Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
oké,köszönöm neked is,az én hibám volt hogy nem értettem meg. egyébként minden ilyen letöltés egy kaptafára megy? tehát ugyanigy kell csinálni mindig,vagy mindig máshogy?Marci írta:Egyébként én is tök ugyanazt írtam korábban mint Tim, úgy látszik az nem volt elég érthető....socio66 írta:Köszi Tim,hálás vagyok hogy segítesz! Megcsinálom ahogy mondtad aztán majd írok hogy jó lett-e..
szerk: jó lett,köszönöm szépen!![]()
Pont erre kösszbarca99 írta:http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/ ... index.htmlMessiFan írta:1 olyan oldalra lenne szükségem amibe benne vannak h mennyibe kerülnek a játékosok, hogy álnak ayagilag a csapatok stb...
Ilyesmire gondolsz?
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/ ... index.htmlMessiFan írta:1 olyan oldalra lenne szükségem amibe benne vannak h mennyibe kerülnek a játékosok, hogy álnak ayagilag a csapatok stb...
Egyébként én is tök ugyanazt írtam korábban mint Tim, úgy látszik az nem volt elég érthető....socio66 írta:Köszi Tim,hálás vagyok hogy segítesz! Megcsinálom ahogy mondtad aztán majd írok hogy jó lett-e..
szerk: jó lett,köszönöm szépen!![]()
Amikor átírom és elmentem, nekem még mindig .reg marad és rá két klikkelekTim írta:változtatatásokat,természetesen mented.Ezután dupla klikk a setup.exére amit átirtál az előbb,és nagyjából kész..Először a settings.exét indítsd el itt elérheted a játék beállításokat,és utána a pes2008.exével a játékot.
Ha így sem megy,vagy a cucc hibás,vagy te..
Na fussunk neki még egyszer,hátha sikerül..Első lépésnek keresd meg a vinyódon a program files nevű mappát(start menü-saját gép-helyi lemez) Ebbe belépve hozz létre egy új mappát amit nevezz Pro Evolution Soccer 2008-nak. Ide csomagold ki a játékot! Ha ez megvan akkor nyisd meg a setup.reg nevű jelentéktelen fájlt a notepaddal.(ez a lelke az egésznek egyébként..)Keresd meg ezt a sort:"installdir"="C:\\Gaming\\Pro Evolution Soccer 2008"socio66 írta: #2 Right-Click and choose to open file 'setup.reg' with NOTEPAD.
CHANGE THE FOLLOWING LINE TO MATCH WHERE YOU HAVE PLACED THE GAME FOLDER:
"installdir"="C:\\Gaming\\Pro Evolution Soccer 2008"
*BE SURE* to leave the double \\ between each path.
EXAMPLE: If you placed the game in your programs folder, you would change the line to read:
"installdir"="C:\\Program Files\\Pro Evolution Soccer 2008"
After correctly making change, save your change, THEN double-click 'setup.reg' to enter
the settings to your registry.
#3 Play the game. -use settings.exe to config the game
-start game with PES2008.exe
Sokat segítettél köszi!Drigo írta:Az a gond, hogy a hivatkozás, amit Te képként szeretnél megjeleníteni egy oldalra mutat, nem pedig magára a képre. A másik gond pedig az, hogy túl nagy, ha lekicsinyítetted a megfelelő méretre és feltöltötted valahova segítek hogy milyen linket tegyél az img tag-ek közé
Akkor megcsinálnád nekem?DaveN írta:akkor nem tudom én így csináltam és nekem működikMessiFan írta:Nos amint látjátok megcsináltam de semmi =(
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Carles Puyol Saforcada írta:csá srácok
nem tudok feltenni avatar képet mert amint látjátok olyan piros x jelenik meg
szeretnék ebben segítséget kérni
a másik:
aláírásba hogyan lehet képet tenni![]()
előre is kössz
[img]Link[/img] én így tudomCarles Puyol Saforcada írta:csá srácok
nem tudok feltenni avatar képet mert amint látjátok olyan piros x jelenik meg
szeretnék ebben segítséget kérni
a másik:
aláírásba hogyan lehet képet tenni![]()
előre is kössz
Próbál d meg innen, én innen szoktam mindent:barca tomi írta:Csá fiúkTudnátok nekem egy olyan linket adni ahonnan le tudom tölteni a pes 2008-at
Ja és sok seeder legyen hogy gyorsan lejöjjön
![]()
Előre is köszi
Ne idézz 2-nél többet!
S.
igen! és itt mit kell csinálni?La Pulga írta:Erre gondolsz socio?