Segítség kéne
- noname
- Llegenda del Barça
Nálam az 1.1.1-es verzió van fent, és mindig kiírja h ez régebbi mint a legújabb 1.1.2-es, amit viszont hiába próbálom, nem tudok letölteni a sopcast.com-ról.ozsimiki írta:Nekem régebbi SopCastom lehet,ugyanis most nem jön be rajta a meccs...és kiír vmi hibát,h nem találja a megadott cuccotFrisebbet honnan tudom leszedni? pplive.uw.hu?

A Fifa egy szégyen
nem tudna vki belinkelni nekem a köv. számot:
Roy és Ádám:Az én órám másképpen jár
előre is kösz
Roy és Ádám:Az én órám másképpen jár
előre is kösz
.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nekem régebbi SopCastom lehet,ugyanis most nem jön be rajta a meccs...és kiír vmi hibát,h nem találja a megadott cuccotSlither írta:Mit akarsz nézni? Ha az adott csatorna működik akkor bufferelés után simán kéne működnie.el fuero írta:Mégis kéne a segítség, mert ez nekem nem megy.
Ha csak foci kell, akkor: www.rojadirecta.comitt az adott meccnél a SopCastos linkre kattintasz és magától megy.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Mit akarsz nézni? Ha az adott csatorna működik akkor bufferelés után simán kéne működnie.el fuero írta:Mégis kéne a segítség, mert ez nekem nem megy.
Ha csak foci kell, akkor: www.rojadirecta.com

Végül megoldottam a problémát (vagyis nem én, hanem egy külföldi fórumon segítettek
)
Le kellett csekkolni az .sfv fájl egy speciális programmal, ami kiírta, hogy a part 19 rossz. Ez volt a hiba. Azt letöltöttem mégegyszer, most csomagolom ki. Sztem jó lesz, mert már nem 7z-t, hanem a képfájlt akarja csinálni.
Azért írtam ezt le, hogy ha vkinek ilyen probléma lesz, akkor tudja majd megoldani.

Le kellett csekkolni az .sfv fájl egy speciális programmal, ami kiírta, hogy a part 19 rossz. Ez volt a hiba. Azt letöltöttem mégegyszer, most csomagolom ki. Sztem jó lesz, mert már nem 7z-t, hanem a képfájlt akarja csinálni.
Azért írtam ezt le, hogy ha vkinek ilyen probléma lesz, akkor tudja majd megoldani.

-
- Entrenador del Barça
Lécci vki magyarázza már el h a rákba kell használni a Sopcastet.
Letöltöttem, bejelntkeztem anonymusként, ott rákattintottam a Channelre és csomó adót kidobott...és utána mit kell csináni????
Szerk: kiválasztottam egy cstornát és most buffereli. Meglátjuk mi lesz.
Letöltöttem, bejelntkeztem anonymusként, ott rákattintottam a Channelre és csomó adót kidobott...és utána mit kell csináni????
Szerk: kiválasztottam egy cstornát és most buffereli. Meglátjuk mi lesz.
Forza Lazio!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Húúú... kb fél évvel ezelőtt ugyanez volt velem is,de az Istenért sem jut eszembe,hogy milyen megoldást találtam,amivel működőttbarca99 írta:Nem, nem. Ezt a 7zipet is használják, csak nem elég elterjedt. Állítólag a legújabb winrar is kezelni tudja. De nálam sem az, sem a 7zip nevű program nem használ. Azt írja, hogy sérült, vagy nem ismert formátum. Én a sérültet kizárnám, mert ahonnan szedtem, nem írta senki, hogy rossz lenne.Nem értem mi lehet a probléma... Elvileg ezt kéne kicsomagolnom, és akkor kapnám meg a képfájl formátumot, amit már ki tudnék írni.

Na de megpróbálok visszaemlékezni...

Nem, nem. Ezt a 7zipet is használják, csak nem elég elterjedt. Állítólag a legújabb winrar is kezelni tudja. De nálam sem az, sem a 7zip nevű program nem használ. Azt írja, hogy sérült, vagy nem ismert formátum. Én a sérültet kizárnám, mert ahonnan szedtem, nem írta senki, hogy rossz lenne.
Nem értem mi lehet a probléma... Elvileg ezt kéne kicsomagolnom, és akkor kapnám meg a képfájl formátumot, amit már ki tudnék írni.

-
- Hírhozó-cikkíró
Nem lehet, hogy Mac-es cumót szedtél le?barca99 írta:People!
Ki tudna nekem segíteni? Leszedtem egy játékot, ami 35 részből állt, és így néznek ki a fájlok:
resi4.7z.01
...
resi.7z.35
Leszedtem hozzá vmi 7zip programot, lett az összesből egy resi4.7z nevű fájl ezzel viszont már nem lehet csinálni semmit.![]()
Mit kell ilyenkor csinálni?
Esetleg linuxos, ott tudom, hogy van vmi tar gzi kiterjesztésű... Jobbat nem tudok, ja, de mégis. A Microsoftnak asszem van kiterjesztés felismerő a honlapján. Beírod a kiterjesztést, és megmondja mire jó...
People!
Ki tudna nekem segíteni? Leszedtem egy játékot, ami 35 részből állt, és így néznek ki a fájlok:
resi4.7z.01
...
resi.7z.35
Leszedtem hozzá vmi 7zip programot, lett az összesből egy resi4.7z nevű fájl ezzel viszont már nem lehet csinálni semmit.
resi4.7z.01
...
resi.7z.35
Leszedtem hozzá vmi 7zip programot, lett az összesből egy resi4.7z nevű fájl ezzel viszont már nem lehet csinálni semmit.

- Rajmó
- Capitá del Barça
Köszi szépen a segítséget, de most vagy ennyire hül.ye vagyok vagy nemtomozsimiki írta:www.mininova.org -n írd be az angol címét,és válaszdd ki az utcsó szezon,azon részeit ami kellenek neked....ha lent van,és nem találsz feliratot,akkor írj,és segítek

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
és azért az 5. évad majdnem 8 giga..

És mégegyszer köszi Oszimiki a segítséget, nélküled még ennyi se sikerült volna

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Megértem,hogy kell,hisz kumma nagy sorozat...de ezt én is "csak" Rtlen követem,az elejétől...de szntem Torrenten le tudod szedni,és akkor már csak felirat kell hozzáRajmó írta:Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem![]()
![]()
A Harmadik műszak keddi két részét szeretném letölteni és ha valaki tudna adni egy linket azt megköszönném, vagy ha ez nem lehetséges, akkor valahogy megnézni neten![]()
Előre is köszönöm a segítséget

www.mininova.org -n írd be az angol címét,és válaszdd ki az utcsó szezon,azon részeit ami kellenek neked....ha lent van,és nem találsz feliratot,akkor írj,és segítek

Sajnos nem tudok... de ha regelve vagy majomparádén, akkor onnan le tudod szedni. 

- Rajmó
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem
A Harmadik műszak keddi két részét szeretném letölteni és ha valaki tudna adni egy linket azt megköszönném, vagy ha ez nem lehetséges, akkor valahogy megnézni neten
Tudna valaki segíteni nekem

A Harmadik műszak keddi két részét szeretném letölteni és ha valaki tudna adni egy linket azt megköszönném, vagy ha ez nem lehetséges, akkor valahogy megnézni neten

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor inkább maradok a németnél.Perrero írta:töltsd le a magyar verziot, nekem at vankovinho írta:Lécci vki, adjon egy magyarítást vagy angolítást a Forma 1 Challenge 2007-hez, mert letöltöttem de német a játék. Vki plíz!

Nincs kedvem töltögetni fölöslegesen...

Na. Meg is van az összes gól.
Potom 3 óra alatt.
Kössz mégegyszer Enrique!

Kössz mégegyszer Enrique!

Kössz szépen!
Remélem sikerül összeszedni, időm van rá, nem kell nekem a mai napon az összes. Szépen lassan...
Remélem sikerül összeszedni, időm van rá, nem kell nekem a mai napon az összes. Szépen lassan...