Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IMDB-n utánanéztem, és benne lesz még 1-2 epizódban.Fecooo írta:Dexter
ironikus, h a sorozat messze legszimpatikusabb karaktere egy volt bűnöző...
de tényleg, számomra Brother Sam lekörözte kedvenc "takarítónkat" is
sajnálom, h csak pár részre kapott szerződést...![]()
Már mért lenne így? Ott lesz ő végig.Fecooo írta:Dexter
ironikus, h a sorozat messze legszimpatikusabb karaktere egy volt bűnöző...
de tényleg, számomra Brother Sam lekörözte kedvenc "takarítónkat" is
sajnálom, h csak pár részre kapott szerződést...![]()
Faterja elég pro volt, és tőle megtanultalluisllach89 írta:De azt még mindig nem tudom hova tenni hogy egy ilyen lab-geek mindig mindenkinél jobban nyomoz, nevetséges.
Az öreg a legnagyobb. Ennyire hatni valakire, olyan tudatállapota van meg karaktere, hogy ihaj-csuhaj.Leomessi14 írta:soadroli írta:Dexter
Na a jó k.urva anyját annak aki lelőtte Sam bratyótRemélem nem hal meg, mert nekem nagyon szimpi, és sokat hozzá tesz a sorozathoz szerintem.
Szerintem azt nem elte tul, azalatt az 5 masodperc alatt kb elverzet.....![]()
Amugy elkepzelni nem tudom mi lehet ennek az evadnak a vegkifejlete...A fobunos ugy tunik ismert, nem tudom mivel lehet meg jobban feldobni! Elkepeszto jo ez az evad! Sam es Travis karakterei zsenialisak, de az oreg is jo.
Minden ötödik film arról szól..neobarca írta:Rud valaki nekem olyan filmcímeget adni, ami a Nácikról vagy a koncentrációs táborokról szól? Mint pl a sorstalanság?
soadroli írta:Dexter
Na a jó k.urva anyját annak aki lelőtte Sam bratyótRemélem nem hal meg, mert nekem nagyon szimpi, és sokat hozzá tesz a sorozathoz szerintem.
Rohadt jó múvi, tuti élvezni fogodRewolution5 írta:Orvlövész (Shooter) 2007-vélemények?
sztem meg első osztályú akciofilm. pedig én nem szeretem az ilyen moviekat, de ezt már vagy 3x biztos meglestem.Rewolution5 írta:Orvlövész (Shooter) 2007-vélemények?
Szerintem nem nagy durranás. Wahlberg sem az igazi benne. Csak azt tudom mondani róla, h átlagos.Rewolution5 írta:Orvlövész (Shooter) 2007-vélemények?
Nézd meg.messideco írta:http://www.imdb.com/title/tt0421073/
Szinte az összes színésztől láttam már filmet.
Valaki látta? Megéri megnézni?
Meg. Nagyon jó film, jól tükrözi a jelenlegi társadalomban uralkodó helyzeteket.messideco írta:http://www.imdb.com/title/tt0421073/
Szinte az összes színésztől láttam már filmet.
Valaki látta? Megéri megnézni?
Habár alapvetően sokkal közelebb állnak hozzám az ilyen zombis témák, de ennek ellenére mégis a SoA nálam előrébb van a ranglistán mint a Walking Dead.miihii írta:Bár én nem nézem,de olvastam itt róla nem keveset és igen jók a visszajelzései.Kedvet kaptam én is hozzá,cs még nem volt időm belevágni.De negatívat nem is írt talán rá senki,uh jókat fogsz hallani és ajánlani fogják a követőikanty írta:Sons of Anarchyról vélemények?
Én meg továbbra is ajánlom mindenkinek a Walking Dead-et. Végre sikerült pótolnom a 2. évad részeit és nagyon ott van a szeren.Imádááásss
Vigyazz azzal a filmmel. Nem mindenkinek ajanlott, inkabb az ilyen elvont elmeju embereknek valo. Mint nekem Pl.Messa írta:Ehhez a filmhez csak felirat van?Ilúvatar írta:Enter the Void
Gondolom perfektül nyomod az inglistSlither írta:Minek elrontani a képhatást a ronda felirattal, úgyis csak zavarná a periférikus látásomat.![]()
![]()
Angol filmet utoljára moziban láttam felirattal, ott is csak azért mert nem volt lehetőség anélkül megnézni.