Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az F50 az összes csapattársamnak szétjött, én Lotto cipőben játszom kb 7 éve, nem is kell más, mert én nagyon meg vagyok vele elégedve. Másrészt ez jóval olcsóbbmatyi02 írta:matyi02 írta:A nyár végén akarok uj foci cipőt venni
És az Adidas F50.6TUNIT,F50.7.TUNIT,F50.8 TUNITba gondolkodok
Szerintetek mejik legyen vagy esetleg valami más cipő nektek mi a véleményetek ???
Valaki tudna nekem segíteni ??:D
matyi02 írta:A nyár végén akarok uj foci cipőt venni
És az Adidas F50.6TUNIT,F50.7.TUNIT,F50.8 TUNITba gondolkodok
Szerintetek mejik legyen vagy esetleg valami más cipő nektek mi a véleményetek ???
Jól hallottad! Az az egyik legjobb képszerkesztő progi.fUtBoLiStA írta:Képszerkesztő progit keresek, valaki tudna ajánlani valami jót? Fontos lenne hogy ne próbaverzió legyen illetve ne kelljen érte fizetni. Azt hallotam hogy az egyik legjobb képszerkesztő program az Adobe Photoshop. Erről valaki valami biztatót tudna mondani?Előre is köszi!
ilyet a 21. században??? bármit is ingyen??Lesy írta:Kaptam a freemailomra egy levelet, miszerint teljesen ingyen mehetek Európa 1000 szállodája közül bármelyikbe 14 napra. http://eurorest.org/?id=00&lng=hu ez az oldal. Csak nemtom, hogy igaz-e, vagy átverés az egész. Segítene vki?
okéEnrique írta:Keress rá a flash9.ocx nevű fájlra a gépeden, majd csinálj róla ugyanabban a mappában egy másolatot, aztán a készített másolatot nevezd át flash.ocx-re.
Elvileg ez megoldja.
próbáld meg, nem tom biztosra, h jo e...Perrero írta:vista activator kéne SP1hez...a sima, amivel packolás elött crackeltem az nem jó
4 napom még van
hát, max 10ben gondolkodom, de meglátjuk...Drigo írta:Nekem egy ILYENEM van. Sajnos Mo-n nicns túl nagy választék, de igazából bármelyik megteszi sztem. Nővérem még Amerikában vette a lápját akkor ott kapott hozzá egy egyszerű műanyag házas hűtőt, na az nagyon jóféle, meg nem is lehet túl drága max egy ezres, de van 20 kilóért is, ahogy gonolod
Nekem egy ILYENEM van. Sajnos Mo-n nicns túl nagy választék, de igazából bármelyik megteszi sztem. Nővérem még Amerikában vette a lápját akkor ott kapott hozzá egy egyszerű műanyag házas hűtőt, na az nagyon jóféle, meg nem is lehet túl drága max egy ezres, de van 20 kilóért is, ahogy gonolodbalboa7 írta:neked milyen van? vagy ez így márkától függetlenül jó lehet bármelyik?
jahjah, külsőre gondoltam természetesenDrigo írta:Gondolom külső hűtőre gondolsz.
Én pont a napokban vettem egyet és egész jól bevált. Igazából nem szükséges külön hűtő sztenderd használatra, nem melegszik annyira, de nálam marha sokat megy, meg le is strapálom ezért szereztem be egyet. Érezhetően nem olyan meleg. Szóval ha sokat használod akkor érdemes csak beszerezni egyet, de akkor sem muszáj.
Gondolom külső hűtőre gondolsz.balboa7 írta:valaki tudna segíteni, megosztani tapasztalatát, notebook hűtővel kapcsolatban?