Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, nekem mindig lefagy a gépem, mikor rákattolok, ez miért van?MR.Barca írta:Lenne egy kérdésem. az eurobarca CHAT-en szoktak fönt lenni?
bouba írta:InnenKaka10 írta:Sziasztok
Honnan lehet letölteni a Barcatronics számait??????
és csak annyit írtam be a google-ba ,hogy barcatronics.
InnenKaka10 írta:Sziasztok
Honnan lehet letölteni a Barcatronics számait??????
Hali!Titinho írta:Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni vagyis inkább kérdezni pár dolgot. Az a helyzet, hogy úgy néz ki, hogy menne a család és a barátok (Gomezt is beleértve) Görögországba. Jelenleg két hely közül kéne választanunk, de nem tudjuk, hogy melyik legyen.
A két hely neve: Sarti és Neos Marmaras. Mindkét helyen apartmanba mennénk, busszal, 10 napra.
Azt szeretném kérni, hogy ha valaki esetleg már volt-e ezen két hely bármelyikén, akkor leírná nekem, hogy van-e bulihely (ha van akkor milyenek) illetve , hogy kinek milyen élményei voltak magával a faluval, milyen ott az élet???
Köszönöm előre is a segítséget...
Jöhet pü-ben is a válasz...
Titi
hahaKarashu írta:Hali!
A fifában válogatott meccs miatt lenyúlták mind2 kapusomat, így nincs kapus most a keretemben és UEFA-kupa döntőt játszanék!Hogy kell azt megoldani, hogy vki beálljon a kapuba és lehessen meccset játszani, szóval, hogy ne kelljen feladni!
Köszi előre is a segítséget!
Menűsor - Letöltések - Himnuszok - 1974. WMP-rel megy.Ticsi 23 írta:a Barca jelenlegi himnusza kéne
honnan tudom letölteni letöltőprogramm nélkül
???
Ivan ZamoranoBlest írta:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ ... 06abcd.jpg
ő kicsoda?![]()
valami Madridos arc nem?
Rákerestem Google-n erre a Barcatronics-ra és találtam egy oldalt. Itttaláltam asszem 14 számotLos Banditos írta:A Barcatronics együttes van, ami a Barcáról énekelget 10-12 számot. Én az albumot feltölteni nem tudom, maximum MSN-en átpasszolni.Kaka10 írta:Akkor te vagy az én emberem!!Nekem Barca szurkolói dalok kellenének!!Nem himnusz hanem amit a szurkolók énekelnek a játékosokról stb...
Tudnál segíteni???megköszöném!!
A Barcatronics együttes van, ami a Barcáról énekelget 10-12 számot. Én az albumot feltölteni nem tudom, maximum MSN-en átpasszolni.Kaka10 írta:Akkor te vagy az én emberem!!Nekem Barca szurkolói dalok kellenének!!Nem himnusz hanem amit a szurkolók énekelnek a játékosokról stb...
Nem nagyon ismerek barcás dalokat, sőt nem is nagyon hallottam még a meccseken, hogy nagyon énekelgetnének...Kaka10 írta: Akkor te vagy az én emberem!!Nekem Barca szurkolói dalok kellenének!!Nem himnusz hanem amit a szurkolók énekelnek a játékosokról stb...
Akkor te vagy az én emberem!!Nekem Barca szurkolói dalok kellenének!!Nem himnusz hanem amit a szurkolók énekelnek a játékosokról stb...Slither írta:Mind Googleból valók.![]()
Ezt most nem csak neked írom, hanem általánosságban: az emberek többsége nem tudja jól kiaknázni a google adta lehetőségeket. Sokszor van hogy vki azt írja, hogy kereste googleban és nem találta, erre nekem általában 1 perc alatt megvan a dolog (persze ritkaságok esetén azért nehezebb a dolog).