valaki tud a Nod32-höz cracket, mer nem akarom mindig letölteni

hálás lennék érte!

Én mindig csak mexívtam a kodek csomagokkal, én nem ajánlanám...És az ismerősi köröm sem nagyon...Enrique írta:K-Lite Codec Pack. (Google a barátodDagoth ur írta:Üdv Mindenkinek!
Kb. egy hónapja telepítettem újra a Windowst,és azóta egy nagy problémám
van:lehet,hogy nevetségesen hangzik,de nem tudok se filmet se videót nézni.Ha elindítok Winampal vagy bármilyen más lejátszóval egy videót lefagy a gépem és jöhet a Restart.
Próbáltam már Realplayert,Divxet,Bsplayert,Windows Media Playert,de mindig
lefagy.Nemtudom mi lehet a probléma,de ez már k***rvára idegesítő.
Gondolom vmilyen kodek csomag kellene,de én ezekhez nagyon nem értek.
Aki tud az legyen olyan jó és segítsen.
Előre is kössz.)
Töltsd le, rakd fel, elvileg ez orvosolni fogja a problémád.
Sok sikert!
http://www.quaestor.hu/index.php?ow_page_number=1779Rivaldinho írta:Hali 2 nagy gondom lenne :
1. Vmit elcsesztem a gépen, majd rendszervissazállítást csináltam, és eltűntek a dolgaim a dokumentumokból, de csak onnan...:S
2. Légyszíves valaki dobjon meg egy olyan linkel ahol olasz meccsekre lehet jegyet rendelni, (lehetőleg angol nyelven)
Előre is respect!
K-Lite Codec Pack. (Google a barátodDagoth ur írta:Üdv Mindenkinek!
Kb. egy hónapja telepítettem újra a Windowst,és azóta egy nagy problémám
van:lehet,hogy nevetségesen hangzik,de nem tudok se filmet se videót nézni.Ha elindítok Winampal vagy bármilyen más lejátszóval egy videót lefagy a gépem és jöhet a Restart.
Próbáltam már Realplayert,Divxet,Bsplayert,Windows Media Playert,de mindig
lefagy.Nemtudom mi lehet a probléma,de ez már k***rvára idegesítő.
Gondolom vmilyen kodek csomag kellene,de én ezekhez nagyon nem értek.
Aki tud az legyen olyan jó és segítsen.
Előre is kössz.
Hali,dave gahan írta:Üdv srácok,
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol találhatom meg a Bl sorozatok összes meccsének eredményét 1992-től? egész a csoportmeccsektől a döntőig! Uefa.com-on próbálkoztam, nem sok sikerrel!
előre is köszi!
Forca Barca!
Igen, segít, örök hálámEnrique írta:Ha ez segít... - Nekem a K-Lite codec pakkk van fenn.
Jobbat nem tudok...
Nekem a RealPlayer-el se megyEnrique írta:Hehe, a PB-vel én is így voltam... Egy hét alatt lezavartam az első évadot és a második meglévő részeit.Morminho írta:Milyen codec-et kell letöltenem ahhoz h az avi filmekhez a windows media player felismereje az srt feliratot?? Vagy vmi másik programmal egyszerűbb lenne? Vki segítsen pls a Prison Breaket nézem és pár részen nem megy vmiért a felirat, de állítólag gépen menne, meghalok ha nem nézhetem tovább
WMP-vel valamiért nekem sem ment mind, úgyhogy én az összeset RealPlayerrel néztem, azzal jó volt a felirat is. (Gondolom azt nem kell mondanom, hogy ellenőrizd a felirat és az .avi nevének egyezését.)
Hehe, a PB-vel én is így voltam... Egy hét alatt lezavartam az első évadot és a második meglévő részeit.Morminho írta:Milyen codec-et kell letöltenem ahhoz h az avi filmekhez a windows media player felismereje az srt feliratot?? Vagy vmi másik programmal egyszerűbb lenne? Vki segítsen pls a Prison Breaket nézem és pár részen nem megy vmiért a felirat, de állítólag gépen menne, meghalok ha nem nézhetem tovább
A hervisbe még mezt sem nagyon lehet kapni, nemhogy nadrágotPerrero írta:HervisBercy írta:Szegény Csongor.... olvass már egy kicsit lentebb isPerrero írta:100%ra nem tom, de talán hervis, és a Westendben BJ Sport![]()
Westend, Lionsport, Arzenál biztos nincs![]()
![]()
- Csak neked még1x
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EZ FÖLHÁBORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dagoth ur írta:Puskás az első.Rengeteg szavazatot kapott.Én is rá szavaztam.JONNY GREENWOOD írta:EZT NÉZZÉTEK....
SZAVAZZATOK, ÉS ADJÁTOK TOVÁBB.... BOCSI AZ OFFÉRT.
http://www.bestfootballer.com/
Puskás az első.Rengeteg szavazatot kapott.Én is rá szavaztam.JONNY GREENWOOD írta:EZT NÉZZÉTEK....
SZAVAZZATOK, ÉS ADJÁTOK TOVÁBB.... BOCSI AZ OFFÉRT.
http://www.bestfootballer.com/