Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, hogy előadókat kértél, viszont ha megkeresed a Juno c. film zenéit, akkor azok kb mind ilyenek, és akkor már találsz előadókat is. Imádom a zenéit.Slither írta:Keresek ilyen dallamos acoustic zenéket (főleg egyszem gitár + vokál kombókat). Aki ismer ilyen előadókat az ajánljon már néhányat (nem számok kellenek, hanem olyan előadó/banda aki így nyomja), thx.
EredetiBányász írta:Egy egészen szolid Chingy klipp...![]()
![]()
Ha valakinek megvan a szám eredetije akkor feltölthetné nyugodtan...
Az új album még nincs meg(csak jutubon hallgattam , ami fent van)..a többi igen. A Nincs olyan a Vegasztáron van...Perrero írta:
A többi album is megvanCsakmert az általad felsorolt számok mind az elsőn voltak asszem -uccsó 2 biztosan-
Nem minden szarka farkát nem múlhatja felül semmiKoncerten vmi zseniális, de az abszolút kedvenc a Jövünk mint a Hunok, és a Zsivány Balladája -megvan Kowa kézírásával a dalszöveg...
maxilopez írta:Új steve nek már a kostolója is vad nagyapámra 2 brutális de ami most mindent szétüt majd az új kilakikitt album direkt péntek 13. tették februárba
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =164662751 innen a ne szarakodj
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... D=69270208 innen meg a gádzsikat meg a kikötőket brutális ezek rajtalesznek az albumon!!
Nekem a Nincs olyan , Többet érdemelsz ,Pimasz grimasz című számok a kedvenceim.
Hold X True, az télleg poén. van pár számom tőlük. amúgy ha már pank vonal, akkor egyik legszínesebb zenekar a Rancid, asszem ez egyértelmű, rengeteg zenei stílust, vonalat kevertek, ami nekem iszonyatosan bejön. nem csak monoton punkot nyomatnak, hanem akár reggae, vagy hc-s vonal. imádom őket.Zsolti írta:Igen vannak köztük nagyon szélsőségesek,meg vegások,meg ennek is van ezer ága....ez is érdekes....am. nekem sem igazán jönnek be ezek a dolgok,de pl. a Hold X True-t imádom,meg elég jók a szövegeik is..Ők magyarok.
Pont ezt akartam mondani, én tuti ott leszek, nincs az az isten hogy kihagyjam! Vááá nagyon nagy lesz. Alig várom!balboa7 írta:Jedi Mind Tricks /Outerspace 2009.02.11. BP Dürer kert
jó kezdet, nks, steve....húszezer éve ott vannak érted....kell azért a vérfrissítés is sztem, és erre ők nagyon jók lesznek!:)G-Jay írta:Káva krú is jó, bár még az Akkezdet meg NKS nekem ami nagy elvárásokkal fog kijönni, amiknek meg is felelnek remélem, nameg az új Steve. Wacuum most elég rendesen osztja a témát.
azt hiszem megváltozik ez, ha kijön a káva krú lemez...illetve a beatmarket is teljesen egyedi cumó lesz majd...G-Jay írta:Steve meg a kilakikitt azok alapok persze. Meg hát az egész UG-t gyakorlatilag megalázóan leverő Bobafett - Aludnifogtál.