Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kacsaleves óriási kedvenc!!!messideco írta:Sokaknak a kedvence között ott volt a Kacsaleves c. film, ezért megnéztem.
Hát 100 éve is voltak fáradt emberekTisztára Family Guy-karakterek ugrottak be:Peter,Adam West polgármester.
A film nagyon üt, remek vígjáték. Az egyetlen hátránya, hogy alig egy órányi terjedelmű.
8/10
szerk: Kurdt, a modiknak nem fog tetszeni az avád
ott a pont, de nemsokára lecserélem Bob Simmonsrasjd írta:Szerintem ez a Monty Python Repülő Cirkuszából a Hülye Járások Minisztériumamessideco írta:
más: Kurdt: melyik filmből van az avatarod kivágva?
MegvanPerrero írta:eurotrip és csak eredeti hanggalultrasur írta:Tudnátok akár minőségi de lehet zs kategóriás vagy romantikus vígjátékot ajánlani.
Valami Kalandféreg Cool túra szerű de akár Én a nő + egy fő szerű is.
Megnéztem az Elhajlási engedélyt 10/8 szerintem a maga kategóriájában.
Így közel a 20ik évemhez jöttem rá hogy kurvár@ bírom az Owen Wilsonos
filmeket.
Szerintem ez a Monty Python Repülő Cirkuszából a Hülye Járások Minisztériumamessideco írta:
más: Kurdt: melyik filmből van az avatarod kivágva?
És te 9et soroltál felmessideco írta: Tíz jelölt volt
*Black Swan
*The Fighter
*Inception
*The kids are all right
*127 hours
*The social network
*Toy story3
*True Grit
*Winter's bone
De később le lett 5re szűkítve, nem?messideco írta:Tíz jelölt voltbence-barca írta:
Más:
Miután mind az 5 Oscarra jelölt filmet láttam, egy kisebb eredményhirdetés nálam:
*Black Swan
*The Fighter
*Inception
*The kids are all right
*127 hours
*The social network
*Toy story3
*True Grit
*Winter's bone
Úgyhogy, van amit bepótolj
Tíz jelölt voltbence-barca írta:
Más:
Miután mind az 5 Oscarra jelölt filmet láttam, egy kisebb eredményhirdetés nálam:
Fura én meg pont azért húzom már egy hete a film megnézését, mert rühellem a csávót.ultrasur írta:Megnéztem az Elhajlási engedélyt 10/8 szerintem a maga kategóriájában.
Így közel a 20ik évemhez jöttem rá hogy kurvár@ bírom az Owen Wilsonos
filmeket.
Jóbarátok,Férjek gyönge, The Big Bang Theoryneobarca írta:Valaki ajánlhatna valami jó sorozatot nekem. Valami vicces szórakoztató érdekelne tele helyzetkomikumokkal. Pl nagy Két pasi meg egy kicsi függő voltam. Valami hasonlót szeretnék... Ajánlatok?