nem találom sehol :<Slither írta:Dexter fanoknak: kiszivárgott az évadnyitó epizód (és elég jó minőségben), szóval sassoljátok. Mos Def miatt ezt a szezont már rendesen követem majd.
magod van? ott van az, xvid ser kategória--> dexter. Ozsi
nem találom sehol :<Slither írta:Dexter fanoknak: kiszivárgott az évadnyitó epizód (és elég jó minőségben), szóval sassoljátok. Mos Def miatt ezt a szezont már rendesen követem majd.
alattad 8 hszSlither írta:Dexter fanoknak: kiszivárgott az évadnyitó epizód (és elég jó minőségben), szóval sassoljátok. Mos Def miatt ezt a szezont már rendesen követem majd.
Persze, nagyon is észrevehető különbség lesz az xvid verzióhoz képest, még HD monitor nélkül is. Sokat javul a kép, és hangminőség isshutterisland írta:
igazából arra gondoltam, hogy ilyen monitorral, amilyen nekem van, lesz e kézzel fogható minőség javulás (persze nem óriási, csak látható) mert ha már csak egy kicsit is jobb, élénkebb, akkor megéri, mivel a vinyóm elég.
igazából arra gondoltam, hogy ilyen monitorral, amilyen nekem van, lesz e kézzel fogható minőség javulás (persze nem óriási, csak látható) mert ha már csak egy kicsit is jobb, élénkebb, akkor megéri, mivel a vinyóm elég.kanty írta:Monitor függő. HD monitornak megéri, ha kényes vagy a minőségre. Én két megás nettel is HD-ba szedem le, mert nem szeretem, ha rossz a minősége.shutterisland írta:
Egyet próbálj szerintem, h lásd, h Neked megéri-e.
Hangja mozis, a kép már jó minőség.messideco írta:A ezt találtam a kedvencünkön :
Fortelmes.fonokok.iNT.CUSTOM.DVDRip.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB
Akkor ez most mozis vagy normál, nézhető minőség?
Bocsi a torrent miatt
Köszi, mesterozsimiki írta:"minden évben hamarabb kijön pár rész, amit leadnak újságoknak, tvknek anyagot, promót, azt szépen vki kicsórja és felrakja netre."
ezt nem én írtam,de ez így van, Dexter esetében nem először!
szal nyugodtan szedd le. feliratot qmy általában aznap,de legkésőbb másnapra megcsinálja...dexterfeliratok.atw.hu-n nézelődj majd.
nem érted a lényeget.Firefox írta:Ha van türelme hozzá, akkor nézze nyugodtan, nem tiltottam meg. Nekem éppen nincs, és mint tudjuk, mindenki magából indul ki
Akkor nekem felesleges volt megnéznem a 24 első 6évadát? Ugyanis 2*3hét alatt pótoltam be anno, és utána már "élőben" néztem a 7.et.Firefox írta:Ha eddig nem nézted, akkor már bele se kezdj, ha az elejét kihagyod, akkor már nem érted meg miről szól. Annyi részt behozni az elejéről ... Szóval szerintem fölösleges.FCBMessi19 írta:Nézi valaki Ezel-t? Mi a vélemények róla? Osztálytársaim mind nézik, de én nem vagyok egy nagy sorozatfüggő. Egy esélyt adnák neki.
Ha eddig nem nézted, akkor már bele se kezdj, ha az elejét kihagyod, akkor már nem érted meg miről szól. Annyi részt behozni az elejéről ... Szóval szerintem fölösleges.FCBMessi19 írta:Nézi valaki Ezel-t? Mi a vélemények róla? Osztálytársaim mind nézik, de én nem vagyok egy nagy sorozatfüggő. Egy esélyt adnák neki.
Szerintem is elég gyenge film, nem vagyok nagy horror rajongó, más miatt néztem meg csak, nagy mese az egész, semmi igazi félelmetes rész. Csak azért néztük végig, hogy kiderüljön hogy kerültek ki a felvételek, dehát a vége is egy semmi...Scumy írta:Bizony mondom én sem vagyok egy félős típúS? DE A Grave Encounters filmnél azért felment a pulzusom nekem is egy két jelenetnélCapon írta:Tudnátok mondani nekem max. 5-6 éves iszonyat fosatós horrorfilmeket??
De nem ilyen fröcskölős, cafatolos, darabolósokra gondoltam, azokat nem csippantom.
Olyan kéne ami után 3-an kézen fogva mentek wc-re is.ajánlom hogy nézd meg
Kiváló minőségű, szórakoztató, mégis drámai sorozat. Nagyon, de nagyon eredeti az alapkoncepció, és a dramaturgia is. Viszont a magyar szinkron egy rakás kakkanat, de angolul nagyon ajánlós.kanty írta:Sírhant műveket valaki nézi/nézte? Vélemény?
Köszi.
Drive!bowlinggolyo írta:Milyen filmet tudtok most ajánlani ami a moziban megy és nem nyálas romantikus,mert se a bnőm se én nem szeretjük ezeket.