Segítség kéne
Na most látom,mi a helyzet..Megkersed az 1-es számút,winrar,kibontás ide(ahova akarod..) és az első húzza maga után a többit..Olyat fogsz kapni hogy jtg-dgr.iso na AZT kell kiírni ahogy mondtam.

Igen! Biztos,én mindig így írom.Ha nem jönne be (kizárt!) jövök egy lemezzel
DE IMG BURN kell hozzá,mással meg se próbáld!!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Írjam ki ugy ahogy van? ahogy lejött? biztos?Tim írta:Megvan még az eredeti,a tömörített? Ha nincs akkor winrar,tömörítesz,és úgy írod kiÉn is beleszaladtam már ebbe a problémába,tuti hogy működik!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2007.11.19. 21:04:01-kor.
Megvan még az eredeti,a tömörített? Ha nincs akkor winrar,tömörítesz,és úgy írod ki
Én is beleszaladtam már ebbe a problémába,tuti hogy működik!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Csak az a bökkenő hogy kicsomagoltama rar fájlt és nekem nem iso file lett belőle hanem egyből a data stb...Tim írta:Az a megfejtés hogy úgy kell kiírni hogy nem csomagolod ki..Fernando írta:Nagyon sürgős lenne!
A kérdés: Leszedtem egy játékot ps2-re, kicsomagoltam minden, mivel tudnám kiírni h vigye a chippelt ps2? Neroval jo?Mégpedig az img burn-nel,ami erre van kitalálva!Gondolom letöltöttél egy rar fájlt,ami .iso kiterjesztésű,amit ha kicsomagolsz akkor kapod a data,stb.. fájlokat,ugye?
Tehát img burn telepít,a kicsomagolatlan fájlra jobb egér gombbal rákatt,burn img burn opció kiválasztása(ekkor megnyitja a programot) dvd lemez berak,lehetőleg minuszos,írás max 4szeres sebességgel,és ennyi!
Ha elakadsz szívesen segítek.

A böngésződ tulajdonságainál.
-
- Entrenador del Barça
Nekem is az az érzésem, de nem tudom miért lettem volna bannolva. Vagy lehet, hogy meghackeltek.... a cookiekat hogyan tudom törölni??? Az oldalt nem tudom elérni!!!barca99 írta:Nem lettél bannolva?![]()
Esetleg próbáld meg, hogy törlöd a cookie-kat.
VISCA EL BARCA!
Nem lettél bannolva?

-
- Entrenador del Barça
Olyan mintha az otthoni gépem le lenne tiltva MINDEN travian portálról! Egész egyszerűen, ott ahol a webpagenek kellene lennie, nincsen semmi. Tehát nem belépni nem tudok, de még a travian weboldal sem jön be. Csak tátongó fehérség. Ellenben a munkahelyi gépemről el tudom érni.cruyff írta:Nem megy. Nagy fehérség és kész! Ezt nem értem. A munkahlyi gépemről el tudom érni az oldalt, viszont az otthoniról semmilyen travianos oldal nem jön be! Ez miért van??????????????????????gentdelbarca írta:www.s3.travian.hucruyff írta:Illetve az egész weboldalt nem tudom elérni...
ezt írd be és menni fog, csak várj még egy picit, éppen csítet állítok!![]()
![]()

VISCA EL BARCA!
-
- Entrenador del Barça
Nem megy. Nagy fehérség és kész! Ezt nem értem. A munkahlyi gépemről el tudom érni az oldalt, viszont az otthoniról semmilyen travianos oldal nem jön be! Ez miért van??????????????????????gentdelbarca írta:www.s3.travian.hucruyff írta:Illetve az egész weboldalt nem tudom elérni...
ezt írd be és menni fog, csak várj még egy picit, éppen csítet állítok!

VISCA EL BARCA!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én travianozok, de a 2-es szerveren nyomulok, úgyhogy nem tudom mi történhetett.cruyff írta:Travianozik itt valaki?? Nem tudjátok mi történt a 3-as szerverrel már megint?
in to exile
Az a megfejtés hogy úgy kell kiírni hogy nem csomagolod ki..Fernando írta:Nagyon sürgős lenne!
A kérdés: Leszedtem egy játékot ps2-re, kicsomagoltam minden, mivel tudnám kiírni h vigye a chippelt ps2? Neroval jo?

Tehát img burn telepít,a kicsomagolatlan fájlra jobb egér gombbal rákatt,burn img burn opció kiválasztása(ekkor megnyitja a programot) dvd lemez berak,lehetőleg minuszos,írás max 4szeres sebességgel,és ennyi!
Ha elakadsz szívesen segítek.

- Fernando
- Llegenda del Barça
De nekem nem ISO file-ban szedte le hanem data stb...barca99 írta:Alcohol 120%. Ott image burning wizardFernando írta:Nagyon sürgős lenne!
A kérdés: Leszedtem egy játékot ps2-re, kicsomagoltam minden, mivel tudnám kiírni h vigye a chippelt ps2? Neroval jo?
esetleg
IMG Burn nevű program.
Nero semmiképpen sem.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
www.s3.travian.hucruyff írta:Illetve az egész weboldalt nem tudom elérni...
ezt írd be és menni fog, csak várj még egy picit, éppen csítet állítok!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Alcohol 120%. Ott image burning wizardFernando írta:Nagyon sürgős lenne!
esetleg
IMG Burn nevű program.
Nero semmiképpen sem.
-
- Jugador del Barça
Hali. Voltam ma BME nyílt napon, s érdeklődnék, h kik járnak innen VBK-ra? Örülnék, ha írnátok pár szót, szubjektív véleményt, h nektek benne lévőknek h tetszik...(persze a szakmegnevezéssel együtt
)
Köszi előre is

Köszi előre is

- Attya
- Jugador d'estrella
Köszönöm!!!!ozsimiki írta:http://www.janosekweb.com/hosszupuska/index.phpAttya írta:sziasztok! nem tom ki nézi a szökést, de nkm a 3ik évad 6ik illetve 7ik részének a felirata kellene!! köszönöm
itt megtalálod

"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://www.janosekweb.com/hosszupuska/index.phpAttya írta:sziasztok! nem tom ki nézi a szökést, de nkm a 3ik évad 6ik illetve 7ik részének a felirata kellene!! köszönöm
itt megtalálod

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Attya
- Jugador d'estrella
sziasztok! nem tom ki nézi a szökést, de nkm a 3ik évad 6ik illetve 7ik részének a felirata kellene!! köszönöm 

"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nekem is lenne egy problémán netes videóknál.. :S Nála ha nem windows media player a lejátszó neten vagy hasonló progos akkor nincs hang:S Videó lemegy de hang nincs.. pl: youtube.. Eléggé idegesítő tud lenni 
Valaki tud megoldást rá esetleg?

Valaki tud megoldást rá esetleg?
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club