Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én kedvessel voltam és így talán mégjobb, de szerintem vannak benne akkora poénok, hogy szürke hétköznap nyugodtan beleférFecooo írta:csajjal nézős humoros, vagy csak szimplán vígjáték? jó lenne tudni, mert jövőhétre kéne előbbire...kennyke04 írta:
Kellék feleséget lassan 2hete néztem meg moziba, el is felejtettem róla írni, de nagyon pozitív csalódás volt. Se Jennifer Aniston se Adam Sandlernek nem volt mostanában jó filmje, de ezen tudtam végre nevetnia történet nem nagy cucc, de voltak benne akkora poénok voltak
![]()
![]()
10/8
mást nem láttam a mozikínálatban, ami erre a célra jó lenne... tipp?
Baaaazzzz ténylegFecooo írta:Balázs, milyen évadzáró?![]()
tegnap volt a 4. évad 19. rész, és 24 részes az évad!
még közel sincs vége!
Meglehet nézni csajjal is... Limonádé és lehet kacagni...Fecooo írta:csajjal nézős humoros, vagy csak szimplán vígjáték? jó lenne tudni, mert jövőhétre kéne előbbire...
mást nem láttam a mozikínálatban, ami erre a célra jó lenne... tipp?
csajjal nézős humoros, vagy csak szimplán vígjáték? jó lenne tudni, mert jövőhétre kéne előbbire...kennyke04 írta:
Kellék feleséget lassan 2hete néztem meg moziba, el is felejtettem róla írni, de nagyon pozitív csalódás volt. Se Jennifer Aniston se Adam Sandlernek nem volt mostanában jó filmje, de ezen tudtam végre nevetnia történet nem nagy cucc, de voltak benne akkora poénok voltak
![]()
![]()
10/8
Remélem az utolsó részekben az újra előkapott Volkoff szál vonzza majd a nézőket, mert a 13. rész (ami eredetileg a finálé lett volna) óta nincs kb. semmi sztori és megértem, hogy a semleges nézőket nem vonzza. Ha nem javul a nézettség, sajnos nem lesz 5. évad, mert ezen a héten is sorozat minimumot és 1.5-ös 18-49-et produkált, ráadásul az előző héthez (ami szintén alacsony volt és 1.6 18-49) képest is 1 milliót esett a nézettségFecooo írta:Balázs, milyen évadzáró?![]()
tegnap volt a 4. évad 19. rész, és 24 részes az évad!
még közel sincs vége!
District 9 még az olyan, ami viszonylag tetszett, de a Függetlenség napját, semmi nem fogja überelnineobarca írta:Nah tegnap megnéztem a Föld Invázióját (Los Angeles bombázása vagy mi) és véleményem szerint egy rakás trágya. Unalmas story, semmi nagy alakítás, lerágott csont érzelmi töltet. Nekem nagyon nem jött be. Eskü a Függetlenség napja óta nem láttam jó UFO-s filmet. Ajánlhatnátok valamit.
Más: Megnéztem az elhajlási engedélyt. Elég limonádé de nézhető és van benne pár jó poén.
Ma a Kellék feleséget fogom megzsűrizni...
Gyilkos elmék, lényegébe viselkedés elemzők munkájának bemutatásáról szól, profilokat állítanak fel gyanúsítottakról, túsztárgyalás is jelentős vonulat és a munkával járó problémákról szól. Nem nézem úgy, mint az kedvenc sorozatokat, bár ennek oka inkább, hogy már így is sokat nézek így kiesett, de este alvás közbe mindig Cool tv-n alszok el és kb ezt adják mindig, és nagyon tetszik. Talán a nyári sorozat szünetekbe ezzel fogom elütni az időt. Nagyon érzelem dús tud lenni, felkavaró, megbotránkoztató és hiába "győz a jó sokszor", vannak olyan "veszteségek", hogy nem az a tipikus happy end a vége... Bátran kezd el, tetszeni fog!Ilúvatar írta:ez a Criminal Minds milyen sorozat?
Szerintem érdemes elkezdenisoadroli írta:Szerintem az nincs is még szinkronizálva, mert akkor leszedtem volna, így csak az első 3 van meg. Véleményt tudsz mondani? Mert lehet elkezdem én is, így, hogy nincs Dexter egy darabigfcbarca10 írta:Egy ideje elkezdtem nézni az Odaát-ot, és már a 3. évadnál járok, de sajnos nincs meg a folytatása magyarul, csak feliratosan. Valaki tudna segíteni?
Odaát/Supernatural kedvenc sorozatom,számomra megunhatatlan, de csak angolul eredeti hanggal. A magyar szinkron katasztrofális szerintem. Am érdemes nézni 6. évadban alig van rossz rész, ellenben olyan ami 40/40 perc izgalom és akció az inkább.soadroli írta:Szerintem az nincs is még szinkronizálva, mert akkor leszedtem volna, így csak az első 3 van meg. Véleményt tudsz mondani? Mert lehet elkezdem én is, így, hogy nincs Dexter egy darabigfcbarca10 írta:Egy ideje elkezdtem nézni az Odaát-ot, és már a 3. évadnál járok, de sajnos nincs meg a folytatása magyarul, csak feliratosan. Valaki tudna segíteni?
Imádom! Nekem a kedvencem talán Hotchner. Valamiért sokszor tudok vele azonosulni. Eddig a 3. és 4. évad a kedvencem, remélem az 5. is ilyen jó lesz. Az eddigi kedvenc részem pedig a 4. vége felé a vak kisfiús rész volt. Az nagyon megfogott, érzelem dús rész volt számomra. Nagyon jó sorozat, érdemes nézni...messideco írta:Criminal Minds![]()
Két rész után eddig awesome. Nagyon tetszik a sorozat témája, remélem a folytatás is fogja a szintet ütni
Néz/nézte még valaki rajtam kívül?
Morgan karaktere a legszimpatikusabb, meg ugye Joe Mantegna karaktere, akit te még nem ismerszmessideco írta:Akkor jó
Látom nem vagyok egyedül.
Melyik karakter jön be leginkább? Nekem az öreg, nem tudom a nevét
Egyik legjobb sorozatmessideco írta:Criminal Minds![]()
Két rész után eddig awesome. Nagyon tetszik a sorozat témája, remélem a folytatás is fogja a szintet ütni
Én meg néztem már az összes részét.messideco írta:Criminal Minds![]()