Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szeretem a DnB-t, és azt hiszem egyszer már belinkeltem ide ezt.Stelios írta:Nem értem miért nem olyan népszerű EZ. D'n'B rulzz
Nincs mit.palesz77 írta: de ciki![]()
köszi, örök hála
Nem rossz!
Pedig fenn van, próbáld ki mégegyszer. Gyanítom a szerkesztésem előtti linkre kattintottál, ami még egybe van csúszva az [/url]-el.palesz77 írta: köszi, de nekem nem nyitja meg, azt írja ki, hogy nem található![]()
http://twilightblog.extra.hu/I%20Just%2 ... %20You.mp3palesz77 írta:könyörgöm valaki tegye fel normális eredeti minőségi változatban az: i just called to say i love you című stevie wonder számot
könyörgöm
http://www.youtube.com/watch?v=8imspx8L6ys amúgy egy zseniális film zseniális száma
én nem neked írtam...de....azt belátom, h az ember változik, és később máshogy látjaa dolgokat, így más értékrend,stílus felé nyit....ami nem egyenlő azzal, h kinövi valaki....sztem....mer a kinövi szó nekem úgy jön le, h a hkis hülyegyerekeknek jó, én már kinőttem ebből...rem világosan írtamSaviola írta:Na,meghallgattam a Siskát is,eddig a feléig,az sem nagyon fogott meg.Lehet,hogy bennem van a hiba,azért köpködni nem kell.balboa7 írta:az jó...
grt.........
szerk.: Semmiképpen nem oltottam a hip-hopot,a régi cuccok közül egy csomó favorit mind máig,csak az új cumók nem jönnek be,sajnos.Ez a kamu rapháború,meg a fröcskölődés,amerikakoppintással,háát,nem az én világom.
Na,meghallgattam a Siskát is,eddig a feléig,az sem nagyon fogott meg.Lehet,hogy bennem van a hiba,azért köpködni nem kell.balboa7 írta:az jó...
grt.........
Igen.Perrero írta:ez a szám kell![]()
az jó...Krojf írta:Egyszer mindenki felnő...Saviola írta:Gyerekek,ez a kilakikitt nekem hatalmas csalódás.Egy nagy 0 az egész.Az első szám zsír kb.,a többi hallgathatatlan.Drog,pia,meg hogy mennyi nőt d.gtak meg és hogy mennyi fegyverük van,meg milyen kemények,pfujj.Trágya.![]()
Most hallgatom az új siskát,ehhez sem fűzök sok reményt,de ki tudja.![]()
Lehet,hogy kinőttem már ezt a hiphop dolgot ?
K.
Hello!Krojf írta:Egyszer mindenki felnő...Saviola írta:Lehet,hogy kinőttem már ezt a hiphop dolgot ?
K.