenvan, mindent hatszor újraindítottam, mégse jó a dolog. ebuddy-val is be tudok lépni, csak a rendes programmal van valami.
De a hugomé se mükszik, szóval nem programhiba.
Hibajavításnál valami kulcsfontosságú portoknál talál gondot, de igazából fogalmam nincs hogy az mi lehet, sehogy se akar megjavulni. Tényleg kihúztam-bedugtam kikapcsoltam-bekapcsoltam mindent jó hozzánemértőhöz híven.![]()
Help!
nagyon kösziBányász írta:http://www.kislexikon.hu/galicia.htmlultrasur írta:hétfőre 2 oldalas esszét kell írnom a Spanyol tartomány Galíciárol
valaki tudna adni egy linket nagyonnagyon fontos...
Ebben írnak elég sokat Galiciáról...nem olvastam végig így nem tom mi van benne.De talán jó lesz.
Ha nem elég akkor szemezgess innen onnan.
http://www.kislexikon.hu/galicia.htmlultrasur írta:hétfőre 2 oldalas esszét kell írnom a Spanyol tartomány Galíciárol
i vel kapcsolatban igazad van de wikipédia csak a városok nevét adta megBányász írta:Bocs,h kijavítalak de a spanyol tartomány az Galicia.Rövid i vel.ultrasur írta:hétfőre 2 oldalas esszét kell írnom a Spanyol tartomány Galíciárol
A í-s Galícia valahol Lengyelország felé van.(ha jól tudom...)
De amúgy sztem google nagyon sok mindent kidob ha beírod Galicia.Wikipédiából is szemezgethetsz...
Bocs,h kijavítalak de a spanyol tartomány az Galicia.Rövid i vel.ultrasur írta:hétfőre 2 oldalas esszét kell írnom a Spanyol tartomány Galíciárol
Tessék....Varatrix írta:És valaki valami linkent vagy valami egyebet tudna küldeni, hogy le tudjam tölteni
Jorsh - Ja Som CampionsVaratrix írta:http://www.youtube.com/watch?v=3JY4UW46N50
Valki megtudná mondani hogy a zene ami a videó alatt megy, annak ki az előadója és a szám címe vagy hogy lehet letölteni?
ultrasur írta:Nagyon Fontos.valaki meg tudja mondani mi lehet az a szám 14412955155 erről hívtak többszőr és lehetetlen visszahívni