Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig jó a Naruto, főleg a Shippuuden. Ja, és még véletlen se magyarulVictor_Valdes írta:Naruto nekem nem jött át az alkémia tudományáról meg már mindent tudok.
Naruto, Fullmetal AlchemistVictor_Valdes írta:Valaki valami jó anime-t tudna ajánlani? Amiből sok rész van szinkronosan. Elég sokat láttam már, a nagy klasszikusokat mindet. Most fejeztem be a Bleach eddigi szinkronos részeit.
Ez a jellemváltozás semmi a 4. évad fináléjához képestkanty írta:Breaking Bad
Végeztem a harmadik évaddal. Ez az leső kettő is nagyon jó volt, de ez a harmadik még az előzőeket is felülmúlta.
Elképesztő, h Walt milyen szintű jellemváltozáson megy át. Ott volt az elején egy teljesen hétköznapi tanár, aki mindent megtett a családjáért, ez nem meglepő, a legtöbb ember ilyen, egyszóval egy átlagember. Majd jön a rák, tudja, h kevés ideje van hátra és teljesen megváltozik. Három évad alatt oda jutottunk, h már hidegvérrel képes gyilkolni. DE mégsem egy negatív valaki, egyszerűen az élet tette ilyenné, a körülmények miatt változott meg.
Jesse karaktere is ebben az évadban volt a legjobb. Most már nem csak egy kis senki drogos, kiteljesedett teljesen.
Ami meglepett és ami jót tett a sorozatnak az Skyler. Most már nem az érinthetetlen családanya, ezzel, h megcsalta Waltot őt is lehet támadni vagy esetleg mellette állni.
Brutális, h mennyire emberi az egész történet. Az sem zavar, h nem annyira pörgös, ez a tempó tökéletes ennek a sorozatnak.
Jöhet a 4. évad.
Ez így van a Ravasz tiszta Blöffd írta:Guy Ritchie filmjeiben az a nagy csalódás, hogy mindegyik ugyanolyan, eléggé egysíkú, unalmas fazon ebből a szempontból. No jó, csak pár filmet láttam tőle, de lehangoló volt az első után már.
Már most is kódolatlan,nálam legalábbis bejönS.Agüero írta:Akinek nincs HBO-ja:!
Ingyen HBO hétvége lesz vagy mi.
péntektől vasárnapig lehet nézni az HBO-t ingyen egész nap!
A Walking Dead sem? A mangából készült animékre rá sem merek kérdeznimessideco írta:Valahogyan már nem vonzanak engem a képregény-feldolgozások. Elég unalmassá vált már, legalább is nekem.
számodra nem nosztalgikus?messideco írta:Valahogyan már nem vonzanak engem a képregény-feldolgozások. Elég unalmassá vált már, legalább is nekem.
sürgősen tedd megsoadroli írta:Nekem a Vasembert még be kéne pótolni![]()
![]()
Hulkos filmből is csak az Edward Nortonosat láttam...de szerintem elég az
detto várom. rdj-t mostonában nagyon megkedveltem és ahogy látom,itt sem fog csalódást okozni. ezek a szuperhős filmek visszahozzák a gyerekkorom és komolyan kedvem van ilyenkor előkeresni a régi szuperhős bábukat és nosztalgiázni. remek alkotásnak ígérkezik a filmcsababarca írta:
Nagyon várom.![]()
A legjobb,és legésszerűbb,hogy nem ez volt az első film,és ezután jönnek a karakterek bemutatása,hanem pont fordítva. Így nem fogunk morgolódni,hogy miért nincsenek jobban kidolgozva a karakterek.
jó ez mondjuk annyira Sólyomszem és Fekete özvegyre nem igaz,bár azért Scarlette elég sokat jelen volt a Vasember 2-ben, Sólyomszem pedig a Thorban tűnik fel.
De jó lesz nagyon. Azért ahogy látom az öreg Tony Stark vinni fogja itt is a prímet