Oké, vigyed nyugodtan.Badi írta:az kéne nekem isZozzy 5 írta:5000 minimum, annál olcsóbban nem nagyon adnámbarca99 írta:Hejj Zozzy. Mennyi az annyi? Lehet kellene.![]()
b99, ha nem ok neked, akkor viszem

1., most (még mindig

2., letöltöm

Oké, vigyed nyugodtan.Badi írta:az kéne nekem isZozzy 5 írta:5000 minimum, annál olcsóbban nem nagyon adnámbarca99 írta:Hejj Zozzy. Mennyi az annyi? Lehet kellene.![]()
b99, ha nem ok neked, akkor viszem
Bírósági tárgyalás ?? aztapics.. hallod, de az a szerencsém h nem tudták bebizonyítani h 125ös , mer lecsiszoltam rólavarga tamás írta: Asszem, ez már nem szabálysértés, hanem minimum vétségnek minősülő dolog. Ami nagy valószínűséggel bírósági tárgyalást von maga után, elég komoly pénzbüntetéssel. Engem a záróvonal átlépéséért büntettek 10ezrre, meg 3 büntetőpontra. Ehhez képest te terhelten követtél el súlyos kihágást. Nem lennék a helyedben. Egyébként - szerintem - a hsz-et törölhetnék a modik, mert ha valami 'jóakaró' is olvassa ezt, még a végén egy kis vesztegetési ügyet, vagy hivatali visszaélésre való felbújtást is a nyakadba varrhat.
az kéne nekem isZozzy 5 írta:5000 minimum, annál olcsóbban nem nagyon adnámbarca99 írta:Hejj Zozzy. Mennyi az annyi? Lehet kellene.
Asszem, ez már nem szabálysértés, hanem minimum vétségnek minősülő dolog. Ami nagy valószínűséggel bírósági tárgyalást von maga után, elég komoly pénzbüntetéssel. Engem a záróvonal átlépéséért büntettek 10ezrre, meg 3 büntetőpontra. Ehhez képest te terhelten követtél el súlyos kihágást. Nem lennék a helyedben. Egyébként - szerintem - a hsz-et törölhetnék a modik, mert ha valami 'jóakaró' is olvassa ezt, még a végén egy kis vesztegetési ügyet, vagy hivatali visszaélésre való felbújtást is a nyakadba varrhat.Rivaldinho írta:Nincs vlakinek veszprém megyében rendőr ismerőse ? aki modnjuk nem járőr v vmi... kéne egy kis (nagy) segítség.. meg akarnak baxni a zsernyákok... jogis nélkül, hatósági engedély nélkül, túl nagy köbcentivel, rendszám nélkül, okirathamisításér, és környezet károsításér b+![]()
hát attól tartok énis... 100 ezerre számítok, lehet több is ?Badi írta:ehhez nem lesz elég egy rendőr ismerős
Jajjaj, öregem, elég nagy pácban vagy... Itt Százhlombattán van egy olyan csaj aki gyorshajtásért a saját apját is megbüntette, szóval őt nem tudom ajánlai és sajnos más ismerősöm sincs....Rivaldinho írta:Nincs vlakinek veszprém megyében rendőr ismerőse ? aki modnjuk nem járőr v vmi... kéne egy kis (nagy) segítség.. meg akarnak baxni a zsernyákok... jogis nélkül, hatósági engedély nélkül, túl nagy köbcentivel, rendszám nélkül, okirathamisításér, és környezet károsításér b+![]()
Ezer kösz Tomi Bácsivarga tamás írta:Igen, RTL Klub 16.20 perc, élőben. A sport1 v. 2 pedig 18.15-től felvételről.Primitive írta:Lusta vok megnézni, hogy közvetítik e a Málta elleni meccset? Szal, írjátok már meg![]()
:D
Igen, RTL Klub 16.20 perc, élőben. A sport1 v. 2 pedig 18.15-től felvételről.Primitive írta:Lusta vok megnézni, hogy közvetítik e a Málta elleni meccset? Szal, írjátok már meg![]()
:D
Az intervideo több programot is gyárt, melyik érdekelne??Scorpio írta:Már kérdeztem, így csak remélem valaki tud segíteni!
Intervideo program kellene, valaki oda tudná adni?
csapat mentalitást meccs közben, itt a jobb oldali num lock alatti számoknál tudod változtatni az 5ös gombot nyomogatva. a többi is jo valamireAsys írta:Alakzatok szerkesztésénél lehet állítgatni de nem egy csúcs...el fuero írta:És meikkel lehet úgy alakzatot változtatni h ne csak azok a sablonos fosok legyenek??? Olyanokat kamuznak a fifában h betutom állítani támadó szelleműre a csapatot meg a felfutásokat...
Alakzatok szerkesztésénél lehet állítgatni de nem egy csúcs...el fuero írta:És meikkel lehet úgy alakzatot változtatni h ne csak azok a sablonos fosok legyenek??? Olyanokat kamuznak a fifában h betutom állítani támadó szelleműre a csapatot meg a felfutásokat...
bal oldali shift, de csak ha kiírja, általában vesztett heyzetnél 80. perc utánLa Pulga írta:Asszem a C betűvel!ultrasur írta:hogy lehet a fifában 08 (PC) a kapust előre vinni a szögletnél????