2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://www.bt.davka.info/Shorty írta:Sehol nem találom a Suns Vs. Lakers meccset ami 17.-én volt.
Nagyon kéne, nem tud valaki segíteni honnan tudom letölteni?
Az még sztem túl korai meccs, az nfl meccseket sem szokták 2., 3. nap feltölteni. 1 hetet lehet várnod kell.Shorty írta:Sehol nem találom a Suns Vs. Lakers meccset ami 17.-én volt.
Nagyon kéne, nem tud valaki segíteni honnan tudom letölteni?
Hát attól függetlenül h nem mutatták be magyarországon, még lehet hozzá felirat. Vki letölti ugyanugy mint én megnézi és csinál hozzá (perfekt angolos és kész is) nem esélytelen. Ahonnan szedtem is igértek csak késik kicsit a dologMelkor írta:Blinkhez nem találtam semmit, pedig megnéztem az összes feliratos oldalon - úgyhogy valószínűleg nincs is!Fernando írta:Valaki segítsen plííz! Elég fontos lenne:
Nemtalálok feliratot ehez:
Blink 182 Urethra Chronicles című dvd-jéhez kéne magyar sub![]()
Emellett régóta keresek a Boogeyman 2-höz is. (de ez most mellékes elsősorban a Blink lenne elég fontos)Ha valaki tud segíteni...
Előre is kösz.
Boogeyman 2-t pedig még be sem mutatták Magyarországon (az USA bemutató is január 8., úgyhogy nem tudom, hogy miért keresel magyar feliratot??![]()
![]()
![]()
Mindenesetre egy angol feliratot találtam! link
Ha kell magyarul, akkor fordítsd le, vagy várj amíg más lefordítja!![]()
[/list]
Bár már írtak előttem két módszert, de leírom hogy én mit tennék ez esetben:messi1918 írta:Le kéne töltenem hétfőre a gépre Michael Jackson-Thrilller című videoklipjét.Légyszíves ha valaki tud egy linket,vagy azt hogy youtuberól,hogy lehet leszedni a videókat,vagy bármit amivel eltudnám intézni,hogy hétfő reggelre meglegyen akkor azt nagyon megköszönném!!!!!
LÉgyszíves ha valaki tud valamit............
Ez sem rossz, viszont Real Playerrel bárhonnan tudsz letölteni egy kattintással, nem kell össze-vissza klikkelgetni, sztem az praktikusabb, de a szokás hatalma.Shorty írta:http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/messi1918 írta:Le kéne töltenem hétfőre a gépre Michael Jackson-Thrilller című videoklipjét.Légyszíves ha valaki tud egy linket,vagy azt hogy youtuberól,hogy lehet leszedni a videókat,vagy bármit amivel eltudnám intézni,hogy hétfő reggelre meglegyen akkor azt nagyon megköszönném!!!!!
Én ezt használom.
http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/messi1918 írta:Le kéne töltenem hétfőre a gépre Michael Jackson-Thrilller című videoklipjét.Légyszíves ha valaki tud egy linket,vagy azt hogy youtuberól,hogy lehet leszedni a videókat,vagy bármit amivel eltudnám intézni,hogy hétfő reggelre meglegyen akkor azt nagyon megköszönném!!!!!
Ha Xp-d van, akkor töltsd le a legújabb Real Playert, és onnantól kezdve bármit leszedhetsz bárhonnan.messi1918 írta:Le kéne töltenem hétfőre a gépre Michael Jackson-Thrilller című videoklipjét.Légyszíves ha valaki tud egy linket,vagy azt hogy youtuberól,hogy lehet leszedni a videókat,vagy bármit amivel eltudnám intézni,hogy hétfő reggelre meglegyen akkor azt nagyon megköszönném!!!!!
Blinkhez nem találtam semmit, pedig megnéztem az összes feliratos oldalon - úgyhogy valószínűleg nincs is!Fernando írta:Valaki segítsen plííz! Elég fontos lenne:
Emellett régóta keresek a Boogeyman 2-höz is. (de ez most mellékes elsősorban a Blink lenne elég fontos)Ha valaki tud segíteni...
Előre is kösz.
Tényleg, senki?Fernando írta:Valaki segítsen plííz! Elég fontos lenne:
Előre is kösz.
Az mit jelent ?Slither írta:
Feltöröd a jelszót!![]()
Szandi írta:Rajtam halálkomolyan az van most.VIII.Henrik írta:Sziasztok! Segítség kéne!
Nem látta valaki a kockás ingem?
Feltöröd a jelszót!bouba írta:Sziasztok !
azt nem tudja valaki ,hogy azt hogy lehet megoldani ha a rapidshare letöltésnél nincs meg a tömörítésnél a jelszó?![]()
lééci segítsetek!