visca el barca írta:hajjaj... apa kezdődik
megmondom őszintén engem sem érdeklenek tulzottan az itteni filmek, sok értelmét nem látom annak h mindenki beír két sort az egészről és ennyi. ahogy érzem a tagokon, a nagy részüknek inkább nyűg, mint élvezet a klubozás... mindenesetre amíg pislákol a fény én maradok és nézem amit kell.
Na most már én sem tudom mi van, én is voltam úgy vele, hogy néha nyűg volt megnézni az adott pillanatban az adott filmet, de ha meg mindenki azt nézi meg amit és akkor ő akar, akkor nincs értelme filmklubot csinálni. Eleve egyre inkább úgy látom, hogy ez valami olyan játék, amit a tagok nagy része 2-3 hét után megun, a fele lemorzsolódik az első héten, a többi meg csak látványosan tesz rá.
Szóval ha így nézzük, nem a rendszerrel, a filmekkel és a többivel van a baj, hanem az egésszel, csak erre mindenki akkor jön rá, amikor már 3 filmmel többhetes lemaradásban van.
A másik meg, hogy azért nem alakul ki komolyabb vita a filmek kapcsán, mert nem lehet úgy vitázni, hogy az első és az utolsó vélemény között 3 hét és 30 hozzászólás van, arról nem is beszélve, hogy a pozíciómból adódóan egyre inkább látom, hogy mennyire nem foglalkoznak az emberek a topikkal (egy felhívásra napok telnek el, mire reagál a címzett, nekem kell külön szólni, h "bocs, ajánlasz néhány nap múlva" stb.)
Szóval szerintem el kéne döntenie mindenkinek előre (persze tudom h ilyen úgysem lesz), hogy akkor most komolyan akarja-e csinálni, mert most mindenki inkább csak szenved, hogy aztán ő is ajánlhasson egyet, amivel tovább nyújtja a többiek szenvedését...
CsacsMate: ha mondjuk záros határidőn belül pótolnád az eddigi filmeket, akkor sztem felvennénk utolsó ajánlónak. Mit tudnál vállalni? (Most van 7 film idáig, tehát a következő 6 hétben mondjuk meg kéne nézned ezeket, meg azt a 6-ot, amit közben ajánlanak, ez működne v sok?)
C.R.A.Z.Y
Egy elég jó kis dráma volt, a megfelelő eszközökkel, konfliktusokkal és karakterekkel. Néha talán nem haladt elég céltudatosan előre, és sokszor nem tudtam, hogy mire is figyeljek, de alapvetően jó lett a végére. A zeneválasztások és az ezeknek köszönhetően létrejött jelenetek nagyon jók voltak, valamint a színészek is tetszettek. (Bocs, most annyira nem tudok sokat írni róla)
8/10