Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nem tudom de nekem a Mindenki megvan-nal igazából semmi bajom nem volt.Szerintem az azért nem egy rossz film.Persze nem klasszikus mint a régebbi De Niro filmek de egyszer mindenképp meg lehet nézni szerintem.Sőt.kurdt írta:kb. 2005 óta egyiket se, talán a Machetet, de azt sem miatta...albicelesteX írta:Robert De Niro új filmejei közül melyiket mondjátok megnézősnek?
Ennek nincs magyar címe?messideco írta:A harmadik megnézett film a Trainspotting volt.
kb. 2005 óta egyiket se, talán a Machetet, de azt sem miatta...albicelesteX írta:Robert De Niro új filmejei közül melyiket mondjátok megnézősnek?
Nem,nem érdemes.Kötelező. Az egyik kedvencem amit rendszeresen ajánlok mindenkinek(a Deadwooddal együtt). Nagyon jó a sztori,és a karakterek is. Nyilván az egyes szereplőknek azokat a tulajdonságait hangsúlyozzák ki jobban,amik a ahhoz kellenek hogy izgalmasabb legyen a történet.Durva tévedésekre nem emlékszem,így alighanem sjay töritanárának is igaza van. Azt meg valószínűleg már sosem tudjuk meg hogy Augustus tényleg ilyen sunyi intrikus alkat volt-e,vagy egy jó lelkű,de naiv fickó aki helyett a felesége mozgatta a szálakat,és erre csak élete vége felé jött rá(akkor viszont Livia meg is mérgezte állítólag). Viszont Marcus Antoniust tényleg így képzelném el mint a sorozatban.daffy írta:srácok,érdemes elkezdeni a róma című hbo sorozatot? szeretem a történelmi jellegű filmeket és könyveket,ezért gondoltam,hogy le kéne tölteni.
Jó kis sorozat, csak sajnos nagyon látszik a második évadon, hogy addigra elfogyott a pénz...daffy írta:köszönöm,akkor nincs más hátra,megnézem. esetleg majd írok is róla pár sort!
Véleményekekt olvastam vele kapcsolatban csak. Azt írták,hogy kell hozzá egy kis történelemni tudás,hogy élvezhető legyen teljesen.daffy írta:köszönöm,akkor nincs más hátra,megnézem. esetleg majd írok is róla pár sort!
A töri tanárom azt mondta, hogy ez a legkorhűbb, és az egyik legjobb történelmi sorozat.daffy írta:srácok,érdemes elkezdeni a róma című hbo sorozatot? szeretem a történelmi jellegű filmeket és könyveket,ezért gondoltam,hogy le kéne tölteni.
Nem láttam,de majd belenézek és ha lesz időm véleményezem, bár van itt más is, aki történelmet tanult komolyabb szinten, hátha ők láttak már belőle.daffy írta:srácok,érdemes elkezdeni a róma című hbo sorozatot? szeretem a történelmi jellegű filmeket és könyveket,ezért gondoltam,hogy le kéne tölteni.
Ezen már én is gondolkoztam. A Spartacus után mindenféleképpen akarok megint valami hasonlót néznidaffy írta:srácok,érdemes elkezdeni a róma című hbo sorozatot? szeretem a történelmi jellegű filmeket és könyveket,ezért gondoltam,hogy le kéne tölteni.
már van DVDRipben? vagy vmi HD? remélem nem kamerás verzió...Fernando írta:Megbolondulok. 1 óra keresek már feliratott ehhez a Battle LA-hez. Mindehol csak angol van meg szlovák meg stb. Magyar nincs.... HELP!
én azt szinkronosan néztem...Fernando írta:Megbolondulok. 1 óra keresek már feliratott ehhez a Battle LA-hez. Mindehol csak angol van meg szlovák meg stb. Magyar nincs.... HELP!
eleje jó volt, közepe elég gyenge, most megint kezd jó lenni, de nem hiszem, hogy megérné a második évadot (Flashforward sztem jobb volt, amikor kinyírták)Xanthor írta:A The Event-et nézi itt valaki? Ha igen leírná a véleményét? Haverom nagyon dícséri, de az alap sztori amit hallottam annyira nem fog meg. Szóval nézős?