Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem attól függ, hogy milyen magas lesz a banneredbarca99 írta:2 animált userbar + 1 banner még a szabályos keretek között van?
jobb volna csak egy animált...barca99 írta:2 animált userbar + 1 banner még a szabályos keretek között van?
Köszi szépen, akkor én is keresem addig! Ja és boccs a névelírás miatt!ozsimiki írta: Hali!
Épp arról szóltak a dolgok,hogy még Én is,és még páran keressük,h honnan szedhetnénk...bithun pl van,csak oda nincs jogosultságom,és átküldeni meg necces egymásnak a torrentfájlt....szóval ha ráakadok,akadunk egy normális oldalra,ahonnan lehet húzni,akkor értesítelek![]()
Mininován nem igen találtam megfelelőt
Hali!Mardel írta:OzsImiki, vagy aki még nagy Dragon Ball fun!
Régen én is néztem még mikor a tv adta, utána még darabig németen, aztán most a beszélgetéseteket olvasván megjött hozzá a kedvem, uh letölteném!
Azt kérdezném, hogy honnan töltsem? Mininováról szedted? Nem akarok közel 100gigát leszedni, aztán ne legyen jó hozzá a felirat! Kössz előre is!
üdv
Köszi! Amúgy jó nagy láma vagyok, már ezt megtaláltam, de nem vettem észre, hogy vannak tartalmak is benne.
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Ajsz%C3%B6vets%C3%A9gbarca99 írta:Vki nem tudna adni egy linket, ahol röviden, tömören megtalálom miről szól az Újszövetség? Csak vázlatosan, nagyvonalakban kéne.
(holnap vizsgázok Bibliaismeretből... nem, nem tanulok papnak, ezt csupán ennek a csodás, új oktatási rendszernek köszönhetem.![]()
![]()
)
Oké,kössz! Meg fogom nézni!Slither írta:Keresőnek én ezthasználom: http://www.torrentz.com
Itt mindengyik nem reges torrent oldal nyilvá van tartva, demonoidon kívül csak ezt használom.
Pont a mininova nálam a favorit...sorozataimat onnan szedem,de semmi gondom sem volt még vele...Slither írta:Én egyik magya torrent oldalt sem látogatom/ismerem igazán. Csak demonoid.com-on vagok regelve. És nem reges oldalak is teljesen megbízhatók. Közel 100GB-ot töltöttem már, és csak a mininovánál voltak hash gondjaim.
Én egyik magya torrent oldalt sem látogatom/ismerem igazán. Csak demonoid.com-on vagok regelve. És nem reges oldalak is teljesen megbízhatók. Közel 100GB-ot töltöttem már, és csak a mininovánál voltak hash gondjaim.ozsimiki írta:Egyszerű:
Nekem és akinek még kell bithumenre meghívó szerezzetek,és nem lesz gond![]()
![]()
![]()
De Slither ajálhatnál akkor pár más reges oldalt is (regesen azért mégis minőségibb és több cuccok vannak),ahova egyszerűbb bekerülni,mint a bithura...
Hát azért ez sem olyan egyszerű.Bh-n most pl szünetel a meghívásozsimiki írta:Egyszerű:
Nekem és akinek még kell bithumenre meghívó szerezzetek,és nem lesz gond![]()
![]()
![]()
De Slither ajálhatnál akkor pár más reges oldalt is (regesen azért mégis minőségibb és több cuccok vannak),ahova egyszerűbb bekerülni,mint a bithura...