2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt találtam. Ilyenre gondoltál?Drigo írta:Tud valaki olyan oldalt, ahol össze van gyűjtve az összes foci csapat (válogatott, klub csapat) összes meze (legyen az nike, adidas stb) szépen rendezetten? Gondolok itt arra, hogy kép a hazai/idegenbeli/harmadik számú mez elejéről, plusz hátuljáról.
Vagy marad a guglizás egyenként?
Kb olyasmire gondolok, mint a lionsportos képek, csak ott egyedül előről van kép. Ha valaki tudna egy tuti tippet adni azt megköszönném.
Elvileg valahova lementi a listákat de, hogy hova azt nem tudom... én ITunes-t használok azzal nincsen baj..Chris0527 írta:Segítsetek nem indítja el a WMP-t a gép rákattintok és nem történik semmi mi lehet a probléma és hogy tom megoldani? Vannak saját listáim benne és fontos lenne hogy azok megmaradjanak mert míg ezt a sok zenét megint beleraknám az eltartana egy darabig szal a lényeg hogy az kéne hogy ne keljen újratelepíteni de működjön. pls help
ha ez jó vistára ezer köszönetMessiFan írta:Asszem itt
hat az alaplapod milyen? s akkor megmondom milyet vegyelVictor_Valdes írta:Köszi, köszi...
A vége asszem az lesz, hogy kiveszem a videó kártyát és végig megyek a városon vele, hogy ilyen foglalatú v. kártyát szeretnék.
Amúgy egy jobb árba mennyi lenne?
Hat attol fugg milyen foglalata van az alaplapnak. Ha PCI E, akkor ajanlom a 8600GTS -t de ha nem surgos, vagy sok penzed van, akkor 8800GTVictor_Valdes írta:Szeretnék egy videó kártyát venni. 1 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban,
elég régi a gépem (2003) de videó kártya és az alaplap kivételével minden ki van már cserélve a legújabbra. Nah, szóval a kérdés az lenne, hogy: Mindegy milyen kártyát veszek mind működni fog az én régi alaplapommal is vagy már nem mind kompabitilis vele?
Alapvetően én is nod párti vagyokfUtBoLiStA írta: Nekem aztán nemmmm...Egyébként Avastot használok, de egyik ismerősöm azt tanácsolta, hogy térjek vissza a Nod-hoz. Ő azért nálam jobban ért a gépekhez. + elég hitelesen adta elő miért jobb a Nod....
Akkor szerinted okosabb dolog Avastot használni? Mert nekem mindegy, a lényeg hogy ne kapjon be a gép mindenféle vírust!
Már nem mind. Neked szerintem még AGP foglalatod van, de most már a PCI-E megy nagyon.Victor_Valdes írta:Szeretnék egy videó kártyát venni. 1 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban,
elég régi a gépem (2003) de videó kártya és az alaplap kivételével minden ki van már cserélve a legújabbra. Nah, szóval a kérdés az lenne, hogy: Mindegy milyen kártyát veszek mind működni fog az én régi alaplapommal is vagy már nem mind kompabitilis vele?
Nekem aztán nemmmm...Tim írta:Hiányoznak a vírusok?fUtBoLiStA írta:Régebben Norton vírusírtó használtam, ami tényleg jól mükődött, csak egy probléma volt veletrial verziót lehet letölteni a netről...
De találtam hozzá egy programot amivel bármeddig használható volt. De sajna le kellett törölnöm ezt a progit, mivel vírusos volt...
Most újra leszedtem a vírusírtót, de azt a programot nem találom sehol sem amivel korlátlanul tudnám használni... Valaki tudna egy linket adni ahonnét letudom szedni, plíz!
![]()
Miért nem használsz inkább ingyenes vírusírtót pld.Avast-ot.Megbízható,ingyenes,nem kell hozzá crack.Regisztráció után egy évig használhatod és alig terheli a gépet.
Nem az a kőhajítós cucc? Az is ugyanezen az elven működik,köveket kell dobálni egy helyre,és a lényeg hogy neked legyen több köved a körben...mindorokke_barca írta: jah, lapitott golyokkal jatszak... az elv es a szabaly ugyanaz.. csak nem talalom a nevet....
jah, lapitott golyokkal jatszak... az elv es a szabaly ugyanaz.. csak nem talalom a nevet....Van ilyen![]()
Van ilyenmindorokke_barca írta:egy kerdesem lenne... nem tudja veletlenul vki a curling nyari verziojanak a nevet? koszi:)
Hiányoznak a vírusok?fUtBoLiStA írta:Régebben Norton vírusírtó használtam, ami tényleg jól mükődött, csak egy probléma volt veletrial verziót lehet letölteni a netről...
De találtam hozzá egy programot amivel bármeddig használható volt. De sajna le kellett törölnöm ezt a progit, mivel vírusos volt...
Most újra leszedtem a vírusírtót, de azt a programot nem találom sehol sem amivel korlátlanul tudnám használni... Valaki tudna egy linket adni ahonnét letudom szedni, plíz!
![]()