Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez pont megfelelő aláírásméretűZozzy 5 írta:http://kepfeltoltes.hu/070506/puyol_1__ ... es.hu_.jpg
Ezt meg akkorára, mint a mostani aláírásképem.
Hallottál már mondjuk a paintről?Zozzy 5 írta:Kéne egy kis segítségÁt kéne méretezni 2 képet:
http://kepfeltoltes.hu/070506/23dec0020 ... es.hu_.jpg
Ezt 130 széles, 160 magasra.(pixel)
http://kepfeltoltes.hu/070506/puyol_1__ ... es.hu_.jpg
Ezt meg akkorára, mint a mostani aláírásképem.
Előre is köszi!
Azzal már kifogtam az én kis halamatGame90 írta:Miki miért nem dobtad be a kukacodat?ozsimiki írta:U.i.: tegnap majdnem rávettek,h horgásszak![]()
![]()
,majdnem!....
![]()
![]()
![]()
Próbáld ki egyszer!! Tényleg! Ha van sikerélményed, akkorozsimiki írta:egy éviglionelmessi19 írta:Nekem erdei iskolám van hétfőtől péntek estig.
szal nem leszek egy hétig. Lehet fellélegezni...![]()
![]()
, yahhh 1 hééétig
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U.i.: tegnap majdnem rávettek,h horgásszak![]()
![]()
,majdnem!....
Miki miért nem dobtad be a kukacodat?ozsimiki írta:U.i.: tegnap majdnem rávettek,h horgásszak![]()
![]()
,majdnem!....
egy éviglionelmessi19 írta:Nekem erdei iskolám van hétfőtől péntek estig.
szal nem leszek egy hétig. Lehet fellélegezni...
Nálam ugyanez a helyzet. Szóval az msn ablakban nem lehet megnyitni zenét, képet viszont igenozsimiki írta:Nekem ok az msnes cucc...de onnan nemtom megnyitni,viszont minden onnan kapott cuccott betesz beérkezett fájlokba,onnan no problemo
Ezt figyeljétek:lionelmessi19 írta:ÉN nekem úgy van, h elfogadom, és amikor átjött, akkor van ott egy könyvtárcím, és ha rákattintok, elvileg indulnia kéne.Game90 írta:Onnan nem is lehet. Vagyis én nem tudom az msn ablakban megnyitni.lionelmessi19 írta:Csak az msn ablakból nem tom megnyitni.
De nem indul, mert nem esett át vmi vírus ellenőrzésen, vagy lehet h vírus van rajt, vagy ilyesmi szöveg...
Nekem ok az msnes cucc...de onnan nemtom megnyitni,viszont minden onnan kapott cuccott betesz beérkezett fájlokba,onnan no problemo...(amúgy barátnőm msnje is szarakodik,vmi biztonsági [auto_cenzúra] miatt,blokkolja a legvégén az átküldésben lévő fájlt...de nem mind1ket,ötletGame90 írta:Onnan nem is lehet. Vagyis én nem tudom az msn ablakban megnyitni.lionelmessi19 írta:Csak az msn ablakból nem tom megnyitni.
ÉN nekem úgy van, h elfogadom, és amikor átjött, akkor van ott egy könyvtárcím, és ha rákattintok, elvileg indulnia kéne.Game90 írta:Onnan nem is lehet. Vagyis én nem tudom az msn ablakban megnyitni.lionelmessi19 írta:Csak az msn ablakból nem tom megnyitni.
Kiss Ádám a neveEvilgrim írta:Asszem Kiss AndrásGauchomester írta:Segítségre lenne szükségem!
Valamelyikőtük lécci ha tud egy linket a tegnapi Fábry Showról, egészen pontosan a Stand Up Comedyről legyen lyan kedves lnikeljen egyet. Kösz. Sajan a srác nevét nem tom, de tegnap volt.
De neked mit ír ki?Game90 írta:Onnan nem is lehet. Vagyis én nem tudom az msn ablakban megnyitni.lionelmessi19 írta:Csak az msn ablakból nem tom megnyitni.
Onnan nem is lehet. Vagyis én nem tudom az msn ablakban megnyitni.lionelmessi19 írta:Csak az msn ablakból nem tom megnyitni.
Majd ugyis észrevesziGame90 írta:Grecki Marcit értesítsd errőllionelmessi19 írta:szal nem leszek egy hétig. Lehet fellélegezni...![]()
![]()
Jó utat, aztán nehogy egy maci megegyen![]()
![]()