ha van rajta bloototh v infra akkor a géphez csatlakoztatsz egy bloototot v infrát és simán átküldöd.Morminho írta:Nem tudja valaki esetleg h MOTOROLA telegonra hogya kell játékot, programot telepíteni/küldeni? Fontos lenne...
Segítség kéne
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Nem tudja valaki esetleg h MOTOROLA telegonra hogya kell játékot, programot telepíteni/küldeni? Fontos lenne...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Power Iso 3.3 valakinek megvan?
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Róka koma, ha hideg van,
fogja magát bebújik a lyukába,
Én pediglen, ha hideg van,
Fogom magam bebújok egy kocsmába,
iszogatok, nótázgatok,
róka koma meg a farkát csóválja,
ej, de nem érti meg,
hogy mért' iszik az ember, ha elhagyta a babája!
Melyik idézet?
fogja magát bebújik a lyukába,
Én pediglen, ha hideg van,
Fogom magam bebújok egy kocsmába,
iszogatok, nótázgatok,
róka koma meg a farkát csóválja,
ej, de nem érti meg,
hogy mért' iszik az ember, ha elhagyta a babája!
Melyik idézet?
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
köszönöm szépen megnézegetem 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Aláírásképeket hol lehet találni? Tud valaki egy jó oldalt??
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Kíváncsi leszek működnek-e nálad is ezek a beállítások,ha nem segítene nézz körül valamelyik pc-fanoknak szóló oldalon,azt hiszem a pcworldön ven ilyen topic a segély fórumban.

-
- Entrenador del Barça
Bocs, hogy amíg te szépe sokat írtál, én egyszerűen csak kopiztam.
Itt az én eddigi beállításaim, azaz az eltérések.
queueing(sorbaállítás)aktív torrentek maximális száma:6,aktív letöltések száma:5,seed amíg:arány 150,seed ideje: mellőz.
Bit torrent:kapcsolatok együttes max száma:50,peer kacsolatok max száma torrentenként:20

queueing(sorbaállítás)aktív torrentek maximális száma:6,aktív letöltések száma:5,seed amíg:arány 150,seed ideje: mellőz.
Bit torrent:kapcsolatok együttes max száma:50,peer kacsolatok max száma torrentenként:20
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Tehát:queueing(sorbaállítás)aktív torrentek maximális száma:8,aktív letöltések száma:5,seed amíg:arány 150,seed ideje: mellőz.
Bit torrent:kapcsolatok együttes max száma:200,peer kacsolatok max száma torrentenként:50,Feltöltési szál torrentenként:új szál indítása,ha a feltöltési seb.<90%.Dht hálózat engedélyezése,dht engedése új torrenteknél,helyi peer keresése,tracker kérdezése,peer kicserélés engedése,(ezek kivannak pipálva)helyi peer sávszél.korlátozása,(ez nincs)Trackernek küldött ip cím(nincs)Kimenő protokoll titkosítása:tiltva,öröklött bejövő kapcsolatok engedélyezve.
Kacsolatok:Bejövő port:23026,véletlenszerű port minden indításkor:nem,upnp port kezelés engedélyezése:igen,nat-pmp port hozzárendelés:igen,qtorrent hozzárendelése windows tűzfalhoz:igen.proxy szerver:nincs,max feltöltési seb.:40,max letöltési seb.:korlátlan. Remélem segít! Azt mondjuk nem tudom ha regisztrálós oldalról akarsz tölteni oda jók-e..
Bit torrent:kapcsolatok együttes max száma:200,peer kacsolatok max száma torrentenként:50,Feltöltési szál torrentenként:új szál indítása,ha a feltöltési seb.<90%.Dht hálózat engedélyezése,dht engedése új torrenteknél,helyi peer keresése,tracker kérdezése,peer kicserélés engedése,(ezek kivannak pipálva)helyi peer sávszél.korlátozása,(ez nincs)Trackernek küldött ip cím(nincs)Kimenő protokoll titkosítása:tiltva,öröklött bejövő kapcsolatok engedélyezve.
Kacsolatok:Bejövő port:23026,véletlenszerű port minden indításkor:nem,upnp port kezelés engedélyezése:igen,nat-pmp port hozzárendelés:igen,qtorrent hozzárendelése windows tűzfalhoz:igen.proxy szerver:nincs,max feltöltési seb.:40,max letöltési seb.:korlátlan. Remélem segít! Azt mondjuk nem tudom ha regisztrálós oldalról akarsz tölteni oda jók-e..

-
- Entrenador del Barça
Köszi! Lécci írd le, bár utána nézegettem a faq-ban a honlapján, és közben lecséreltem én is 1.7.5-ösre. Majd leírom, hogy nekem miben különböznek a beállítások.Tim írta:Ha gondolod én leírom a beállításaimat,bár 1.7.5-ös verzióm van.Viszont azt is vedd figyelembe ha kevés a seed akkor hiába a 4mb sávszélesség..
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

Ha gondolod én leírom a beállításaimat,bár 1.7.5-ös verzióm van.Viszont azt is vedd figyelembe ha kevés a seed akkor hiába a 4mb sávszélesség..VIII.Henrik írta:Szevasztok!
qtorrent 1.6-ot használok, és a gép újratelepítése után igencsak cammog a letöltés. Tudnátok segíteni hogy 4Mb/1Mbites sávszélességhez milyen beállítások kéne alkalmaznom (a Preferencen belül a queueing-be, a bit torrentbe és a connections-ba sikerült belepiszkálnom "eredményesen")?

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
La Pulga írta:fcbarcelona.com!Victor_Valdes írta:Tudtok nekem mondani egy oldalt ahol egyben fent van a barca idei sorsolása fontos lenne !
Örök hála:)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tudtok nekem mondani egy oldalt ahol egyben fent van a barca idei sorsolása fontos lenne !
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Entrenador del Barça
Szevasztok!
qtorrent 1.6-ot használok, és a gép újratelepítése után igencsak cammog a letöltés. Tudnátok segíteni hogy 4Mb/1Mbites sávszélességhez milyen beállítások kéne alkalmaznom (a Preferencen belül a queueing-be, a bit torrentbe és a connections-ba sikerült belepiszkálnom "eredményesen")?

Alaplap: ASUS alaplap
Processzor: Intel Pentium Dual Core E2140
Processzorhűtő: Gyári
Memória: 1024MB DDR2 667MHz-márkás
Merevlemez: 160GB SATA-II
Optikai meghajtó: DVD író (18x)
Videókártya: Radeon 8500GT 256MB
Hangkártya: Integrált
Hálózat: Integrált 10/100Mbps
Számítógépház: ATX design
Táp: 450W (márkás)
Egér: Optikai
Billentyűzet: multimédiás
ÁR: 107ezer
Sztem néz utána más boltokban is mert ezt a gépet olcsóbban is ki lehet hozni. durván egy 15-20e Ft-tal. ahogy megnéztem egy pc bolt árlistáját
Processzor: Intel Pentium Dual Core E2140
Processzorhűtő: Gyári
Memória: 1024MB DDR2 667MHz-márkás
Merevlemez: 160GB SATA-II
Optikai meghajtó: DVD író (18x)
Videókártya: Radeon 8500GT 256MB
Hangkártya: Integrált
Hálózat: Integrált 10/100Mbps
Számítógépház: ATX design
Táp: 450W (márkás)
Egér: Optikai
Billentyűzet: multimédiás
ÁR: 107ezer
Sztem néz utána más boltokban is mert ezt a gépet olcsóbban is ki lehet hozni. durván egy 15-20e Ft-tal. ahogy megnéztem egy pc bolt árlistáját
honnan lehetne nagy felbontású képeket letölteni a csapatról, a játékosokról??? olyat amin nincs semmiféle felirat, effekt stb... !!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Kérdésemre megtaláltam a választ, csak nem tudom törölni a hsz-t!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Scorpio 2007.10.18. 20:28:54-kor.