Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Töccs' le egy Real Playert, azzal pofonegyszerű a letöltés.robertfcb írta:a minőséget lehet változtatni... de a youtube os letöltőkkel nem lehet leszedni az indavideo ról.. plz help!
Próbáld meg a legujjabb Real playerrel, aztmondták azzal még youtubról is lehet videót húzni és az összes többi videósoldalrolBlest írta:úgy mint youtube.ról.. elméletileg sohogysem, gyakorlatilag leeht találni hozzá programot, de akkor még konvertálni is kell, nembeszélve a rossz minőségről!
indavideóról háát foglalmam sincs:\ , lehet hogy van ahoz is program de nem hallotam még ilyenről!
Nem tudom mi a problémád vele??Aprieto írta:Feltelepített rendszerre akarod ráküldeni a partition magicet? Az fain lesz, ugyanis az egy fdisk program szebb kinézetben és nagyobb tudással, de ugyanaz.
Azt ki kell írni CD-re aztán lehet vakerálni bootoláskor... de hogy azzal átszabd a meglévő partícióidat telepített op rendszer mellett ekkora agyalágyultságot rég hallottam
Aprieto írta:És ezt te kipróbáltad a saját rendszereden ? BekakkantokMarci írta:A norton partition magic tökéletes a problémádra. Semmi gond nincs vele. Nem árt ha friss a rendszer, és a használata előtt mindenképp csinálj töredezettség-mentesítést. Utána a programmal meg tudod növelni a partíciódat, illetve át tudsz majd rakni helyet a másikról.
Örülök hogy segíthettem... Hiába is, az internet meg a ctrl+c ctrl+v csodákra képes:DDDDChris0527 írta:Na én megoldottam köszi mindenkinek aki segített de főleg Ordog segítségét használtam fel.
Friss telepítés után szabadítottam fel vele elég nagy helyet, kb a vinyó harmadát, dualboot megy ubuntu 7.10 és windows xp, minden tökéletes... mégis minek kéne ez a program, ha nem arra, hogy futó rendszert méretezzünk át? elég lenne az fdisk... és nem magamtól találtam ki, hogy így használjam..Aprieto írta:És ezt te kipróbáltad a saját rendszereden ? BekakkantokMarci írta:A norton partition magic tökéletes a problémádra. Semmi gond nincs vele. Nem árt ha friss a rendszer, és a használata előtt mindenképp csinálj töredezettség-mentesítést. Utána a programmal meg tudod növelni a partíciódat, illetve át tudsz majd rakni helyet a másikról.
Na...pont ilyesmit mondtak máshol is...Aprieto írta:Feltelepített rendszerre akarod ráküldeni a partition magicet? Az fain lesz, ugyanis az egy fdisk program szebb kinézetben és nagyobb tudással, de ugyanaz.
Azt ki kell írni CD-re aztán lehet vakerálni bootoláskor... de hogy azzal átszabd a meglévő partícióidat telepített op rendszer mellett ekkora agyalágyultságot rég hallottam
És ezt te kipróbáltad a saját rendszereden ? BekakkantokMarci írta:A norton partition magic tökéletes a problémádra. Semmi gond nincs vele. Nem árt ha friss a rendszer, és a használata előtt mindenképp csinálj töredezettség-mentesítést. Utána a programmal meg tudod növelni a partíciódat, illetve át tudsz majd rakni helyet a másikról.
Hát nem tom...mások meg nem ajánlják...nem tom megkockáztassam e...kennyke írta:Tudom ajanlani a partition magic 8 nevezetu programot. azzal lehet ilyesmit csinalni. a dolgozattal kapcsolatban: internet
UI: kozben megkaptad. hat en tudom ajanlani , en is ezzel a programmal oldottam meg ezt a problemat
Hát már ketten ajánljátok...lehet megjátszom mégis...
Chris0527 írta:HELP PLEASE!!!
HOLNAPRA kéne elkészitenem etikára(társadalom ismeret) egy házi dolgozatot másfél oldalast, de fingom nincs hogy mit kéne irnom. 3 téma van:
1. Globális felmelegedés
2. Terrorizmus
3. Környezetünk, környezetvédelem
Ha vkinek van ezekből kész munkája vagy esetleg foglalkozik ilyennel az pls küldjön egy pü-t vagy vegyen fel msnre és küldjön vmit. Elöre is thx. Am még ma este el kéne küldenem (max holnap reggel) emailban a tanárnak.
Hát ha jobb megoldás nem marad akkor a megszokás....Aprieto írta:Utólag tudtommal nem lehet partícióméretet változtatni.
Szal ennek kakukk. Vagy telepíts újra vagy szokj hozzá, hogy ennyi helyed van a C-n