Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kacsaleves; Egy, kettő, három; Lenni, vagy nem lenni; Diktátor; Idétlen időkig; Monty Python életmű; Stalag 17; Picasso kalandjai, Dr. Strangelove és még sorolhatnám...FtcSikiHun írta:Egy pár nagyon jó vígjátékot tudtok ajánlani a tavaszi szünetre?
Én már lenyomtam az első évadot (vasárnap indul a második). Lassan indul be, de nagyo jó! Közepesen dokumentarista és a hangulat magával ragadó!Slither írta:Ha már úgy is szóba került a Wire...bouba írta:Na végignéztem a Wire-t másodjára is. K. jó volt megintMinden évad hozza ugyanazt a szintet.
Vki nézi a Treme sorozatot? A Wire készítői csinálják ezt is.
Annyit tudok erről hogy NO-ban játszódik és néhány szereplő hurrikán utáni életét mutatja be, meg hogy nagyon jó a rendezés, de kb ennyi. Az érdekelne, hogy a cselekmény mennyire dokumentumfilmszerű, és hogy milyen a film hangulata.
Chigurh-t az a csávó bérelte fel, akit az irodában meg ölt. Ő ölte meg Moss-t is, igaz a filmben el van szúrva, a könyvben viszont le van írva hogy-hogy.Sanama írta:Nem vénnek való vidék:
Hát érdekes egy film. Annyira nem nyűgözött le.Kicsit vontatott volt az egész film,ezért néhol már untam a jelenekteket.
Most az az elmebeteg gyilkos aki légfegyverre járkált, őt felbérelte az a csávó akit az irodájában megölt?
Azt sem értem,hogy a bajszos csávó,aki megtalálta a 2millát,hogy halt meg. Egyik képen még élt,másikon már nem.
A végén meg mi volt? Nyílt töréssel fogta és elsétált?hát az mi már?
10/7
Ha már úgy is szóba került a Wire...bouba írta:Na végignéztem a Wire-t másodjára is. K. jó volt megintMinden évad hozza ugyanazt a szintet.
Eddig a kiemelteket láttam. A Jet li-s filmeket nem igazán csípem. Nem is láttam belőlük sokat, de nekem nem szimpi az a színész.messideco írta: Farkasok völgye (az iraki háborúról)
A kísérlet (szigorúan a 2001-es)
A nyakörv (Jet Li+Freeman)
A szikla (Ed Harris,Nico Cage,Sean Connery)
Taken (Liam Neeson miatt is)
Hooligans (ha még nem láttad)
Az elítélt (angolul Felon)
JohnQ
Nyolc tanú
Nincs alku
A tolmács (ez inkább thriller de nagyon ott van)
Halálos fegyver
A fülke
Bérgyilkosok viadala
Yamakasi
nem láttam a filmet és a deja vu-t sem,csak a bemutató tetszett.matador írta: Első klikkre a Forráskód totál Déja vu-utánzat, de mások, akik látták, azok lebutított Eredetként jellemezték. Tuti megnézem, de hatalmas sablonnal dolgoztak.
Első klikkre a Forráskód totál Déja vu-utánzat, de mások, akik látták, azok lebutított Eredetként jellemezték. Tuti megnézem, de hatalmas sablonnal dolgoztak.daffy írta:a sorsügynökség nekem tetszett(10/7-8 ) és a bemutató alapján a forráskód is jónak ígérkezik.Game90 írta:Milyen új filmet ajánlanátok srácok?![]()
Pl. Sikoly4-et érdemes megnézni?
a sorsügynökség nekem tetszett(10/7-8 ) és a bemutató alapján a forráskód is jónak ígérkezik.Game90 írta:Milyen új filmet ajánlanátok srácok?![]()
Pl. Sikoly4-et érdemes megnézni?
Ez igaz.daffy írta:nem azt mondom,hogy nem volt jó,hanem hogy SOKKAL több volt még a filmben,mint amit kihoztak belőle
nem azt mondom,hogy nem volt jó,hanem hogy SOKKAL több volt még a filmben,mint amit kihoztak belőlelui1698 írta:Én nem vártam tőle semmit, mintha trailert láttam volna róla, de amúgy nem igazán hallottam máshonnan a filmről.daffy írta:tegnap néztük moziba. kicsit csalódott vagyok,mert többre számítottam. jó volt és nézhető is,de voltak még benne lehetőségek. 10/7
Na most ehhez képest szerintem simán jó lett. Egyszer mindenképp megéri megnézni. Nekem az első 40 perc kb. ami jobban tetszett onnantól elment kicsit másabb irányba, már nem volt olyan laza.
De ennek ellenére is kap tőlem is egy 7/10-et.
Én nem vártam tőle semmit, mintha trailert láttam volna róla, de amúgy nem igazán hallottam máshonnan a filmről.daffy írta:tegnap néztük moziba. kicsit csalódott vagyok,mert többre számítottam. jó volt és nézhető is,de voltak még benne lehetőségek. 10/7
tegnap néztük moziba. kicsit csalódott vagyok,mert többre számítottam. jó volt és nézhető is,de voltak még benne lehetőségek. 10/7lui1698 írta:Ponyvaregény, Üvegtigris 1-2, Keresztapa 1., Macska-Jaj
Ezek tuti.
Szakadék szélén tűsarkúban, b*zi orángután hordával a seggemben úgy, hogy közben fülesből sp bömböl... még akkor is.
Kérdés:
Csúcshatásról vélemények?
Én is csalok, ráadásul 2 olyan film, amit nem biztos, hogy bárkivel, de részemről bármikor megtudok nézni!messideco írta: Mindenki írja be a kedvenc filmjének a címét, azt a filmet melyet bármikor, bárkivel stb. meg tud nézni anélkül hogy unná.