2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
köszönöm, megnézem:)Kluivertinho írta:ITT találsz témákat Firefoxhoz.Ronaldinho&Barca írta:Átálltam Firefoxra operáról, és kicsit ballábas vagyok még.Itt van olyan gomb amivel egyből betudok lépni mint operába? és nemtud vki egy oldalt ahol vannak jó skinek?
ITT találsz témákat Firefoxhoz.Ronaldinho&Barca írta:Átálltam Firefoxra operáról, és kicsit ballábas vagyok még.Itt van olyan gomb amivel egyből betudok lépni mint operába? és nemtud vki egy oldalt ahol vannak jó skinek?
Basszus, letöltöttem, és teljesen elfelejtettem.grecki írta:De mivel ennyire jó kedvemben vagyok, ezért letöltöm neked egy meghívós magyar oldalról és feltöltöm vhová...gentdelbarca írta:Sziasztok,
Frontpage progi kellene nekem magyarul. link vagy torrent, teljesen mindegy.
Előre is köszi.
Hát ez nekem is eszembe jutott,de ilyen könnyű feladat lenne egy érettségin?Bányász írta:Lehet,h hülyeség amit mondok de én ezt úgy tagadnám,h tavaly nem minden hónapban...."Tavaly minden hónapban olvastam olyan könyvet,amelyet érdekesnek találtam"
Lehet,h hülyeség amit mondok de én ezt úgy tagadnám,h tavaly nem minden hónapban...."Tavaly minden hónapban olvastam olyan könyvet,amelyet érdekesnek találtam"
Kösz Enrique,örök hálaEnrique írta:Olvass az aláírásomban.Bojan Krkic írta:Hali Barcások,tudnátok nekem segiteni?Egyszer már sikerült megcsinálnom de másodikra valami nem ment,hogyan tudok képet felrarni?pls segitsetek,előre is köszi szépen
Olvass az aláírásomban.Bojan Krkic írta:Hali Barcások,tudnátok nekem segiteni?Egyszer már sikerült megcsinálnom de másodikra valami nem ment,hogyan tudok képet felrarni?pls segitsetek,előre is köszi szépen
Ha van adatkábeled (usb csatlakozód) a telóhoz akkor regisztrálj ingyenesen a www.zedge.net en, ott megadod, hogy milyen a telefonod és akkor csak arra talál hátteret, témát, csengőhangot, videót, játékot amit akarsz eszméletlen nagy mennyiségben! Egy felhasználónév és egy jelszó kell! Ott találsz annyit, hogy minden reggel más csörögjön!huevos írta:segítségre lenne szükségem a következőhöz:
szert tettem egy sony ericsson K320i telefonra, de nem nagyon vágom a telefonos cuccokat, viszont arra ébrednék, de nincs rajta megfelelő 'ébresztőhang', csak mindenféle vacak "zene"
honnan tudnék normális csörgést szerezni?ami mondjuk hasonlít egy vekkerre...
előre is köszönöm
Ja mondjuk igazad van én csaka link nevét néztem és azt hittem az a program ami az oldal címeKluivertinho írta:Nézd csak meg a linket, amit beírtam Bányásznak. Pont a Van Bascot lehet letölteni és én is azt használom. Szerintem is nagyon jó kis program. Az a több ezer magyar zene érdekelne, mert nekem csak pár van. Ha érdekel valakit, akkor fel tudom tölteni a program magyarosítását.
Nézd csak meg a linket, amit beírtam Bányásznak. Pont a Van Bascot lehet letölteni és én is azt használom. Szerintem is nagyon jó kis program. Az a több ezer magyar zene érdekelne, mert nekem csak pár van. Ha érdekel valakit, akkor fel tudom tölteni a program magyarosítását.Chris0527 írta:a VanBascoról mi a véleményetek? Nekem tetszik úgy adták CD-n többezer magyar és pár külföldi zenével. Egyszerű kezelés meg stb... Csak ajánlani tudom bár nem tom hogy letölthető e.Kluivertinho írta:Vannak nagyon profi karaoke programok, csak sajnos szinte lehetetlen beszerezni őket netről.
a VanBascoról mi a véleményetek? Nekem tetszik úgy adták CD-n többezer magyar és pár külföldi zenével. Egyszerű kezelés meg stb... Csak ajánlani tudom bár nem tom hogy letölthető e.Kluivertinho írta:Vannak nagyon profi karaoke programok, csak sajnos szinte lehetetlen beszerezni őket netről.
Amit én linkeltem az egy nagyon amatőr lejátszó program, a hangzás sem az igazi mindegyik nótánál. Vannak nagyon profi karaoke programok, csak sajnos szinte lehetetlen beszerezni őket netről.Bányász írta:Hát csomagolt fájl volt,amit aztán kicsomagoltam és lett egy mp3am meg valami .cdg!Sajnos nem vagyok egy nagy számítógép mágus,ezekkel próbáltam valamit összehozni!
De letöltöm amit ajánlottál azt megnézem mi a helyzet azzal![]()
Köszi!