Valaki tudna neked segíteni vezeték nélküli hálózat telepítésében?

Igazából át se látom az egészet, kezdve ott, hogy a sima régi DSL-routerem miért is kell. Tehát vettem egy D-Link WLAN KIT-et, amiben van egy vezeték nélküli router, meg egy USB-s vevő a géphez.
Először is betettem a telepítő CD-t, mivel 438231 helyen figyelmeztet, hogy ezzel kezdjek. Bár ennek szvsz nem sok értelme van, csak jönnek az ablakok, hogy mit hova dugdossak.
Először a wlan routernek adok áramot, majd, egy kék (ethernet) kábelt bedugom a gép hátuljába és a wlan router 1-es helyébe (abből van 4). Aztán itt akadt egy kis gondom, és úgy értlelmeztem a dolgot, hogy hogy most a régi, vezetékes routermet is ide kell kötnöm.
Összességében tehát úgy néz ki a dolog, hogy ami a falból jön kábel az megy a szűrőbe, onnan az egyik a telefonba, a másik a régi DSL routerembe (az ADSL helyre). Innen jön még a régi ethernet kábel, ami eddig a gép hátuljába volt. Most ez a WLAN router WAN feliratú helyére megy. Ebből pedig az említett kék színű ethernet kábel megy a gép hátuljára, az ethernet portba. Emellett persze mind a két router be van dugva a konnektorba.

Szóval így raktam össze, sztem helyesen csináltam, ennek ellenére a teleptő CD az írja ki, hogy ellenőrízzem, hogy a router be van-e duga, illetve az nézzem meg az ethernet kábelt is. A megfelelő LED-ek világítanak mind a két routeren, tehát ezzel nem lehet baj. Viszont arra nem jövök rá, hogy akkor mégis mi. Én arra tippelnék, hogy azzal van baj, hogy már fel volt telepítve a vezetékes router, és most váltani akarok, és valami akad. Remélem tud valaki segíteni.