Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi az infótMarci írta:
Lehet, hogy olyan dolgot küldesz, amit nem enged. Pl a futtatható fájlokat nem szereti, ezeket ilyenkor érdemes átnevezni, hogy a .exe kiterjesztés helyett .ex0 legyen. Vagy régebben, most nem tudom hogy hogy van, de régebben volt olyan, hogy ha egy kuruc.info-s linket akart küldeni az ember, azt is letiltotta. Továbbá azt tudom még elképzelni, hogy wifis valamelyikőtök, és ingadozik a netkapcsolat.
Vagy csütörtökön 10.15h-kor a sport2.Danka00792 írta:Megvan! Hétfön reggel 6-kor a Sport Klub a Barcatv keretében:ozsimiki írta:Port.hu-n már keresgettem, nem sok sikerrel, valaki meg tudná PONTOSAN mondani nekem, hogy a tegnapi meccsünket mikor és mi ismétli??? Sajnos csak részleteket láttam belőle, előre is köszönöm!
http://port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ch=1 ... &i_where=1
Szerk.: Mégsem, ez a Barca-Betis, viszont Szerdán 18:30-kor igen.
Megvan! Hétfön reggel 6-kor a Sport Klub a Barcatv keretében:ozsimiki írta:Port.hu-n már keresgettem, nem sok sikerrel, valaki meg tudná PONTOSAN mondani nekem, hogy a tegnapi meccsünket mikor és mi ismétli??? Sajnos csak részleteket láttam belőle, előre is köszönöm!
Lehet, hogy olyan dolgot küldesz, amit nem enged. Pl a futtatható fájlokat nem szereti, ezeket ilyenkor érdemes átnevezni, hogy a .exe kiterjesztés helyett .ex0 legyen. Vagy régebben, most nem tudom hogy hogy van, de régebben volt olyan, hogy ha egy kuruc.info-s linket akart küldeni az ember, azt is letiltotta. Továbbá azt tudom még elképzelni, hogy wifis valamelyikőtök, és ingadozik a netkapcsolat.Bogi63 írta:Nem tudja valaki, miért csinálja azt az msn, hogy nem küldi el amit akarok, hanem visszajön úgy, hogy piros, és ki van írva: A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:
Én be fogok csavarodni, ha ez így megy továbbra is.
ez nem hangzik valami jól.....takivini írta:Szerintem igaza volt... Dunkot még én se láttam 20 rugó alatt. Ilyen 22-24 körüli árban láttam őket, nem nike boltban. Szerintem szaküzletben még drágább.d.OR írta:Köszi. talán majd ellátogatok egyszer abba a boltba, de remélem, hogy lehet ilyen "olcsón" is Dunk cipőt kapni. csak mert egyik haverom azzal ijesztgetett, hogy 20ezer alatt biztos nem lehet kapni..
Szerintem igaza volt... Dunkot még én se láttam 20 rugó alatt. Ilyen 22-24 körüli árban láttam őket, nem nike boltban. Szerintem szaküzletben még drágább.d.OR írta:Köszi. talán majd ellátogatok egyszer abba a boltba, de remélem, hogy lehet ilyen "olcsón" is Dunk cipőt kapni. csak mert egyik haverom azzal ijesztgetett, hogy 20ezer alatt biztos nem lehet kapni..
MessiFan írta:Asszem 18.000-ért lehet kapni de biztos van olcsóbb isd.OR írta:nekem lenne egy eléggé érdekes kérdésem:
nem tudjátok, hogy Magyaroszágon mennyiért lehet egy Nike Dunk cipőhöz hozzájutni ? azt tudom, hogy nyílt most az Andrássy úton egy Nike Sportwear Store bolt, és itt vannak Dunk cipők.de a cipők áráról szinte semmit sem találtam a neten. Tudna nekem valaki segíteni?![]()
Asszem 18.000-ért lehet kapni de biztos van olcsóbb isd.OR írta:nekem lenne egy eléggé érdekes kérdésem:
nem tudjátok, hogy Magyaroszágon mennyiért lehet egy Nike Dunk cipőhöz hozzájutni ? azt tudom, hogy nyílt most az Andrássy úton egy Nike Sportwear Store bolt, és itt vannak Dunk cipők.de a cipők áráról szinte semmit sem találtam a neten. Tudna nekem valaki segíteni?![]()
Ez a feladat? Király suli.Bulyeee írta:Sziasztok nekem a barca és nike kapcsolatáról kéne prezentációt tartanon suliban, nem tudna ebben nekem segíteni vki
PL menyivel támogatja a nike a barcát vagy bármi más?? ,..
http://www.fcbarcelona.com/web/download ... ntilla.jpgnorbert55 írta:Tudna vki egy linket adni ahol fentvan a Barca csapatkép a 2008-09-es?Nemtalálom sehol.Előre is kösz.
Kösz Rivaldinho oriási vagy!Mindjárt írok egy PÜ-t.Rivaldinho írta:Ha ezzel segítek, vállalom Norbert, csak írd meg a számodat!
Én abszolút iPod-ot ajánlom! A Classic kiadást, az olyan 50-55 körül van újonnan azt hiszem MO-n, de ha van energiát rendelj külföldről, vagy vegyél használtam, mondjuk fél éves pl.. keresgélj vaterán, nagyon megéri. Legalábbis nekem megérte... Más kérdés hogy elvesztettemFrank Rijkaard írta:Eltört a régi mp3 lejátszóm, ami tökéletes volt, de most már, ha veszek újat, valami komolyabbat szeretnék. Az lenne a kérdésem, hogy mi érné meg véleményétek szerint legjobban ár/érték arányt nézve. Azért mondjuk 30-40 k-nál ne legyen több. Előre is kössz
Most néztem meg magam. 80%-ban hasonlítok Johnny Deppre!Próbáld meg ITT