Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kis dolog volt megszerezni, de megvan. Babelrap.com oldal kódját kellett "törni", és egyenként leszedni a számokat, de sikerült, ráadásul elég jó minőségben.ozsimiki írta:Kellene egy kis segítség:
ez a cucc kellene nekem, reges torrenten nem találtam, szal bármi más torrent is jöhet,vagy akár direkt link is:
Marcus May-Babel (haveromnak kell, azt hiszem ez egy album)
Köszi előre is a segítséget/ket.
Hatalmas lett! A Crack a Bottle nem tetszett annyira, de ezzel most megnyugtatott hogy lesz még rengeteg jó szám az albumán. Dr. Dre beatjei a legnagyobbak!
1. sor, utolsóSlither írta:Prodigy meg nincs is rajta a képen, melyik arcra gondoltad, hogy ő az?
XZIBIT - BUDAPEST - JÚNIUS 6 - SYMA CSARNOK
exclusive koncert, csak budapesten
több info nemsokára..
Esetleg Brooklyn Bounce? (bár nincs benne a bass szó)Cooltiszo írta:Segítség kellene. Régóta keresek egy számot, a legnagyobb akadály viszont az, hogy nem jut eszembe az előadó neve. Amiből ki kellene találni kik lehetnek: pár éve elég híresek voltak, több tagból álltak (5 körülre tippelnék), pasik és csajok, diszkós zenét játszottak, az egyik négernek(talán nagyobb darab) viszonylag mély hangja van.
Talán több szóból áll a nevük, és mintha benne lenne a bass szó.
Aki tudna segíteni, hogy melyik zenekar lehet ez, annak megköszönném.
Nekem nem jön be annyira Em új zenéje, nem bírom amikor ilyen hangon rappel.Game90 írta: Itt is lehet nézni:
http://videos.onsmash.com/v/lFQbLXHBm5QJBzhW
Hatalmas zeneDr. Dre a szám producere. Amúgy nem hittem, hogy egy ilyen jó zenével tér vissza.
Slither!
Amiket felsoroltál, azokon kívül: Prodigy, Ol Dirty Bastard, Pete Rock. Első ránézésre az Eminem melletti csávó tisztára Ludacris, de ebben már nem vagyok annyira biztos![]()
Itt is lehet nézni:Danka00792 írta:UJ EMINEM KLIPP! (Minöség nem a legjobb)
Ice Cube, Ice-T, Eminem, Xzibit, DMC, Snoop, 2pac, Redman, Jay-Z, Dr. Dre, Nas, Mos Def, Biggy, Method Man. Legdühítőbb az volt, hogy KRS-One-t nem ismertem fel.Game90 írta:Slither, kiket ismertél fel?
Én 15-öt biztosan tudok, 2-3-ban nem vagyok biztos, többiről fogalmam sincs![]()
Tibbah - Kéz fel Láb lebarca99 írta:Egy UG-ban jártas ember kisegíthetne, hogy melyik szám szól a háttérben...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sWNG0ObpCiI