Xanthor írta:Ti hogy vagytok a a most szeptemberben indult amerikai sorozatokkal? Én eddig a Playboy Clubot, Person of Interestet, a 2 Broke Girlst és a New Girlt próbáltam be. Az első 3 be is jön így 2 epizód után.
A Playboy Clubot sokan lehúzzák, nézettsége se valami jó. Annyira, hogy még az NBC-n is kasza sajnos kasza lesz valőszínűleg, pedig imádom az ilyen 30-60-as évek Amerikájában játszódó filmeket/sorozatokat.
A New Girl-ben a főszereplő elég idegesítő számomra, meglátjuk majd.
A Person of Interest semmi extra igazából, nyomozós-akció, de az alapsztori mégis különlegessé és bejövőssé teszi, na meg Micheal Emerson, bejön nekem, a pilotot érdemes megnézni aztán eldönteni.
Terra Novát látta valaki? 1,5 éve nagyon vártam, de egyre jobban
gagyibbnak tűnt a promok által, nem is vettem még rá magam...
Ti belekezdtetek valamelyik új sorozatba?
Amiket mondtál.
2 broke girls tetszik nagyon, de a Playboy club is. Terra Nova 1,5 órájából láttam kb felet, érdekes, de nem tetszik, persze érinthet majd az időutazás érdekes dolgokat.
Régebbről megy nálam az Awkward meg a Friends with Benefits is, a Fades nem jött be - ez is szeptemberi, bár angol

- Pan Am-be és Person of Interestbe még nem néztem bele, de a How to be a gentlemanbe igen és ultraf.s.
Amúgy mindegyik újat leszedtem és nézem/néztem, aztán szelektálok. Amúgy van 3 új BMS is. Jaj meg Charlie's Angels is
Jah és a Gifted man stílusa miatt nem jön be.