Alcohol 120%Scorpio írta:.mdf-t mivel lehet kiírni, vagy használni?
Segítség kéne
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
.mdf-t mivel lehet kiírni, vagy használni?
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Én úgy tudom, hogy az egyetlen megoldás írott játékok futtatására a modchip.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Egy kicsit más jellegű kérésem van. Vettem egy PS2-t több mint 1,5 éve, lejért már a garancia rá, és szeretnék másolt játékokat kiprobálni. Nohde! Nem akarom kichippeltetni (nincs rá fölös 12 ezrem + utiköltség mert ahol én lakom Vác, ott megszűnt ahol kilehetne chippeltetni ráadásul tökre is tennék mert alkatrészeket cseréltek ki ilyesmi stb..) szal a lényeg h hallottam vmi féle lemezről amit ha beraksz viszi a másolt játékokat. Nemtudom pontosan mi ez vagy mit tud mit csinál, infot szeretnék rola kérni vagy egy kis segítséget
Előre is kösz aki tud vmit 

-
- Llegenda del Barça
www.lionsport.huRajmó írta:nem tud valaki pár linket adni, ahol tudnék cipőt rendelni online?![]()
valami márkásra gondoltam pl nike, adidas stb, mert ilyet nemtaláltam
csak ilyen nevenincs cipőket
- Rajmó
- Capitá del Barça
nem tud valaki pár linket adni, ahol tudnék utcai cipőt rendelni online?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rajmó 2007.10.15. 17:36:48-kor.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Csak ennyi? Nem semmi!Rivaldinho írta:Nincs vlakinek veszprém megyében rendőr ismerőse ? aki modnjuk nem járőr v vmi... kéne egy kis (nagy) segítség.. meg akarnak baxni a zsernyákok... jogis nélkül, hatósági engedély nélkül, túl nagy köbcentivel, rendszám nélkül, okirathamisításér, és környezet károsításér b+![]()

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
De.Perrero írta:agyon lőttem 6 embert, nincs vkinek 1 rendőr ismerőseRivaldinho írta:Nincs vlakinek veszprém megyében rendőr ismerőse ? aki modnjuk nem járőr v vmi... kéne egy kis (nagy) segítség.. meg akarnak baxni a zsernyákok... jogis nélkül, hatósági engedély nélkül, túl nagy köbcentivel, rendszám nélkül, okirathamisításér, és környezet károsításér b+![]()
FM-topicban segíthetnél...

-
- Llegenda del Barça
Srácok, fel akarnám akkor rakni ezt a Fifát vaterára, csak elég kacifántos az ellenörzés meg satöbbi...Megtenné nekem valaki aki regelve van és tud feltölteni azt a szivességet, hogy meghírdeti nekem? 
Szerk: megoldva, kösz Lacc

Szerk: megoldva, kösz Lacc

Lionsports-bol szerintem tudsz rendelni:batinho írta:Vki meg tudá mondani h Magyarországon lehet -e vhol barcás mezt pólókat venni? Mert én eddig nemnagyon találtam pedig Szeged mellett lakom. Vagy én vagyok ennyire vak v eredeti cuccokat Barcelonából kell rendelni? Egyik ismerősöm tavasszal fog menni szal akkor tuti lesz cuccom de hátha hamarabb is hozzá tudnék jutni az jó lenne.
http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 04_169_254
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Oké.Game90 írta:Szerk. gyűjtsünk már Lacinak...

Számlaszámom: (püben)
Egyébként elég lenne, ha ez egyetemen nem sz.rakodnának annyit az ösztöndíjakkal.

ment egy priviZozzy 5 írta:Badi, egy msn címet szolgáltass pls
Vki meg tudá mondani h Magyarországon lehet -e vhol barcás mezt pólókat venni? Mert én eddig nemnagyon találtam pedig Szeged mellett lakom. Vagy én vagyok ennyire vak v eredeti cuccokat Barcelonából kell rendelni? Egyik ismerősöm tavasszal fog menni szal akkor tuti lesz cuccom de hátha hamarabb is hozzá tudnék jutni az jó lenne.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Tomi, mindjárt küldök egy pü-t, leirom mi volt.. de azér én annyira nem félek..varga tamás írta:Rivaldinho: és a gépet lefoglalták? Bár szerintem a motorszám alapján be lehet azonosítani a gépet, és az adatokból kiderül a köbcenti. Ha bent vagy a rendszerben, elég nehéz lenne bármit is tenni. Én a teljes együttműködést ajánlom, akkor a legolcsóbban megúszod. Dea százezer forintos nagyságrend - szerintem - biztosnak tűnik. Jogsi nélkül, okirathamisítás, hatósági engedély - így együtt összeaddik, halmozott bűncselekménynek minősülhet. De, ne legyen igazam, de készülj a legsúlyosabbra, és akkor esetleg lehet részed kellemes csalódásban.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Rivaldinho: és a gépet lefoglalták? Bár szerintem a motorszám alapján be lehet azonosítani a gépet, és az adatokból kiderül a köbcenti. Ha bent vagy a rendszerben, elég nehéz lenne bármit is tenni. Én a teljes együttműködést ajánlom, akkor a legolcsóbban megúszod. Dea százezer forintos nagyságrend - szerintem - biztosnak tűnik. Jogsi nélkül, okirathamisítás, hatósági engedély - így együtt összeaddik, halmozott bűncselekménynek minősülhet. De, ne legyen igazam, de készülj a legsúlyosabbra, és akkor esetleg lehet részed kellemes csalódásban.

- Danka00792
- Director del Fútbol
halljátok hogy kell berakni Bannert?
-
- aka Game90
Azért ez nem tréfa...Rivaldinho írta:meg akarnak baxni a zsernyákok...

Egyébként sajnállak Riva, nem lennék a helyedben...

Ha lenne lóvém, akkor vinném én is a Fifát...csak hát most nincs

Szerk. gyűjtsünk már Lacinak...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!