Segítség kéne
naon köszi 

https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
X8MM-RWM9-FIFA-KFLT-FIFAultrasur írta:Fontos valaki adja meg a FIFA08 telepitö kodját
pls
tessék!:)
Fontos valaki adja meg a FIFA08 telepitö kodját
pls
pls
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
A nanomon is ilyen érintem, forgatom, coverflow jól néz ki cucc van. A filmek meg nagyon szépen néznek ki rajta. De gondolom ez már valami hihetetlenül hitech cucc 

Touchot sztem itthon is találsz jó pénzért. Én is belefutottam egy korrekt 16 gigásba a vaterán.
Hogy kicsit offoljak is: a telefon verzió tényleg túlhypolt, annyi pénzért sokkal jobb okostelefont vagy PDA-t kapsz. Touch viszont szvsz iszonyat nagy ötlet, ahogy a zenéknél elforgatod a cuccot és bejön a coverflow... mintha vmi zenegép lenne. Videót is szeretek nézni rajta, pár az Apple f***ga, hogy csak mp4-et játszik le. Van konverter.
Az új softra pedig jött egy csomó jó alkalmazás/játék. Mobil webböngészők között pedig talán a legjobb. So-so nagyon jó cucc, bár az ár-érték aránya tényleg borzasztó. De aki szemfüles, licitálós oldalakon emberi áron is hozzájuthat a cucchoz.
Hogy kicsit offoljak is: a telefon verzió tényleg túlhypolt, annyi pénzért sokkal jobb okostelefont vagy PDA-t kapsz. Touch viszont szvsz iszonyat nagy ötlet, ahogy a zenéknél elforgatod a cuccot és bejön a coverflow... mintha vmi zenegép lenne. Videót is szeretek nézni rajta, pár az Apple f***ga, hogy csak mp4-et játszik le. Van konverter.

-
- Eurobarca Staff
Notebookért már elképzelhető, de ott már akkora a postaköltség, hogy sokat nem spórolsz vele, plusz, ha beüt a krach, akkor meg futkoshatsz a pénzed után, szóval szerintem azt érdemes itthon beszerezni, plusz érv mellette, hogy azon nincsenek ékezetes betűk, plusz hiányzik az í, z y megcserélve, de ha áthuzatod a bill-t, akkor már ott tartasz, mintha Mo-n megveszed, sőt garival, akkor már előtte. Ja és plusz az ajzat is más, ahhoz kell venned átalakítót.Slither írta:Mondjuk vmi komolyabb elektronikai cuccért már kell +t fizetni? Azt hallottam, hogy egy notebookért már igen.
Igazából csak érdeklődöm, mert mostanában max. egy iPhonet vagy egy iPod touchot rendelek.
A másik kettő az pikk-pakk átjön a határon, iPhone biztos jó dolog, bár most minden menő gyereknek olyanja lesz, akkor már inkább egy komolyabb PDA, az iPod touchban spsem értettem, hogy mi a nagy szám az árán kívűl. Persze nem lebeszélni akarlak ez csak amolyan privát vélemény zárójelben az érdemi rész az első bekezdés. Én mindig többre értékeltem a tudást, mint a kinézetet ezért írtam azt, amit, persze bármelyiket dobnák utának, azért duzzogva, de megtartanám

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Mondjuk vmi komolyabb elektronikai cuccért már kell +t fizetni? Azt hallottam, hogy egy notebookért már igen.
Igazából csak érdeklődöm, mert mostanában max. egy iPhonet vagy egy iPod touchot rendelek.

-
- Eurobarca Staff
Mit szeretnél rendelni, házat, nekem eddig nem volt semmi olyan csomagom, amiért plusz lóvét kellett volna fizetni, csak azt, amit az oldalon írtak, de szerintem nincs is amúgy semmi plusz.Slither írta:Drigo és a többi eBay-es!
Mekkora vámot kell fizetni a cuccokért, illetve mik azok, amikért nem kell (bizonyos érték/súly/méret/egyéb alatt) ?
És kb. mennyi idő alatt jön meg a csomag USA-ból? (nem írták hozzá)
Szállítás 7-21 nap, aminek az 1/3-a USA-ból a határig, aztán a 2/3-át megoldja a jó öreg magyar posta

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Drigo és a többi eBay-es!
Mekkora vámot kell fizetni a cuccokért, illettve mik azok, amikért nem kell (bizonyos érték/súly/méret/egyéb alatt) ?
Mekkora vámot kell fizetni a cuccokért, illettve mik azok, amikért nem kell (bizonyos érték/súly/méret/egyéb alatt) ?
- djtrack
- Capitá del Barça
hát pacsi érte!! nagyon köcce!!szajko írta:http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16100&part=sportsdjtrack írta:nemtom h vki tudja e h hol közvetítik neten az inter- bayern meccset.kíváncsi vagyok Mourinhora
tessék válogass!
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16100&part=sportsdjtrack írta:nemtom h vki tudja e h hol közvetítik neten az inter- bayern meccset.kíváncsi vagyok Mourinhora
tessék válogass!
- Capon
- Llegenda del Barça
tessék http://www.rojadirecta.com/ jó szorakozást!djtrack írta:nemtom h vki tudja e h hol közvetítik neten az inter- bayern meccset.kíváncsi vagyok Mourinhora
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador del Barça
Közben én is küldtem nekidanko94 írta:A sima ímél címre küldtem www-nélkül...Lehet h túlzsúfolt a szertver és későn jön meg...manuel írta:légyszi!!!

davebarca írta:nem tud valaki más, angol nylevű sport oldalt, ahol viszonylag sok új hírt lehet olvasni a Barcáról? / goal, skysports, tribalfootballt kivéveKöszi előre a segítséget!
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/
tessék ez angol....
Mondjuk a hivatalos?davebarca írta:nem tud valaki más, angol nylevű sport oldalt, ahol viszonylag sok új hírt lehet olvasni a Barcáról? / goal, skysports, tribalfootballt kivéveKöszi előre a segítséget!
nem tud valaki más, angol nylevű sport oldalt, ahol viszonylag sok új hírt lehet olvasni a Barcáról? / goal, skysports, tribalfootballt kivéve
Köszi előre a segítséget!

Kössz a segítségetmr. írta:Amikor lemented a képet ott válaszd ki hogy jpg-be mentseMessiFan írta:Típus: Bitkép
Amikor lemented a képet ott válaszd ki hogy jpg-be mentseMessiFan írta:Típus: Bitkép
-
- Jugador del Barça
MessiFan írta:Típus: Bitkép
Jpegbe is letudod menteni szerintem akkor menne próbáldd meg.
Az bmpMessiFan írta:Típus: Bitkép
Típus: Bitkép