Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem csak a zene alapot töltötted le. Ha .kar kiterjesztésű a fájl akkor írnia kéne, ha .mid, akkor az csak zene, nem írja a szöveget.Bányász írta:Letöltöttem karaoke-ba Mika Grace Kellyt![]()
Az az egy gond van vele,h nem írja a szöveget amit énekelni kellene!
Ha valaki esetleg már próbálkozott iennel ajánlhatna valmit,h mivel próbáljam megnyitni,h betegye alá a szöveget vagy mit kéne tennem,h tudjam használni?
Szerintem sokkal jobb ez a CS 2 mint 7.0. Nekem nagyon sokáig volt 7. 0 verzióm, de most a CS 2-nek sokkal szebb lett a menüje, és nálam gyorsabb is lett.Homér írta:Nekem is az esett le tegnap. Lehet tőlem szeded?:D
Pulga! Kiváncsi vagyok miket csinálsz ph-val, fel tudsz venni msn-re ? Vagy feltöltenél 1-2 képet, teljesen kiváncsi vagyok az ilyen képekre..La Pulga írta:Nem tudam mit csinálni, ezért CS 2-öt letöltöttem!Homér írta: Tőccs másikat
Tőccs másikatLa Pulga írta:Mit csináljak ha, ezt írja a Photoshopom?
Failed to initialize Security Client. Error Code: 304
Ment vissza egy!Rivaldinho írta:Klui!
Ment egy pü!
Nem véletlenül van ám ott...Az eredeti célja az lenen, hogy elkerüljük az ilyen ostoba kérdéseket, de ez soha nem fog megvalósulni...GoDJonzen írta:Hol van leírva?:DTudom ajánlani Enrique leírását,ott minden le van írva
Hol van leírva?:DTudom ajánlani Enrique leírását,ott minden le van írva
Tudom ajánlani Enrique leírását,ott minden le van írvaGoDJonzen írta:Vki segítsen! Mikor avatart akarok betölteni PC ről, kikeresem le okézom, kiírja, hogy "oké megváltozott a Profil" ezután minden ugyanúgy marad és nincs avatarom! Hogy lehetne ezt kijavítani?
EszközökPrimitive írta:Ezt a Kickeres bigyót, ami kijelzi, hogy mennyi az állás, hogy lehet kivenni a firefoxból???
Szívesen segítek, ha egészen pontosan megmondod mi a baj, vagy akér átküldheted a képet, és megcisnálom.. csak vegyél fel msn-re: daninho10@hotmail.commessi1918 írta:Szeretnék egy képen egy feliratot átírni,csak analfabéta vagyok a photoshophoz,ezért ha valaki tudna segíteni,akkor legyenszíves szóljon,nagyon megköszönném!!!!!!!!!
MU-val én már megjártam a kupában, igaz az Liga-Kupa volt, de hazai pályán kaptak ki a Coventry ellen. A Villa most nem rossz, a meccs is elég kétesélyes. Ha nem teszi meg a MU-t, akkor biztos nyernek, ha viszont igan, akkor már csakazért sem, túl nagy összeget ne tegyen rá, de behúzza a ManU.Blest írta:na gyerekek egy haverom akar tenni bwinen az Aston Villa-Mu FA kupa meccsre, és kikérte a véleményemet.. háát nekem fogalmam sincs. Most sokan aztmondanák h MU de én nem tudom..pls![]()
ötletek?
Oké, kössz, menni fog valszeg, amúgy unatkoztam, mindjárt beteszem a Humor topic-ba:D:D:D:DDrigo írta:De. Sehogy!Messa írta:Hellosztok! Nem tudna nekem segíteni valaki, hogy hogyan kell képet beilleszteni a fórumba a saját gépemről?![]()
![]()
Előszőr fell kell töltened, pl a KÉPFELTÖLTÉS.HU-ra, aztán a négy link közül a legalsót kiválasztani, és attól függően, hogy mit szeretnél a következőket kell tenned: VÁLASSZ.
Ha végképp nem megy, akkor nézz be IDE, itt biztos megtalálod a segítséget.