Ha már így kitárulkozott mindenki,akkor én is felfedem valómat.
Tudom,h nem a portrék topic,de pár mondatban bemutatkoznék.
Igazából későn érő típusként sokáig nem érdekeltek a sportok,így nem követtem semmilyen eseményt,a focit sem.Tehát tulajdonképpen HABFEHÉR lap volt az életemben a sport.Aztán elérkeztünk a nagy döntéshez,ami a továbbtanulás terén vár mindenkire. Engem a makulátlanul FEHÉR köpenyes tanáraim nagyon humánus döntéssel a REÁLos tárgyak felé tereltek,így döntésem ebbe az irányba vitt el. Ez időtájt sokan kérdezték tőlem,h mi leszek,ha nagy leszek és én azt feleltem,h REÁLos. Észrevettem ,h ezek után sokkal nagyobb tisztelettel tekintettek rám az emberek,bár akkor még nem értettem az okát.
Az iskolák befejezése után megismerkedtem egy gyönyörű FEHÉRnéppel, akivel FEHÉRvárra költöztünk.Portugál származású a drágám,Cristiana a neve. Vettünk egy gyönyörű labrador kutyát,akit BLANCO-nak neveztünk el.Kedvesem jártasabb volt a sportokban,aktívan futballozott is. Gyermekkora óta hatalmas REAL MADRID szurkoló volt,folyamatosan erről beszélt és minden meccset vele kellett néznem.Szó mi szó,hamar magával ragadott az a úriemberi magatartás és szemkápráztató játék,amit bemutattak,egyszerűen többnek éreztem magam miattuk,mint egy átlagember.És azon kaptam magam,h már nem cs kedvesem miatt,hanem a saját passziómból is nézem a meccseket.Igazából akkor köteleztem el maguk mellett végleg,amikor ráébredtem,h mennyire aljas sport ez a futball,tele csalásokkal,alattomos megmozdulásokkal,színészkedésekkel,és ők a sikereiket mindezek nélkül tudják elérni,mindössze a saját képességeiknek és mérhetetlen erkölcsi tartásuknak köszönhetően.
Visszakanyarodva a barátnőmre...Gyönyörű hosszú és nagyon izmos combjai vonzották a szemet és nem ritkán mutogatta is,amire nagyon féltékeny is voltam.Sokszor említettem neki,h nem kéne,emiatt gyakran hisztizett.Ezek miatt később odáig fajult a dolog,h szakítottunk.Később tudtam meg,h annyira felzaklatta ,amiért elveszített engem,h lelkileg teljesen összeomlott. Bánatában férfivá operáltatta magát és visszatért hazájába,ahol focistának állt.Azóta nem tudok róla...
Én azóta már ritkábban követem a meccseket,mert rá emlékeztetnek ezek és összeszorul a szívem.Egyszerűen fájdalom nézni számomra a REAL MADRID játékát
Ráadásul ott van egy olyan furcsa érzés is bennem amikor meglátom Ronaldo-t.Olyan ismerős érzést kelt,de az istennek sem tudok rájönni,h miért....
Bár meccset ritkábban,de az eredményeket mindig nézem és ugyanúgy érzek a REAL-lal kapcsolatban mint hosszú évek óta már.Sőt,ez az érzés erősödött is bennem,amióta Mourinho ül a padon.Ezzel a szenzációs stratégával,a támadófutball jeles képviselőjével sokat erősödött a csapat,érezhető a mentalitása az egész klubon is. Idén lehet,h kinéz egy komolyabb trófea a vitrinbe a tavalyi fél mellé.Kellene is ,mint egy falat kenyér már. José lehetne az alkalmas ember a feladatra,h csúcsra érjen a csapat,még inkább beírhatná magát a történelembe és még komolyabban vehetné a világ a szavait egy ilyen egyedülálló személyiségnek,szókimondó prófétának.Tisztelem benne,h felemeli a hangját a korábban említett sportszerűtlenségekkel szemben,ugyanúgy bosszantják őt is,mint engem.Végre egy ember,aki ki mer állni a nagyvilág elé és felteszi a megfelelő kérdéseket.POR QUÉ?
Nos,röviden ennyit tudok mondani magamról.Remélem nem untattalak titeket