2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem csak ez a 2 van.visca el barca írta:Te vagy a legnagyobb arc a fórumon![]()
atyaég milyen problémáid vannak az életben![]()
azon gondolkoztál már h a flintstones c. rajzfilmben frédi és béni hogy ünnepelhették a karácsonyt?
Az kamu. Ha levélben kaptad,és a feladó hirlevel@hotmail.com akkor 1000%elbandi írta:Ez az ncore igénylés egy baromság.
Regisztrálni kell egy társkereső oldalra,amit sms-sel lehet.
Cirka 3500ft.Hülyének is megéri.
Áááá Isten vagy!!!messideco írta:Hívj egy-két tagot a filmklubba, és küldöm.
P.ü-ben várom az email-címedet
Szerintem nem küldték ki.Kash írta: No igen, akartam mondani:
kb másfél hónapja igényeltem egy Ncore meghivót, azóta is rápihenek a torrentre...![]()
![]()
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogy a fészkes fen*be nem kaptam azóta meghivót...!?
Én kaptamKash írta:No igen, akartam mondani:Tim írta:Pár hete még simán lehetett igényelni meghívót.
kb másfél hónapja igényeltem egy Ncore meghivót, azóta is rápihenek a torrentre...![]()
![]()
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogy a fészkes fen*be nem kaptam azóta meghivót...!?
ugy, hogy azzal, hogy igényeltél, még nem jár automatikusan az h kapsz is.Kash írta:No igen, akartam mondani:Tim írta:Pár hete még simán lehetett igényelni meghívót.
![]()
No igen, akartam mondani:Tim írta:Pár hete még simán lehetett igényelni meghívót.
Pár hete még volt accountomTim írta:Pár hete még simán lehetett igényelni meghívót.
Én is jelentkezek!!!Messidona10 írta:Üdv, szomszéd. Ha valakinek nagyon felesleges lenne, én is elfogadnék egyetsoadroli írta:Tudom nagy parasztság ilyet kérni/kérdezni, de ha valakinek van egy FELESLEGES nCore meghívója, akkor azt szívesen elfogadom.
Üdv, szomszéd. Ha valakinek nagyon felesleges lenne, én is elfogadnék egyetsoadroli írta:Tudom nagy parasztság ilyet kérni/kérdezni, de ha valakinek van egy FELESLEGES nCore meghívója, akkor azt szívesen elfogadom.
Köszi szépendaffy írta:1 dán korona kb 39.5ft körül vanFtcSikiHun írta:valaki megtudná mondani, hogy a DKK-asszem dán korona-hány forinttal ér fel ma?