Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismerős érzészola8787 írta: elbőgtem rajta magam (mondjuk nem úgy, mint a Halálsoronon ahol a könnyeimtől meg a taknyomtól nem láttam a film végét)
Elnézést. Látszik, hogy ilyen téren még tapasztalatlan vagyok. Javítottam! Remélem nem olvasták még azok, akik nem látták.CsacsMate írta:Lehet még akad, aki nem látta, ez miatt a spoiler gombra oda kellene figyelni, mert így lelőtted a végét.
Itt lennekurdt írta:
Én egyszer erről már írtam ide egy listát, valahova fel is van írva, a teljesség igénye nélkül pár film, ami most beugrik: Hetedik pecsét, Keresztapa, Szállnak a darvak, Biciklitolvajok, Országúton, Florida, a pardicsom...
Kód: Egész kijelölése
Peter Weir: Truman Show
Vittorio De Sica: Biciklitolvajok
Federico Fellini: Országúton
Federico Fellini: Amarcord
Federico Fellini: 8 1/2 (Nyolc és fél)
Milos Forman: Száll a kakukk fészkére
Francis Ford Coppola: A Keresztapa
Jim Jarmusch: Florida, a pardicsom
Stanley Kubrick: Mechanikus narancs
Roberto Benigni: Az élet szép
Andrej Tarkovszkij: Andrej Rubljov
Mihail Kalatozov: Szállnak a darvak
Fábri Zoltán: Két félidő a pokolban
Jancsó Miklós: Csillagosok, katonák
Lars von Trier: Dogville
Ingmar Bergman: A hetedik pecsét
Fritz Lang: M - Egy város keresi a gyilkost
10/10-es az tkp. a film, amin nem lehet mit kritizálni. Hülye megfogalmazás, de találóbbat még nem hallottam. Ilyen film gyakorlatilag nincs, vagy csak nagyon kevés.Unicef írta:Bár nem kimondottan ide tartozik, csak kíváncsiságból kérdezem, Nektek melyik film a 10/10-es?
Gladiátor, Halálsoron, Eredet, Forrest GumpUnicef írta:Bár nem kimondottan ide tartozik, csak kíváncsiságból kérdezem, Nektek melyik film a 10/10-es?