Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hali, mekkora méretű érdekelne??Perrero írta:
microSD memoriakártya, és bluetooth adapter vagy mi a gedva, amit ha gépre teszek tudok ide-oda küldözgetni cuccost. mármint h hol lehet jó áron venni vidi vici
Szintén ment egy pü!Tim írta:A driver.hu-n fennt van előbb találkoztam vele,meg az epson oldalán is.
Én viszont valami érthetetlen okból a 200-at,2000-nek olvastam,és ahoz kerestem drivert(sikertelenül persze)
Drigo! Ment 1 pü!
Igen, de Nálad a net mit jelent, hogy beírod, hogy www.driverforepsonstyluscolor200.com???Perrero írta:Drigo, a drivers.hu-t és a google-t probáltad![]()
Én ugytudom, hogy még nemis árulják, elvégre most volt a sorsolás csak, még lekell nyomtatni a jegyeket is ilyesmi.varga tamás írta:Szerintem, van még rá lehetőség, de érdeklődj utána.Enrique21 írta:Sziasztok!
Szerintetek van még esélyem arra hogy kimenjek jövőre 1 eb-meccsre?
Mondjuk Spanyolokat megnézném!(Xavi,Ini,Puyi miatt természetesen)
Ha valaki tudna jeggyel kapcsolatba segiteni,azt megköszönném!
45-75 euró állitólag egy 3.kategóriás,ami kapu mögé szól.
Csak nemtom,hogy lehet-e egyáltalán rendelni...
Szerintem, van még rá lehetőség, de érdeklődj utána.Enrique21 írta:Sziasztok!
Szerintetek van még esélyem arra hogy kimenjek jövőre 1 eb-meccsre?
Mondjuk Spanyolokat megnézném!(Xavi,Ini,Puyi miatt természetesen)
Ha valaki tudna jeggyel kapcsolatba segiteni,azt megköszönném!
45-75 euró állitólag egy 3.kategóriás,ami kapu mögé szól.
Csak nemtom,hogy lehet-e egyáltalán rendelni...
Van egy program az a neve VSO divxtodvd,ez pont erre van kitalálva..Frank Rijkaard írta:Nem tudja valaki, hogy írjam ki DVD lemezre a Videoklip fájlokat?(azt hiszem .avi kiterjesztésű)Van Nero-m de nem tudom, hogy ezeket, hogy kell kiírni, netán ezekből is .iso -t kell csinálni?![]()
Előre is kössz!
Azt az .out fájlt megnyitod winraral és .iso lesz belőleFernando írta:az a blablabla.out az egy iso file?Frank Rijkaard írta:Ja, te PS2-es játékost csinálsz??? Azt nagyon tudom.Tehát vannak a darabban lévő fájlok, TC-ben megnyitod, rámész, hogy fájlegyesítés, (nincs meg a CRC, avval ne foglalkozz)Aztán kapsz egy .iso -t és azt kiírod Nero-val. És láss csodát!
Ha valamit nem értessz vegyél fel msn-re, elmagyarázom.
az a blablabla.out az egy iso file?Frank Rijkaard írta:Ja, te PS2-es játékost csinálsz??? Azt nagyon tudom.Tehát vannak a darabban lévő fájlok, TC-ben megnyitod, rámész, hogy fájlegyesítés, (nincs meg a CRC, avval ne foglalkozz)Aztán kapsz egy .iso -t és azt kiírod Nero-val. És láss csodát!
Ha valamit nem értessz vegyél fel msn-re, elmagyarázom.