Zenék

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.06.25. 22:41:03

G-Jay írta:
Slither írta:Hmmm... én most regeltem last.fm-re. (Link) Egyenlőre nem sok értelmét látom ennek, de majd meglátjuk. :P
A lejátszások száma elég szegényes, mert csak az iTunesra való áttérésem utániak vannak benne + ott is sokat reset-eltem a számlálókat újra-betöltéseknél... :)
Az iTunes-ban számlált számokat amiket régen hallgattál is simán feltöltötte mindet? Tök jó ezt nem tudtam. Bár én nem használok iTunes-t, szerintem nem jó.
Amit a lejátszóprogi eltárol azt mind feltölti.
Én se vagyok annyira oda az iTunesért, de amióta iPodom van ezt használom. Annyira nem rossz azért...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.25. 22:36:35

Slither írta:Hmmm... én most regeltem last.fm-re. (Link) Egyenlőre nem sok értelmét látom ennek, de majd meglátjuk. :P
A lejátszások száma elég szegényes, mert csak az iTunesra való áttérésem utániak vannak benne + ott is sokat reset-eltem a számlálókat újra-betöltéseknél... :)
Az iTunes-ban számlált számokat amiket régen hallgattál is simán feltöltötte mindet? Tök jó ezt nem tudtam. Bár én nem használok iTunes-t, szerintem nem jó.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
MaxK
Barça B

2009.06.25. 22:29:07

Danka00792 írta: Engem még az zavart, hogy Maxk is egyböl azzal rágalmazta Újoncékat, hogy nem tudják, hogy mit irnak le, mit mondanak, holott Akkezdet szövegeknél magyarországon nem láttam én még zseniálisabbat, minden szónak jelentőssége van.
És anélkül irta ezt, hogy utánajárt volna, vagy értelmezte volna a szöveget, csak azért, mert a Feri irta amit irt a salátán...
Nem anélkül írtam, egyből kiszúrtam a gój szót, és még kétszer visszahallgattam, hogy az van-e ott. Az volt. Nagyon nem tetszett, érthető módon, főleg, hogy egy olyan csapat zenéjéről van szó, amelyiknek egyik tagja zsidó.

Egyébként nem rágalmaztam azzal, hogy nem tudják mit írnak le. Reméltem, hogy nem tudják mit írtak le. Ennél sértőbb csak az amikor Siska ( "Pusztuljon az összes tetű féreg árpádsávos") vagy a Hétköznapi csalódások ( "Felkötünk minden Horthy-imádót" ) kívanja a halálom.
H A J R Á . L O K I !
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2009.06.25. 22:09:52

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.06.25. 21:51:15

Hmmm... én most regeltem last.fm-re. (Link) Egyenlőre nem sok értelmét látom ennek, de majd meglátjuk. :P
nexam
Jugador del Barça

2009.06.25. 21:49:47

amúgy ennek a last.fm-nek mi a lényege??? :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.25. 21:17:28

Perrero írta:
La Pulga írta:Senkinek sincs last.fm-je?
http://www.last.fm/user/Kigyodoki/library
Jelen :!:
http://www.last.fm/user/JaniG/library
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.25. 20:55:48

rock,metal kedvelőknek ajánlom ezt a számot! :
http://www.youtube.com/watch?v=RXjNXzb5DZw
Metallica-Cynaide
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.06.25. 18:15:16

Slither bácsi ma télapósat játszik. (L) :lol:

Egyébként a Carbon 9 album isten.Egy-két gyengébb számtól eltekintve adja nagyon. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
marci.
Jugador d'estrella

2009.06.25. 17:56:49

Nagyon köszönöm! :)
csakamadrid
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.06.25. 17:50:22

marci. írta:Hali!
Lenne egy óriási kérésem!
Lighthouse family-High cimű szám kéne!Sokat kerestem,de sajnos nem bukkantam jó verzióra!
Ha valaki feltudná nekem tölteni,vagy adna 1 linket,azt nagyon megköszönném! :)
Link1
Link2
Link3
(jobb klikk a linkekre és mentés másként)
Az egész album amelyen rajta van a szám

Van még pár linkem a számhoz de azok ne sokban különböznek...
marci.
Jugador d'estrella

2009.06.25. 17:33:06

Hali!
Lenne egy óriási kérésem!
Lighthouse family-High cimű szám kéne!Sokat kerestem,de sajnos nem bukkantam jó verzióra!
Ha valaki feltudná nekem tölteni,vagy adna 1 linket,azt nagyon megköszönném! :)
csakamadrid
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.25. 17:29:34

Kiscsillag - Ha én lennék...
Hihetetlen jó ez a szám! Régen halgattam, és most megint rákaptam. Hát ez a Lovasi!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.25. 17:23:12

a liquid dnb szerelmeseinek egy óriási gyöngyszem. nálam 2 napja ez az egy szám szól (tilos rádió airbag c musoraban találtam rá)

http://www.youtube.com/watch?v=WRnm16qzTt8
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.25. 16:44:17

Én ha rap (amihez vajmi kevés közöm van) csak Sub Bass Monstert hallgatok :lol:
1. mert sztema többi nem jó
2. angolul meg nemtudok, így minek hallgassam a beszédre alapuló rappet ha nem értem :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
socio66

2009.06.25. 16:27:37

Slither írta: www.albumhunt.com
ez nagyon jó oldal,egyszerű és gyors is a letöltés is,kösz hogy írtad.
kár,hogy magyar előadók nincsenek rajta.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.25. 13:44:06

rivaldo23 írta:Szóval, ha jó magyar hip-hopot szeretnél hallgatni akkor sztem: Wacuum Airs, Kriminal Beats, Scarcity BP és hát a klasszikusok, mint Norba, Hősök, Trógaz, Dózis, Rhyme Project, Dynasztia, Chumpyanz...
Az ám!
Kiegészíteném még a Testament Rec.-el, nagyon jól tolják, és elég aktívak is (Amit sajna azért a Wacuum-ról nem lehet elmondani).
Egyébként nemtudom, nekem a Hősök annyira nemjönnek be.... Szerintem onnan csak Eckü ér valamit, egyszerüen kiüti a hangja a többiét. Joeker meg vicckategóriába tartozik nálam. Ha Eckü kidobna egy szóló albumot azt biztos megvenném, de igy Mentha, Brash, Joeker-al az oldalán nem adja nekem. Klasszik albumról is csak pár szám tetszik, ilyen az "Utolsó Varásnap", de itt is Eckü kitűnik. Na mindegy...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.06.25. 13:07:39

Saviola írta:
Köszönöm.Egyenlőre b.zik a slotok,de csak megjavul. :)

szerk.: Csordogál.Ezer hála.Kíváncsi leszek milyen. :)
Szívesen. 8)

Most adakozó kedvemben vagyok, szóval megosztom veletek az egyik legjobb album letöltős oldalt, ahol nagyon sok link van: www.albumhunt.com
:arrow: regisztrálni kell majd, de megéri. Az ismertebb és újabb cuccok mind megtalálhatóak, és ha szerencséd van, akkor ritkaságokra is bukkanhatsz. :wink:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.06.25. 12:43:45

Köszönöm.Egyenlőre b.zik a slotok,de csak megjavul. :)

szerk.: Csordogál.Ezer hála.Kíváncsi leszek milyen. :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.06.25. 10:23:46

Saviola írta:Valaki tudna dobni egy linket erről az albumról: Carbon 9 - The Bull

Egyszerűen sehol sem találom.

Előre is köszi. :wink:
http://depositfiles.com/en/files/db4zaa2nn :wink:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.06.25. 01:34:09

Valaki tudna dobni egy linket erről az albumról: Carbon 9 - The Bull

Egyszerűen sehol sem találom.

Előre is köszi. :wink:
rivaldo23
Barça B

2009.06.25. 01:31:19

Bocs, nem jött össze az idézés :?
rivaldo23
Barça B

2009.06.25. 01:30:02

Nézd arra próbáltam célozni, hogy elképzelhető, hogy igazad van és képmutatás, de ezt nem tudhatod biztosan, nem tudhatod,mert nem ismered és maga is állítja, hogy az utóbbi években megváltozott. Egyébként, ha képmutatás mi haszna is van belőle? Az albumait kevesen veszik, ingyen letölthetőek a zenéi, nem anyagi haszon. Ez csak ismertség,de,ha ezért megéri neki olyanról beszélni és olyanra tanítani embereket, amiben nem hisz, akkor meg is érdemli. Mondom ezt kétlem,de nem tartom elképzelhetetlennek. Ilyen alapon pedig tényleg bárki lehet képmutató. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem tartom nagy koponyának, semmi különöset nem látok benne, egy tök átlagos fiatal, aki felismert valamit,amit rajta kívül még sokan ,és sokan sokkal jobban át is látják, és közzéteszi. A tehetség dolgot pedig tarthatod butaságnak, zeneileg nem kell nagy tehetség egy hip-hop énekesnek, alakulatnak stb.,csak jó zenei érzék, amit azért túlzásnak vélnék tehetségnek hívni. Ha pedig a szöveg részére gondolok, akkor elismerem, hogy vannak egész jó szövegek, de a tehetséges és zseniális szavakat itt is soknak tartom, ha ilyen akarok,akkor olvasok Wass Albertet, Juhász Gyulát, József Attilát, a nemrég elhunyt ( Isten nyugosztalja!) Gyurkovics Tibort stb. sorolhatnám még napestig. Az általad idézett példa nem rossz,de egyáltalán nem is nagy dolog, ilyen én, aki sosem írt verseket, a 14 éves kishúgom,aki nem túl olvasott még és nemrég ír verseket, is tud írni. A magyar nyelv kincseire vagy kíváncsi, akkor ne őket hallgasd,hanem olvass verseket és klasszikusokat. Ne sértődj meg nem állítom, hogy igénytelen és hallgasd is nyugodtan, de zseniálisnak, magyar nyelv kincsének, azt hiszem óriási túlzás nevezni. Fankadeli nem tehetséges, nem kimagasló, egy átlag magyar, aki közzéteszi értékes gondolatait ( bár számomra újdonságot nem tartalmazott, de a környezetemben és ismerősi körömben rengeteg ember nem tudja ezeket a dolgokat). És sztem a forma tökéletesen megfelel. Az pedig,amit írtam, hogy miért tartom fontosnak áll. Miszerint, hogy ebbe a körbe, amely sztem ( és senki ne vegye magának, nem általánosságban beszélek,hanem nagy átlagot mondok), amely az egyik legelesettebb és műveltségben, kulturális és műveltségi színvonalat tekintve az egyik legvisszamaradottabb kör igenis kell valaki,aki képviseli a nemzeti érzelmet. Legyen ez bárki, csinálja ezt szinte bárhogy. Ők azok, akik többek közt a legkevésbé hajlandóak elmenni szavazni, valamint nagy általánosságban nem törődnek a közélettel ( hidd el nem légből kapott információk ezek,mert egy darabig ilyen körökben mozogtam és azon a körön kívül is volt egy csomó ismerősöm,akik ebbe a vonalba tartoztak, ezért merem állítani, hogy saját kicsi életükön kívül nagy részüket a legkevésbé sem érdekelte más, főként nem a közélet, még egyszer leszögezem senki nem vegye magára,mert nem rá gondoltam,hanem ennek a közegnek az arányaira).[/quote]

Hát én személy szerint 1999-es Fila Rap jamtől hallgatok UG-t, és most harmadéves magyarszakos hallgatóként azt mondom, hogy Akezdet Phiai elért a költészet szintjére, nem csak sima kis ab-ab rímpárokat alkotnak, hanem ügyelnek a verslábakra is, plusz televannak a szövegeik költői képekkel. Hozzájuk képest nálam Fankadeli csak egy amatőr, akit felkapott a média, de aki régen hallgatta a Ferit az tudja mekkorát fordult vele a világ. Régen nagyba hírdette hogy " ha nálam füst száll, az 1g", mostmár azt is tagadja a nagy magyarságtudatában, hogy valaha is kipróbált volna valamilyen szert. Plusz nem véletelen, hogy a Night Child is szinte csak belőle és Bustából áll akiről inkább nem nyílvánítok véleményt... Szóval, ha jó magyar hip-hopot szeretnél hallgatni akkor sztem: Wacuum Airs, Kriminal Beats, Scarcity BP és hát a klasszikusok, mint Norba, Hősök, Trógaz, Dózis, Rhyme Project, Dynasztia, Chumpyanz...
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2009.06.25. 00:45:01

Senkinek sincs last.fm-je?
Válasz küldése