messideco írta:Azért lol, hogy csak eddig ketten néztük meg, én is két napos késéssel :S
Éppenséggel nem késtél, még lett volna egy heted. Ugyanakkor tényleg érdekes a tendencia, hogy a két hetes határidőt egyre inkább úgy értelmezi mindenki, hogy szerda-csütörtök beesünk az értékeléssel. Ezért szvsz kár a két hét, meg csütörtökre tenni az ajánlást, ha úgyis mindenki az utolsó pillanatban nézi meg. Na mind1, egyelőre még rendben vagyunk, csak félek, h egyre inkább elcsúszunk, mivel csak két hét után szekálhatom a társaságot.
Apropó:
forcabarca8, Született gyilkosokkal hogy állunk? Nem írtál, h gáz van, v kell idő, az utolsó, 10 napos hsz-ed szerint meg másnap jöttél volna vele. Arról nem is beszélve, hogy csütörtökön ajánlasz, úh azzal kapcsolatban is kéne jelentkezned.
shutter, ezt az emailes dolgot nem tudjuk megoldani vhogy? másik emaillel v vmi? Most is azt hittem el vagy maradva, csak mert nem került be az értékelés. És még 10 körön át nem fogom tudni (és nem is akarom) mindig visszakeresni+beírogatni
barcadome, újra szólok, h ne vesszővel, hanem ponttal elválasztva írd be az értékelést a doc-ba, különben hozok valami szabályt, h Te csak egész számmal értékelhetsz

Most ha nem számolja bele a 4.5öt az átlagba, Roli még azt hihette volna, h jó filmet ajánlott
ja és természetesen meaculpa h én is késtem, egyrészről a Down By Law-t előrevettem, mert abba már belekezdtem korábban, másrészt ebbe tegnap majdnem belealudtam, szóval nem egészen a terv szerint alakult a nézés.
Natural Born Killers
Nagyjából Fausttal értek egyet, amíg Stone nem állt le a drogokról, addig egy elég kellemetlen és élvezhetetlen alkotás, utána viszont egyre inkább megfogott. A nagy baj viszont az, hogy a két főszereplővel pont betalálták a számomra legirritálóbb karakter típust, úgyhogy emiatt nagyon szenvedtem. De természetesen Downey Jr.-tól Tommy Lee Jones-ig a többiek viszont nagyon bejöttek, gyakorlatilag miattuk lett egészen szórakoztató az alkotás második fele. Viszont egyébként ezek a szürreális+rajzfilmes bevágások, oldalra forgatott kamera bár nagyon egyediek voltak, jobb ezektől nem lett a film. Meg az egésznek megvolt számomra az a szatirikus "okay, we get it" - csak minek erről ilyen hosszú filmet csinálni? hangulata, úgyhogy így a pozitívumok és negatívumok kiegyensúlyozatlansága mellett kap egy
6/10-et.