Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én arra leszek kíváncsi,h Dexter miként "világosodik meg" ,ahogy Sam mondta neki,h a legeslegjobb érzés az volt,amikor elengedte a kápolnában a srácot,akit meg akart ölni,miután meglátta A Fényt.Sztem tuti lesz ilyen jelenet.Akár a legvégén is,ki tudja,lehet,h Dex megjavul és azzal lesz vége az egész szériának...Ilúvatar írta:
Aztán meg a végérere is van egy tippem, tuti találat lesz: Bukott angyal, vagyis a halál angyala.
Nem, én felirat nélkül néztem meg, nem bírtam ki. Szerencsére érthető nagyrészt.Ilúvatar írta:megvan neked a magyar felirat?Eazzy írta:Te jó édes istenem, ez a Dexter rész még a szokottnál is tízszer brutálabb voltEddig az egyik legjobb évad, vetekszik a másodikkal simán.
mert sehol nincs fent... sőt, még a dexterfelirat.atw.hu -nál sincs...
megvan neked a magyar felirat?Eazzy írta:Te jó édes istenem, ez a Dexter rész még a szokottnál is tízszer brutálabb voltEddig az egyik legjobb évad, vetekszik a másodikkal simán.
Nézd meg a Captain America -t issoadroli írta:Na ma megnéztem a mind a 2 VasembertNekem nagyon bejöttek
Samuel L. Jackson mindenhol feltűnik?![]()
Amúgy 2. rész végén az a jelenet benne volt a Thor-ban is, nem?
A Death Note-ot ajánlották már? Filmben, és animében is rendkívül jó, fordulatos történettel, és kivételesen király magyar szinkronnal.Victor_Valdes írta:Továbbra is fenn áll, hogy várom az anime ajánlásokat.Illetve egy két film is jöhetne a mai unalmas estére..
![]()
Szinkronos animékből,gyengébb a felhozatal sajnos,de ami jól sikerült az például a Trigun,a Cowboy bebop,esetleg a Kiddy grade,vagy a Full metal panic.Victor_Valdes írta:Továbbra is fenn áll, hogy várom az anime ajánlásokat.Illetve egy két film is jöhetne a mai unalmas estére..
![]()
Persze,mivel a marvel filmek jellegzetessége,hogy van a főcím végén utalás a következő filmre.soadroli írta:Na ma megnéztem a mind a 2 VasembertNekem nagyon bejöttek
Samuel L. Jackson mindenhol feltűnik?![]()
Amúgy 2. rész végén az a jelenet benne volt a Thor-ban is, nem?
Sanama írta:Entourage/Törtetők c. sorozatot nézi rajtam kívűl valaki?
alapSanama írta:Entourage/Törtetők c. sorozatot nézi rajtam kívűl valaki?
Ehhez eddig nem volt szerencsém, de valami fenomenális ez a film.messideco írta: Midnight express
Nagyon bejönnek a börtönös filmek, ez is nagyon tetszett. Meg az, hogy igaz történetet dolgoz fel, az egyszerűen megdöbbentő. Érdemes megnézni a filmet.
Persze ami megkívánja azt megnézem rendesen.soadroli írta:De akkor nem tudod annyira beleélni magad a filmbe, ha közben pl. megy jobb oldalt a fészbukkVictor_Valdes írta:Monitor bal oldalán a film jobb oldalt a böngésző.Igen, épp azért netezek közbe, mert ha nem akkor a fejem tömöm, és tekintve, hogy mennyi filmet nézek meg, jó pár mázsát nyomnék már.
Az Eredetet így hányszor nézted meg, hogy megértsd?
De akkor nem tudod annyira beleélni magad a filmbe, ha közben pl. megy jobb oldalt a fészbukkVictor_Valdes írta:Monitor bal oldalán a film jobb oldalt a böngésző.Igen, épp azért netezek közbe, mert ha nem akkor a fejem tömöm, és tekintve, hogy mennyi filmet nézek meg, jó pár mázsát nyomnék már.
Hát igen, elég gyerekes a sima Naruto, de Shippuden már komolyabbVictor_Valdes írta:De általában én csak félszemmel nézem a filmeket, netezés közbe, így a felirat nem nyerő dolog. Azt pedig, hogy miért nem jön át a naruto, nem tudom. Láttam jó pár részt, de nem fogott meg igazán sosem.