Segítség kéne
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://www.programmagazin.hu/Aprieto írta:Nem találok olyan oldalt, ahol koncertek dátum szerint fel vannak tüntetve. Ha valakinek van tudomása ilyenről lécci írja be, mert fontos lenne... koncert.lap.hu nem válik be
http://www.est.hu
-
- aka Game90
Galícia területén van 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Charlie
- Öreg Harcos
Valenciai csapat a Levante.alföldi zoltán írta:Lehet, hogy nagy hulyeseget kerdezek de nem tudom ,hogy a Levante az egy nagy varos kiscsapata vagy kisvaros vagy egyaltalan spanyolorszag mely reszehez tartozik?
koszi szepen
Aprieto:sajnos nem tudok ilyen oldalt
C.
-
- Jugador del Barça
Lehet, hogy nagy hulyeseget kerdezek de nem tudom ,hogy a Levante az egy nagy varos kiscsapata vagy kisvaros vagy egyaltalan spanyolorszag mely reszehez tartozik?
koszi szepen
koszi szepen
Nem találok olyan oldalt, ahol koncertek dátum szerint fel vannak tüntetve. Ha valakinek van tudomása ilyenről lécci írja be, mert fontos lenne... koncert.lap.hu nem válik be 

- Andris
- Adminisztrátor
Hmmm...nem is rossz.Vito írta:egyébként LCD-ben ezt a TV-t néztem ki.
http://www.digitalko.hu/termekek/index2 ... 2b.htm#fel
szerintetek?
Szép darab.

Jó viszonylag a válaszideje is, de én még mindig a plazma mellett döntenék a helyedben.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Hát Vito!
Nem tudom pontosan, h milyen szempontok az elsődlegesek nálad:
De egy lényeges, amit figyelmedbe ajánlok, és gondolom h nagyon fontos neked:
--A meccsek nézése: az lcd-knek meglehetősen lassú válaszidejük van a plazmákhoz képest, magyarul ha repül a labda, vagy gyors mozgás van a képen, az jól látható csíkot húz maga után.
Gondolj bele, h Ronaldinho ollózásánál egy csík száguldott volna a kapuba, és nem egy t90.
(ha lcdn nézed)
egyébként az is meglehetős hátrány, h csak szemből jó nézni egy plazmát: mivel hogy oldalról annyit veszít a fényerejéből, h alig látszik vmi.
Ez például csoportos barca meccs nézéskor már nem vmi jó, ha valakinek oldalról kell nézni a tv-t.
Szóval nem tudom mik a fő szempontjaid, de ha képminőség lényeges dolog, akkor mindenképp plazmában gondolkodj.
Nah kb. ennyi az én tanácsom az ismereteim alapján.
Nem tudom pontosan, h milyen szempontok az elsődlegesek nálad:
De egy lényeges, amit figyelmedbe ajánlok, és gondolom h nagyon fontos neked:
--A meccsek nézése: az lcd-knek meglehetősen lassú válaszidejük van a plazmákhoz képest, magyarul ha repül a labda, vagy gyors mozgás van a képen, az jól látható csíkot húz maga után.
Gondolj bele, h Ronaldinho ollózásánál egy csík száguldott volna a kapuba, és nem egy t90.

egyébként az is meglehetős hátrány, h csak szemből jó nézni egy plazmát: mivel hogy oldalról annyit veszít a fényerejéből, h alig látszik vmi.
Ez például csoportos barca meccs nézéskor már nem vmi jó, ha valakinek oldalról kell nézni a tv-t.

Szóval nem tudom mik a fő szempontjaid, de ha képminőség lényeges dolog, akkor mindenképp plazmában gondolkodj.
Nah kb. ennyi az én tanácsom az ismereteim alapján.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Magyar nyelvű tutorialt nem tudna vki a Photoshop-hoz? Nagyon fontos lenne, előre is thx:)
Ez nagyon jó oldal ozsimiki.
Meg is találtam,amit kerestem.
Nagy köszönet érte!
Meg is találtam,amit kerestem.
Nagy köszönet érte!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nézz körül ezen az oldalonDagoth ur írta:Üdv!
Letöltöttem egy pár filmet a netről,csak az a baj,hogy mind angolul van.Nem
tud valaki egy oldalt ahonnét letudnék tölteni magyar feliratokat vagy magyar
szinkronhangokat?
Nagyon fontos lenne.Előre is kössz.

http://home.of.donsystem.hu/index.php
röviden: SuperSubtiles a neve azt hiszem....
itt rákereshetsz,és rengeteg felirat van,+lehet igényelni is,ha még nem lenne...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Üdv!
szinkronhangokat?
szinkronhangokat?
- Obinho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hellosztok!
Tegnap végr egy olyan mecs után feküdhettem le ami kor azt éreztem, hogy mindent kihozott magábol a csapa, bár voltak izzasztó helyezetei az ellenfélnek is.
A gondom: Nem tok szinte semmit se lejátszani Windows Media Playeren és ezt írta ki: A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt, mert nem támogatja a megadott protokollt. Próbálja meg úgy megnyitni a fájlt, hogy másik átviteli protokollt (például "http:" vagy "rtsp:") ad meg az URL megnyitása párbeszédpanelen.
Segítsetek, eddig nem volt ilyen gondom, és ha rákattolok valamilyen mms linkre rögtön eldobja. Mi lehet a gond? Előrre is köszönöm!
Tegnap végr egy olyan mecs után feküdhettem le ami kor azt éreztem, hogy mindent kihozott magábol a csapa, bár voltak izzasztó helyezetei az ellenfélnek is.
A gondom: Nem tok szinte semmit se lejátszani Windows Media Playeren és ezt írta ki: A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt, mert nem támogatja a megadott protokollt. Próbálja meg úgy megnyitni a fájlt, hogy másik átviteli protokollt (például "http:" vagy "rtsp:") ad meg az URL megnyitása párbeszédpanelen.
Segítsetek, eddig nem volt ilyen gondom, és ha rákattolok valamilyen mms linkre rögtön eldobja. Mi lehet a gond? Előrre is köszönöm!

Ha nőket is adnak vele.....simán...Vito írta:egyébként LCD-ben ezt a TV-t néztem ki.
szerintetek?

-
- Llegenda del Barça
egyébként LCD-ben ezt a TV-t néztem ki.
szerintetek?
szerintetek?

- Andris
- Adminisztrátor
igen, elírtam de már javítvabarca99 írta:Én kérek elnézést....De a blu-ray-ben és a konzolokban azért igazam van, nem? a HD plazmának meg gyorsan utánanézek.
PS: gondolom elírtad azt, hogy "16 éves vagy"...![]()
egyébként gondoltam hogy képletesen írod... én meg egy poJént írtam...

most nem kell itt sértődni, nem oltogatlak, csak írom amit tudok, vagy tudni vélek, mert vki segítséget kért.
lehet h nincs igazam, és a legkevésbé sem azért írok választ a hszeidre, h téged bszogassalak.

- József Attila
- József Attila
Én kérek elnézést....
De a blu-ray-ben és a konzolokban azért igazam van, nem? a HD plazmának meg gyorsan utánanézek.
PS: gondolom elírtad azt, hogy "16 éves vagy"...

PS: gondolom elírtad azt, hogy "16 éves vagy"...

- Andris
- Adminisztrátor
hát HD ready plazmák ugyan olyan széles választékban vannak, mint LCD-k.barca99 írta:Mondjuk én még nem hallottam HD Ready plazmákról, de ezt betudom az én tájékozatlanságomnak. De az szinte tuti hogy a plazamtévéknek nincs szebb képe, mint az LCD-nek. Ráadásul nem hinném, hogy a sírba leszünk, mire nagyfelbontású TV adások jönnek Mo.-ra, bár azt nem tudhatom, hogy te hány éves vagy...De az borítélkolható, hogy nemsokára a UPC-nél, meg az Antenna Digitalnal jönnek majd a HD adások. De már itt is vannak a Blu-Ray lejátszók, amihez szintén a nagy felbontású TV kell; szerintem néhány éven belül (esetleg 5-6) úgy eltűnnek a DVD-k, mint annak idején a videó kazik a DVD megjelenésekor. És akkor még nem beszéltem az Xbox360 és a Playstation3 megjelenéséről..... sz'al LCD rlz!
![]()
16 éves vagyok, és képletesen értettem a temető dolgot.
magyarországon hd adás szerintem nem lesz az elkövetkező 5-8 évben, max 1 v.2 csatorna.
Ezért ha HD ready tévét vesz vki, legyen az lcd vagy plazma, mindenképp vegyen hozzá egy konvertert:
A mostani képeket ugy tudja lejátszani egy hd ready tv, h saját maga miután megkapta a képet, felkonvertálja olyanra, h le tudja játszani.
Ez nem jó, mert elképesztően rossz minőségű tv adást láthatunk.
ha egy külön erre a dologra spec. szerkezet végzi ezt a tv helyett, akkor már jobb a helyzet.
Lényeg az, h hd adás még nagyon sokára lesz, addig pedig nem a legjobb hd ready tv-n nézni a magyar adást.
egyébként még európában sehol nincs hd adás, a németek akarták a vb-t hd ben nyomni, de asszem nem jött össze.
Szal mér pont magyarországon lenne belátható időn belül???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2006.11.26. 10:33:37-kor.
- József Attila
- József Attila
Mondjuk én még nem hallottam HD Ready plazmákról, de ezt betudom az én tájékozatlanságomnak. De az szinte tuti hogy a plazamtévéknek nincs szebb képe, mint az LCD-nek. Ráadásul nem hinném, hogy a sírba leszünk, mire nagyfelbontású TV adások jönnek Mo.-ra, bár azt nem tudhatom, hogy te hány éves vagy...
De az borítélkolható, hogy nemsokára a UPC-nél, meg az Antenna Digitalnal jönnek majd a HD adások. De már itt is vannak a Blu-Ray lejátszók, amihez szintén a nagy felbontású TV kell; szerintem néhány éven belül (esetleg 5-6) úgy eltűnnek a DVD-k, mint annak idején a videó kazik a DVD megjelenésekor. És akkor még nem beszéltem az Xbox360 és a Playstation3 megjelenéséről..... sz'al LCD rlz!

- Andris
- Adminisztrátor
Ezt fejtsd már ki nekem, légyszi, mer engem is érdekel a dolog.doki írta:Most műszaki értékesítő vagyok.(másodszor,elösször 2 évig voltam)Mindenképpen LCD-t vegyél.Márkában Samsung,Sony(drága),Panasonic(kicsit olcsóbb)Vito írta:karácsony közeledtével TV vásárlást fontolgatok.
esetleg tudna-e valamelyikőtök segíteni, hogy LCD, vagy plazma mellett voksoljak?!
Mik az előnyei és a hátrányai az lcd-knek a plazmákkal szemben?
Csak olyan vázlatosan
ha megtennéd, thx

- József Attila
- József Attila