Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz.Majd hétfőn 1 óra körül tudok róla nyilatkozni.Aprieto írta:pendrivera telepíted és onnan futtatod.
Persze attól függ mit használ a gépről a játék, mert ha pl. bizonyos scriptek futtatását tiltotta le a rendszergizda akkor ez nem megoldás.
Próbáld ki a winavi konvertert. Bármit aviba,illetve bármit dvd formátumba képes átalakítani,Több fájlból egy fájl,illetve egy lemez.Plusz feliratok beleégetése a filmekbe(sajnos csak srt formátumot kezel)VIII.Henrik írta:Nem szeretnék visszakeresni pár hónapnyi hsz-t, így feltennék újra egy kérdést. Már nem tudom mi volt a neve a proginak, de valaki Közületek ajánlotta, amivel avikat lehet összefűzni, és a fényképezőgépekkel készített mpeg-eket is át lehet alakítani avi-vá. Tudna valaki segíteni?
.avi-k összefűzésére: VirtualDubVIII.Henrik írta:Nem szeretnék visszakeresni pár hónapnyi hsz-t, így feltennék újra egy kérdést. Már nem tudom mi volt a neve a proginak, de valaki Közületek ajánlotta, amivel avikat lehet összefűzni, és a fényképezőgépekkel készített mpeg-eket is át lehet alakítani avi-vá. Tudna valaki segíteni?
Én vhogy hiába írom át .avi-ba, azok a progik amik előtte nem játszották le, utána sem teszik meg. Nem mintha sokat számítana, mert úgyis VLC-t használok mindenféle videóra.Enrique írta:Én simán átírom mindig a kiterjesztését .avi-ra és a probléma megoldva.
Hát ahogy nézem .flv-be tölti le, de simán le lehet játszani...Fernando írta: Erről énis hallottam. Csak nemvagyok vele tisztába. Milyen formátumba tudom letölteni a videókat?
Ui.: Melyik a legújabb RP?
Erről énis hallottam. Csak nemvagyok vele tisztába. Milyen formátumba tudom letölteni a videókat?Slither írta:Legegyszerűbben: letöltöd és felrakod a legújabb RealPlayert, utána már minden netes videót letudsz tölteni direktbe.horvimate9 írta:Szeretném megkérdezni ,hogyan lehet YOUTUBE-rl letölteni?
előre is kössz.
pl egy form-ra felraksz egy button-t, amire ha mouse4-gyel vagy mouse5-tel klikkelsz akkor elkezd klikkeket szimulálni? de mégis hogy szimulálja a klikkeket?Blest írta:Kérdezném, van e itt a fórumon egy programozó, mivel kiné nekem egy kis segítség. A lényeg, van egy automata klikkelő program, ami egy gomb lenyomására automatikusan klikkeket szimulál, az a bizonyos gomb a mouse 3, na nekem itt a baj, átkéne valahogy állítani mouse 4-re vagy 5-re.
Aki tudna nekem valamit is ebbena témakörben segíteni, az ÍRJON.
Köszi...![]()
Microsoft Visual Studio... ha valakienk van, akkor tényleg szóljon, köszi*![]()
C#?Blest írta:Kérdezném, van e itt a fórumon egy programozó, mivel kiné nekem egy kis segítség. A lényeg, van egy automata klikkelő program, ami egy gomb lenyomására automatikusan klikkeket szimulál, az a bizonyos gomb a mouse 3, na nekem itt a baj, átkéne valahogy állítani mouse 4-re vagy 5-re.
Aki tudna nekem valamit is ebbena témakörben segíteni, az ÍRJON.
Köszi...![]()
Microsoft Visual Studio... ha valakienk van, akkor tényleg szóljon, köszi*![]()
Legegyszerűbben: letöltöd és felrakod a legújabb RealPlayert, utána már minden netes videót letudsz tölteni direktbe.horvimate9 írta:Szeretném megkérdezni ,hogyan lehet YOUTUBE-rl letölteni?
előre is kössz.
Javaval is jó. Vagyis én mindig azzal szoktam és nekem jó.Chris0527 írta:Vki tudna segíteni a chat megoldásában? Jó lenne mircel csatlakozni de se linket nem találok ahoz sem assetom hogy kell megoldani az egészet. Szal ha vki vágja ezt az egészet akkor vegyen fel pls msn-re és magyarázza már el. Köszi előre is.
YoutubeGet, Free Studio manager sztem eza két legjobb progi és legegyszerűbb.horvimate9 írta:Szeretném megkérdezni ,hogyan lehet YOUTUBE-rl letölteni?
előre is kössz.