Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nézzük csak miről maradtál le..Elsősorban ZS kategóriás kung-fu filmekről,illetve számos olyanról amelynek a címében szerepelt a "ninja","sógun"vagy a "gyilkos",esetleg a "halálos" szó illetve ezek tetszés szerinti variációja. Vagy az olyan klasszikusokról mint a Támadás a Krull bolygó ellen(ezt mintha moziban is láttam volna..),aztán például a Gyilkos robotok Tom Selleck,és Gene Simmons főszereplésével. A korai Jackie Chan filmek is ekkor kezdtek feltűnni,a mozikban pedig Bud Spencer/Terrence Hill filmeket nyomattak. Ezenkívül lemaradtál a répanadrágokról,a gázálarctáskákról,a hazai punk élet beindulásáról,az "igazi" csalamádés hamburgerről(ha jól emlékszem 20-25 forintért vesztegették),az olyan sorozatokról mint a Rabszolgasors,a Sandokan,a Kórház a város szélén stb..kurdt írta:Mivel én 91-es vagyok, ez a hangalámondásos VHS-téma nekem kimaradt (tévéből felvett filmek viszont annál inkább
Ezek is jó kis filmek, ja...Tim írta:Klassz kis lista,ismétKülön örülök a Megáll az idő,a Fanny és Alexander,
illetve a Ragyogás listára kerüléséért. Egyébként a 80-as években kimondottan erős volt a felhozatal magyar filmekből pld. A Kutya éji dala nálam biztos felkerült volna.Gondolom ha az Indul a bakterház nem '79-es lenne,nálad is elfért volna. Az az évtized nálam egyértelműen a hangalámondásos vhs filmekről szólt,így hiányolok olyan filmeket pld. mint a Terminátor első része,az Alien(oké az első rész 79-es,de a második már 86-os),Top Secret,Rambo,Halálos fegyver..Jarmuschtól én inkább a Mystery Traint preferáltam volna. Tudom hogy nem vagy nagy rajongója az ázsiai filmeknek,de azért Kurosawa Árnyéklovas c. filmjének csak szorítottam volna helyet
Kubrick az Kubrick, itt nincs vita.lui1698 írta:Na akkor pár szót.
Ismét sikerült olyan listát összehoznod aminek a felét se láttam kb. (legalább lesz mit nézni). Viszont amiket láttam azokkal nagyjából egyet értek.
Főleg a Kubrick filmekkel azok nagyon jó, hogy ott vannak. A Batman nálam lehet ott se lenne, de hogy nem lenne ennyire elől az biztos.
És akkor 1-2 film ami talán ott lehetett volna:
48 óra
Scarface
Raging Bull
The Untouchables
Platoon
Na akkor pár szót.kurdt írta:without further ado, kedvenc filmjeim a 80as évekből:...
Mivel miihii keze tele van névnapi sörökkel (gondolomRewolution5 írta:miihii? megtudnád mondani annak a filmnek a címét amelyik a róma szurkolókról szól? . amikor balhéznak a juvésokkal? még jó régen te ajánlottad, ha jól emlékszem, most visszanézném .. esetleg + egy link? köszöntem előre is
a második része is kötelező darabkanty írta:Csak egy kis pánik
Jó kis vígjáték. Délutánra tökéletes.
Volt benne egy két fergeteges poén. Keresztapás jelenet, Sobleone, csintalan csődör![]()
7,5/10
egy fél óráig biztos, de nem para; zenét hallgatok közbenkanty írta:Pff, kurdt.
Mennyi ideig szerkesztetted/írtad ezt a hsz-t?![]()
Sajnos nem lesz Sg:Atlantis mozifilm, sőt semmilyen más mozifilm sem.torrentkiller írta:Valaki nem tud valami infót a SG Atlantis filmről? Már tavalyra ígérték, aztán elcsúsztatták... Nagyon megköszönném ha valaki felvilágosítana
engem is érdekel,mert halálra unom magam.kurdt írta:Egy újabb lista (ezúttal a 80-as évekről) érdekel még valakit, vagy már nem?
Oké, meggyőzött az avatarod...lui1698 írta:Engem mindenképp érdekelne, de szerintem a többiek is szívesen meglesnék, szóval lőjjed'.
Engem mindenképp érdekelne, de szerintem a többiek is szívesen meglesnék, szóval lőjjed'.kurdt írta:Egy újabb lista (ezúttal a 80-as évekről) érdekel még valakit, vagy már nem?