Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tudom melyik 3-4 filmet láttad, de néhány érvedre reflektálok, aztán megosztom az én véleményemet...messideco írta:Tarantino-ról 3 vagy 4 film alapjántudok véleményt alkotni. Hogy miért nem tetszik:
* szerintem túl művészi filmeket csinál
* szerintem túlságosan is egyedi filmeket akar készíteni
* nem százas a csávó sem maga...
Az idő múlásával véleményem természetesen változhat, de nem tartom valószínűnek.
Maximálisan egyet értek veled!messideco írta:Tarantino-ról 3 vagy 4 film alapjántudok véleményt alkotni. Hogy miért nem tetszik:
* szerintem túl művészi filmeket csinál
* filmjeiben általában nincs egységes cselekmény, ez zavar engem speciel
* a naturalizmusnak is van egy józan határa
* szerintem túlságosan is egyedi filmeket akar készíteni
* nem százas a csávó sem maga...
Az idő múlásával véleményem természetesen változhat, de nem tartom valószínűnek.
1.Az Aréna Istenei márc. 22-től lesz látható a hábéón.LM10 írta:Spartacus: Blood and Sand
A 2. évad után ezt az évadot is megnéztem, hogy tiszta legyen a kép. Mind a 2 széria megfogott. Nem rajongok a sorozatokért, és a történelmi filmekért sem, de ez a produkció alaposan megfogott. Lenyűgöző számomra.
2 kérdésem lenne a sorozattal kapcsolatban:
1.Mikor jön ki a 2. évad MAGYAR SZINKRONNAL?
2. Tervezik a 3. évadot?
Ezt légyszíves fejtsd ki bővebben, kiváncsivá tettél (valamilyen szintű fenntartásaim nekem is vannak vele kapcsolatban és érdekel, hogy neked mi és hogy összfügg-e azzal, ami nekem nem tetszik)...messideco írta:Amúgy csak nekem nem tetszik Tarantino, mint rendező
vagy nagyon eltérő az ízlésünk,és kritikai érzékünk, vagy az emlékeid csalnaksjd írta:Régen láttam már, emlékeim alapján 1szer érdemes megnézniRewolution5 írta:Deja Vu-ról vélemények?
Régen láttam már, emlékeim alapján 1szer érdemes megnézniRewolution5 írta:Deja Vu-ról vélemények?
Jó film, de a Stephen King könyvet (ami elvileg a film alapja volt) nem tudták követni és Stephen King megcsinálta saját rendezésben 3X1,5 órás változatban...messideco írta:Shining
Azt hittem, hogy nem lesz végeSajnos már az elején, a férfi megjelenésén kitűnt a film témája, pedig nem olvastam utána...
Azt is most olvasom, hogy Jack Nicholson a főszereplő. A filmtörténet egyik legnagyobb alakítását mutatta be az öreg...
Viszont ennél gagyibb nőt, mint Shelley Duvall... Te jó ég... Rémes volt nézni... Remélem Robert Duvallal nem rokon
Én még nem láttam olyan sorozatot, amelynél a szinkronos jobb lenne, ezért inkább angolul, felirattal nézem őket. Meg ugye elég sok kifejezést/szófordulatot lehet megtanulni ilyen módon. Jó mondjuk ennél a sorozatnál főleg ilyeneket, hogy: son of a bitch, prick vagy a Laura által nem igazán kedvelt "twat"lui1698 írta:Ezt szinkronosan nézem most valahogy semmi kedvem feliratosan nézni, de nem annyira rossz.fcbarca0827 írta:Amúgy feliratosan nézed/nézitek? Szerintem a szinkron borzasztó.
De azért van sok amihez nem is kell szöveg.fcbarca0827 írta:Na, szinkronosan nem volt annyira vicces a kiemelt jelenet. Direkt letöltöttem úgy is ezt a részt.
Na, szinkronosan nem volt annyira vicces a kiemelt jelenet. Direkt letöltöttem úgy is ezt a részt.lui1698 írta:Ezt szinkronosan nézem most valahogy semmi kedvem feliratosan nézni, de nem annyira rossz.fcbarca0827 írta:Amúgy feliratosan nézed/nézitek? Szerintem a szinkron borzasztó.
Ezt szinkronosan nézem most valahogy semmi kedvem feliratosan nézni, de nem annyira rossz.fcbarca0827 írta:Amúgy feliratosan nézed/nézitek? Szerintem a szinkron borzasztó.
Csak annyi, hogy elmentek Steve Születésnapi bulijára, vagyis a melegek bulijára.lui1698 írta:Mi is volt a 8. részben?
Örülök,hogy te is elkezdted és örülök, hogy tetszik is!Zaen írta:...
Jonathan Nolan egy novellát írt (linkeltem is egy pár napja), és Christopher ezen ötlet alapján írta a forgatókönyvet, és neki is volt bőven érdemi munkája bennePrimitive írta:Viszont elosztották egymás között, ahogy látom :
rendező: Christopher Nolan
író: Jonathan Nolan