2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
dehogy,csak csiszoltam a megfogalmazáson. matyika meglepett azzal is,hogy beszórakozott,nem várom el,hogy okádjon isMessiFan írta: Igen, akkor mikor ilyen állapotba van az ember az nem részegség, de most nem ez a lényeg, csak annyi hogy ne várd el ezt a mi matyinktól
Igen, akkor mikor ilyen állapotba van az ember az nem részegség, de most nem ez a lényeg, csak annyi hogy ne várd el ezt a mi matyinktóldaffy írta:akkor még csak becsíptél
akkor még csak becsíptélMessiFan írta: Már nem azért, de nálam ott kezdődik a berúgás hogy gátlásaid felszabadulnak és kicsit ingatag vagy, de biztos nem ott hogy nem tudsz 1 helyben megülni és azt látod csukott szemmel amit nyitottal![]()
Közben gól
Már nem azért, de nálam ott kezdődik a berúgás hogy gátlásaid felszabadulnak és kicsit ingatag vagy, de biztos nem ott hogy nem tudsz 1 helyben megülni és azt látod csukott szemmel amit nyitottaldaffy írta: Mátyás,mi az a természetesen?most mész gimibe és természetesen már berúgtál? hát igen,ezek szerint én már öreg vagyok,mert az én időmben...
egyébként nem rúgtál be. a berúgás ott kezdődik,amikor már ülve el tudsz esni és mind1,hogy nyitva van a szemed vagy csukva,mert ugyan azt látod.
Ez most nagyot ütött.FtcSikiHun írta:Mindig is akartam egy kistesótGerard3Piqué írta:Kinek van háziállata vagy háziállatai? Milyenek azok az állatok ?![]()
Egyébként nincsen, csak régen volt nagyimnál kutya-palotapincsi- meg egy macska.
Macska, Aki Steve névre hallgat ( igen, az 1st megalkotója, The Steve utánGerard3Piqué írta:Kinek van háziállata vagy háziállatai? Milyenek azok az állatok ?
Mindig is akartam egy kistesótGerard3Piqué írta:Kinek van háziállata vagy háziállatai? Milyenek azok az állatok ?
Rajongóm?Régóta vártam erre a pillanatra!
Megtisztelsz!
Üdv: Nagy rajongód, Matyi
S.Agüero írta:Régóta vártam erre a pillanatra!Kash írta:Szia Matyi.
Nekünk még nem volt szerencsénk beszélgetni egymással, de ha visszatértél ujabb büntidből, folytathatunk pár eszmecserét.
Üdv: Kash
Megtisztelsz!
Üdv: Nagy rajongód, Matyi
Mátyás,mi az a természetesen?S.Agüero írta: Pia, természetesen ittam már, de nem nagy mértékben, meg amúgy is inkább a kevertet szeretem. Pl : narancsvodka, boroskóla, spiretosbor. Berúgni egyszer sikerült, de az is csak annyi, h félreállt a szemem, nem tudtam egyenesen menni, szédültem, de semmi komoly.![]()
Régóta vártam erre a pillanatra!Kash írta:Szia Matyi.
Nekünk még nem volt szerencsénk beszélgetni egymással, de ha visszatértél ujabb büntidből, folytathatunk pár eszmecserét.
Üdv: Kash
Ha egy nutellás üveget a szélére biggyesztene, akkor szerintem nagyon cuki és hiteles lenne.Game90 írta:Avatarjára gondolsz? Pure swag.lui1698 írta:Matyikám pici szívem, enyhén nagyképű lettél...
Avatarjára gondolsz? Pure swag.lui1698 írta:Matyikám pici szívem, enyhén nagyképű lettél...
valahogy én úgy mondanám, hogy inkább legyek csöves, de tudjak járni, mint hogy lakjak egy villában amiben consuela visz a másodikra.visca el barca írta:attól még nem biztos h boldog lesz... maximum jobbá teheti az életét a pénznek köszönhetően (otthoni ápolás, luxus segédeszközök, luxus gyógyszerek), de boldog az biztos nem lesz.
máskor fogalmazz pontosabban, mert a hülyeségre egyből ugrok
Ez itt jobb szerintem.messideco írta:Teljesen igazad van, de pl. más egy szegény ember esetében, aki fizetésének háromnegyedét gyógyszerekre és orvosokra költi, és más egy millomosnál...