Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a progi nekem sem vált be, sokan mondták, hogy nekik jó, de én nem boldogultam vele., vagyis egyszerűen nem boldogult. Én úgy szoktam, hogy keepvid.com segítségével leszedem a videót, csak az a baj, hogy az *.flv-be dobja ki, amihez vagy leszedsz egy flv player-t vagy szerzel egy progit, ami átkonvertálja, mivel nem sok progi ismeri, így én csak olyat találtam, ami csak fél percet konvertál át rendes minőségbe, többhöz már seriall kéne azt még nem találtam. Utána a képmentésben már nem tok ötletet adni nem élek ilyenekkel.grecki írta:leszedtem, de nem akarja az igazságot. amikor beírtam az urlt, akkor hibaüzit dob fel rá. mindegyikre...
Akkor nem eléggéSalems írta:má néztemgrecki írta:De, a google biztos...![]()
má néztemgrecki írta:De, a google biztos...![]()
Úgy, hogy rákattintasz az idézet gombra...MQuC írta:szasztok idézetnél hogy tudom azt kiirni, hogy xy IRTA:
előre is köszi
ide kell beírni a nevet írta:
Köszi anyám jólvanMr. Master írta:AnyádRajmó írta:Sziasztok!
A belgáknál játszik az egyik rokonom,![]()
![]()
![]()
Sok sikert neki![]()
AnyádRajmó írta:Sziasztok!
A belgáknál játszik az egyik rokonom,
Régi 15-16 éves VW Passat, nagyon megbízható, fateromnak olyan szolgálati kocsija is van, én azzal szoktam magam szoktatni a forgalomhoz, és nagyon erős motorja van, 1,8-asat javaslom, bár nem ez eszi a legkevesebbet...Cooltiszo írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hátha van vki hozzáértő, hogy milyen 10-15 éves használt kocsit ajánlana számomra, nagyon maximum 500e értékig. Nem vagyok alacsony és kisdarab gyerek se(187 cm, 95kg).