Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz és hálaSharkinho írta:[img]link[/img]vaLe5 írta:Légyszives segitsen valaki hogy lehetne láthatóvá tenni , a usert vagy a képet az aláírásban mert már idegesítő.
De ezt már mondtam
Három különböző dolgot ír ki:Sharkinho írta:Ne gépről töltsd fel. Töltsd fel ide és a direkt linket másold be ideAvatar kép belinkelése:
Írd be az Avatar képének webcímét, amelyet be szeretnél linkelni (a kép nem lesz átmásolva erre az oldalra).
IgenSharkinho írta:[img]link[/img]vaLe5 írta:Légyszives segitsen valaki hogy lehetne láthatóvá tenni , a usert vagy a képet az aláírásban mert már idegesítő.
De ezt már mondtam
ezt nem egészen értem.....grecki írta:Az utolsó linket másoltad ki feltöltés után? Mert azt kell...Hasselbaink írta:Szevasztok,
Betettem egy képet, minden paraméternek megfelel, mert elfogadta a profilváltást, és mégsem jelenik meg más, csak az kis négyzet és az iksz a közepén (mérete 4,88 és pont 100*100)
Köszi a segítséget.
Ps: Hátha többet nem kell foglalkozzak vele......
Az utolsó linket másoltad ki feltöltés után? Mert azt kell...Hasselbaink írta:Szevasztok,
Betettem egy képet, minden paraméternek megfelel, mert elfogadta a profilváltást, és mégsem jelenik meg más, csak az kis négyzet és az iksz a közepén (mérete 4,88 és pont 100*100)
Köszi a segítséget.
Ps: Hátha többet nem kell foglalkozzak vele......