Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Trópusi hőség?miihii írta:Asszem vágom melyikre gondolsz,még az arca is előttem van a csávónak,de a címét ha megölnének se mondom meg.Nem olyan régen (~ 1 éve... ) mintha valahol láttam volna megint...messideco írta:
Más:
tegnap került szóba egyik sorozat. A 90-es évek végén, a 2000-es évek elején ment az m2/mtv-n.
Asszem tengerparton játszódott, valamilyen magánnyomozó volt a főszereplő, hosszú, lófarokba kötött haja volt. Volt egy asszisztensnője is, Silvy-nek hívták.
Valaki emlékszik rá?
Ezzel most nem sokkal vagy beljebb,de matekozok rajta még,hátha beugrik a címe v vmi,amiről be lehet azonosítani
trópusi hőségmessideco írta:
Más:
tegnap került szóba egyik sorozat. A 90-es évek végén, a 2000-es évek elején ment az m2/mtv-n.
Asszem tengerparton játszódott, valamilyen magánnyomozó volt a főszereplő, hosszú, lófarokba kötött haja volt. Volt egy asszisztensnője is, Silvy-nek hívták.
Valaki emlékszik rá?
Asszem vágom melyikre gondolsz,még az arca is előttem van a csávónak,de a címét ha megölnének se mondom meg.Nem olyan régen (~ 1 éve... ) mintha valahol láttam volna megint...messideco írta:
Más:
Valaki emlékszik rá?
Köszi szépen.visca el barca írta:
Sylvester Stallone- Axel Foley in Beverly Hills Copkanty írta:Hali.
Régebb volt szó róla, h egy-egy szerepre kit szerettek volna felkérni, pl Will Smith játszott volna a Matrixban és hasonlók. Na és voltak ilyen plakátok is, ezt ha valaki belinkeli nagyon szépen megköszönöm.
Nem könnyen emészthető darab,az tény..De ha már előkerültél,láttad már azTim írta:kurdt írta: Én is eléggé szeretem, de minden további nélkül meg tudom érteni, ha valakinek nem jön be (ez mondjuk minden Jarmusch-filmmel így van szerintem)....
Nem könnyen emészthető darab,az tény..De ha már előkerültél,láttad már azkurdt írta: Én is eléggé szeretem, de minden további nélkül meg tudom érteni, ha valakinek nem jön be (ez mondjuk minden Jarmusch-filmmel így van szerintem)....
Nem-e? Akkor csak annyit mondok,hogy téglákat fogsz autócenzúrázniultrasur írta: Angyalszív hihetetlen jó a Jákobosat nem láttam.
Angyalszív hihetetlen jó a Jákobosat nem láttam.Tim írta:Klasszikusok közül,mondjuk az Angyalszív,és a Jákob lajtorjája esetleg.ultrasur írta:Srácok olyan filmet keresnék amit a " pillangóhatás szerű filmek kategóriájába lehet sorolni.
Ilyenből láttam a : Mr. Nobody, Source Code, Donnie Darko, Fountain .t.
Nagyon érdekelnének
Én is eléggé szeretem, de minden további nélkül meg tudom érteni, ha valakinek nem jön be (ez mondjuk minden Jarmusch-filmmel így van szerintem)....Tim írta:Ez a Jarmusch film lenne?messideco írta:Dead man
Nem ilyennek igérkezett ez a film. Őszintén szólva csalódtam benne :S
Remélem ma találok valami nagyon nekem való filmet...
Csak azért kérdem,mert az egyik kedvencem..
Klasszikusok közül,mondjuk az Angyalszív,és a Jákob lajtorjája esetleg.ultrasur írta:Srácok olyan filmet keresnék amit a " pillangóhatás szerű filmek kategóriájába lehet sorolni.
Nagyon érdekelnének
Ez a Jarmusch film lenne?messideco írta:Dead man
Nem ilyennek igérkezett ez a film. Őszintén szólva csalódtam benne :S
Remélem ma találok valami nagyon nekem való filmet...
Az író nyilvánvalóan nem épelméjű (túlzok persze, de csak egy nagyon kicsit), ellenben arra jó volt ez az írás, hogy este meg fogom nézni a filmet...sjay írta:Srácok, hogy lehet valaki ilyen szűk látókörű ?![]()
http://movietank.blog.hu/2011/11/02/mec ... _narancs_6
Megvan tényleg hatalmas múvi, köszi.ozsimiki írta:bár nem pont ilyen,de hasonlíthat...ultrasur írta:Srácok olyan filmet keresnék amit a " pillangóhatás szerű filmek kategóriájába lehet sorolni.
Nagyon érdekelnének
bár tuti láttad már Denzel papától ezt: Deja Vu, nagy film.
bár nem pont ilyen,de hasonlíthat...ultrasur írta:Srácok olyan filmet keresnék amit a " pillangóhatás szerű filmek kategóriájába lehet sorolni.
Nagyon érdekelnének
Igen, azért köszi.Leomessi14 írta:Gondolom,hogy ezeket mar lattad, de Memento, Viharsziget es Eredet talan..ultrasur írta:Srácok olyan filmet keresnék amit a " pillangóhatás szerű filmek kategóriájába lehet sorolni.
Nagyon érdekelnének
Gondolom,hogy ezeket mar lattad, de Memento, Viharsziget es Eredet talan..ultrasur írta:Srácok olyan filmet keresnék amit a " pillangóhatás szerű filmek kategóriájába lehet sorolni.
Nagyon érdekelnének